Тема 2 - Гоблин...и размисли за корейски и китайски вълнуващи драми

• 26 251
  • 780
  •   1
Отговори
# 660
Между другото, и аз имам стъклени спагети вкъщи - не намирам особено разлика от обикновените, освен, че стават почти невидими, ако са в супа. Майка ми веднъж ги видя (в сурово състояние) и ги помисли за навита пластмасова връв, искаше да ги изхвърли.

# 661
  • гр. София
Къде е този корейски магазин?
Аз гледах трети епизод на Lovers of the red sky. Хареса ми. Става интересно. Впечатли ме белият 🐯

# 662
В Метро и Лидл продават такива неща. А мочито ми е от Dates.bg, те сега предлагат и някаква кутия с японски сладки (пакетирани неща, които са обичайни в техните супери), но не съм сигурна, че си струва (60 лева, май).

# 663
  • Разпиляна във въображението
Къде е този корейски магазин?
Аз гледах трети епизод на Lovers of the red sky. Хареса ми. Става интересно. Впечатли ме белият 🐯

На ул. Джордж Вашингтон, от другата страна е католическата църква. Но не е като да е много зареден, но пък бяхме любопитни и го посетихме. На Пиротска има също корейски магазин с разни интересни нещица. От там взехме корейски големи лъжици.

# 664
  • гр. София
Аз съм си взимала неща от Cup and roll на Опълченска 21, но този магазин до църквата не го знам, ще го посетя Simple Smile
И да сме по темата корейски сериали  продължавам да гледам Lovers of the red sky. Харесва ми. Simple Smile

# 665
Мойри, може ли пак линк към корейските сериали на руския сайт, че нещо го загубих?
Хем си направих регистрация Grinning

# 666
  • България
Разбира се:
Скрит текст:

# 667
  • вятърничава
Two HeartsБатко So Ji Sub вчера имаше рожден ден! Two Hearts

Да е жив и здрав и да ни зарадва скоро с новия си сериал "Dr. Lawyer". И с наследници Wink нали е женен мъж вече!

# 668
  • гр. София
Жив и здрав! Simple Smile В The Master's sun го гледах Simple Smile

# 669
ЧРД! Никъде не съм го гледала, но изглежда мега млад, точно както всички корейци. Браво, честито какво повече да иска човек от живота, погледнах годините, защото сте му пожелали дете и бил семеен, а на мен ми изглеждаше към 20 годишен... видях че става на 44. Grinning

# 670
За младия вид - за мен освен азиатския ген, разковничето е и в мега ниските килограми, които поддържат.

# 671
  • вятърничава
T.Valcheva, тази снимка му е "младежките" години,признавам.
Скрит текст:

Скрит текст:

Цигарата преди беше неизменна част от красивите му пръсти

# 672
За тези, които все още не са гледали Со Джи Соп препоръчвам да пробват класиката Sorry, I Love You (много драма, много сълзи, но... изключителен Джи Соп), Cain and Abel, Always/Only You и Rough Cut.
Знам, че ви предлагам все драми, и то тежки, но такива роли са силата на Джи Соп.

# 673
  • България
За младия вид - за мен освен азиатския ген, разковничето е и в мега ниските килограми, които поддържат.
Не съм сигурна, че генът има много общо. Виждала съм ужасни бръчки по китайски лица.
Според мен е много важно кожата да не се излага на слънчеви лъчи.
Знаем че китайците са фенове на бялата кожа. Това определено им помага.
Майка ми на 72 години нямаше много бръчки, но се пазеше от слънцето.
Баба ми обаче на 68 години беше с лице в лошо състояние, а и така я помня.
Не се пазеше от слънцето, цяло лято навън, мислех че е тъмна, докато не видях част от тялото ѝ под шията. Бяла, като сняг и с гладка кожа, лицето сякаш от друг човек - тъмно и на "черти". Frowning1

# 674
На Sorry, i love you направиха и турски римейк. След като съм гледала този и A love to kill, Ice princess и Remember вече не искам да гледам много тежки драми. Аз препоръчвам с негово участие - Phantom, The Master's Sun, Oh My Venus и My Secret, Terrius.

Скрит текст:
ТОП 3 ПРИЧИНИ ЗА СЪСТАРЯВАНЕТО НА КОЖАТA
Прекомерно излагане на слънце
Причина номер едно за ранното състаряване и увреждане на кожата е съвсем проста – слънцето. Именно за това ние забелязваме, че кожата на ръцете, лицето и шията се състарява по-бързо от други области, защото тези области обикновено са открити и изложени най-много на пряка слънчева светлина.
Поради излагането на ултравиолетови лъчи кожата става по-тънка, появяват се бръчки, петънца, УВ лъчите променят и унищожават колагена и еластина. Колагенът и еластинът подържат кожата свежа и млада.
Младите хора не са имунизирани срещу вредното въздействие на слънцето. Често се виждат преждевременно състарени жени, които прекарват много време на плажа или край басейна.

Неправилно хранене
Причина номер две е неравилното хранене. Водата поддържа кожата хидратирана и гладка, също така помага за освобождаването от токсините. Важно е да пиете достатъчно количество вода на ден (но не студени чайове или газирани напитки). Ако обичайно пиете по-малко вода от необходимото, почти веднага ще забележите разлика след като увеличите приема на количеството вода. Препоръчително е минимум около 8 чаши (1.5 л.) вода на ден, но колкото повече, толкова по-добре.
Консумирайте пресни плодове и зеленчуци. От тях организмът Ви събира необходимите ресурси за възтановяване клетките на кожата. Преработените храни са „мъртви“ храни и предлагат по-ниска подкрепа за здрава и красива кожа.

Пушене
Причина номер три е пушенето. Не пушете, това състарява кожата Ви. Пушенето намалява кислорода в клетките, което прави кожата да изглежда не здрава, с жълтеникав оттенък, по-суха.

Хората, които работят на слънце изглеждат по - възратстни.

Последна редакция: пт, 05 ное 2021, 18:44 от Feyre

Общи условия

Активация на акаунт