Тема 2 - Гоблин...и размисли за корейски и китайски вълнуващи драми

• 26 169
  • 780
  •   1
Отговори
# 765
  • България
Мисля, че розовото и захаросаното не пречи да има действие, интрига и сюжет като цяло. Просто ти гарантира, че ще има усмивка на лицето ти в края на сериала. Гарантира ти щастливия край Simple Smile
Не пречи, по-напред бях посочила любими такива сериали, но в този липсваше действие.
Поне според моите разбирания за такова.

И аз чакам новата тема, че да не прескачаме лимитираните страници.
Камея явно вече не следи, така че някой друг да пусне.
Аз не съм по пускането, само по участието. Grinning

# 766
  • Русия
Можем просто да се прехвърлим към темата "Магията на изтока - 66", която не е ограничена само с китайско и корейско.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1368042.375

# 767
Мисля, че розовото и захаросаното не пречи да има действие, интрига и сюжет като цяло. Просто ти гарантира, че ще има усмивка на лицето ти в края на сериала. Гарантира ти щастливия край Simple Smile
Аз си гледам  Jirisan, The Red sleeve, Secret royal inspector и Once we get married. Трите са текущи. Сериите излизат всяка седмица.
Последният е от този тип, пълно със захар Simple Smile С български субтитри 6 епизода, с английски всички.
Оля, къде гледаш? Онлайн или ги сваляш?

# 768
  • гр. София
Свалям ги, защото не обичам онлайн, но ги качват и във  vbox7.

# 769
Свалям ги, защото не обичам онлайн, но ги качват и във  vbox7.
А откъде? Понеже в Замунда нищо не откривам обикновено, а в руските торенти само с руски субтитри има (или аз нещо не мога да се ориентирам🧐)

# 770
  • гр. София
Змейче, пратих ти лично съобщение Simple Smile
Ако няма друга тема може дружно  да скокнем в Магията на изтока Simple Smile Аз до сега тема не съм правила, така че и аз съм по  участието Simple Smile
Feyre, Jirisan много ми хареса, следя си го с голям интерес и нетърпение. Можем да си обсъждаме предположенията Simple Smile

# 771
Аз мога да пусна тема, но си мисля, че в някакъв момент админите ще я слеят с другата, независимо дали ни харесва или не.

# 772
  • България
Пусни нова.
Тук пишем само за корейски и китайски.
Да се надяваме, че ще си продължим така. Grinning

# 773
Добре, утре сутринта ще пусна, пък ще видим колко дълго ще оцелее.

Бях заета до сега и това ме забави. Ето новата тема (малко е постничка - кажете, ако имате предложения за оформлението и съдържанието): https://www.bg-mamma.com/?topic=1388688.new#new

Последна редакция: вт, 23 ное 2021, 14:08 от pppqqq

# 774
  • гр. София
Вече има нова тема Simple Smile

# 775
Сега разбирам защо е този късен час на излъчване и защо няма повторение през деня! Няма да го гледам определено! Трябва някак да се казва предварително, че е ужаси.

Досега съм гледала Гоблин, Moon lovers и Легенда за синьото море, като първите два много ми харесаха, а последния въобще. Очаквах от този нещо приказно, красиво като при първите..... а още не мога да се успокоя от стреса, който ми причини. Дори 22:30 е много ранен час за излъчване на подобно нещо.

Интересен ли е този филм ``Легенда за синьото море`` ?Oтскоро се зарибих по корейските филми,започваки на шега от Squid Game, след това Гоблин и Лунните любовници ,ноооо много са ми тъжни накрая и двата иначе са страхотни .Направо се пристрастих към корейските сериали и съм в търсене на друг подобен романтичен ,но с малко  по ведър край Simple Smile

# 776
  • гр. София
Гледай смело, много е интересен Simple Smile

# 777
И аз го харесвам Simple Smile
Догледах Изневярата, но не ми хареса финала - имам чувството, че някои сюжетни линии не бяха развити по логичен начин и бяха прекалено объркани (примерно тази на студентката - Ми Ре, ли беше?). Ако беше съсредоточен върху криминалната мистерия, щеше да ми хареса повече. Освен това ми изглеждаше неправдоподобно, че писателката е толкова умна и мнителна, но не е разбрала, че мъжът й й изневерява даже с няколко жени едновременно.

# 778
pppqqq , ще ми кажеш ли как завърши, че не можах да го догледам, защото ми стана скучно Grinning
 Да не са с сдобрили мъжа и жената? Grinning  Убиха ли някого в крайна сметка?

Atlania, Легенда за синьото море не е лош, но не е и кой знае какво.

Видях, че са започнали да дават историята за опашките от 20 часа Grinning доста ранен час, като се има предвид колко е зловещ. Само като му видях заглавието и отново настръхнах. Grinning

# 779
  • България
Има нова тема, линкът е малко по-горе.

Общи условия

Активация на акаунт