Магията на изтока - тема 66

• 26 642
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Шо, гледа ли Сенсей и Нана епизод 4?
Преводачката ни е чула вчера и беше готова през деня.

Гледах днешния епизод 6 на Saiai.
На Лемон-сан ще му е много трудно до финал.  Юрико му бяга, а той (засега) не прави нищо.
Много силно продължава този сериал. Чакам развръзката след четири епизода.

Докато гледах Saiai, по TBS с нова реклама мина и Товако Омамеда.
Тя не се слави като добра домакиня, но тук е за пример, хаха.

# 376
  • MJF
Мда, за  оправяне на вкуса снощи изгледах Konin Todoke ni Han wo Oshita dake desu ga 4
Имам въпрос, защото нещо от превода не можах да схвана в прав текст.
Скрит текст:
Какво точно каза Михару като причина за това защо е избрала от двамата братя Асахи а не наш Шу?
Върви добре това заглавие. Нана Сейно се "скъсва" да рекламира дрехи за бременни, които не искат уж да им личи. Wink
Шу какъв обнадежден че имал първа дамска приятелка, голямо преобразяване и щастие Wink . Много е зациклил милия с таз първа , единствена и незаменима негова любов. Бавно и мъчително ще "отрезнее".

bb6, хайде наваксвай и ти с Konin Todoke ni Han wo Oshita dake desu ga. Гледай как "потъваш" и ти в гледане на текущи на далекоизточния фронт. Wink

Ок, проверих, We Couldn't Become Adults го има за мен , така че ....

При нашата Товако - сан водещо е настроението / музата. Гледа предимно с такова/такава да върши каквото има да вършене и тогава ѝ се получава перфектно. Само когато има муза за мъже - тогава е омъжена Wink Smiley

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 08:40 от Шошулчо

# 377
Имаш предвид ほころび хокороби?
Тя каза на наш Сенсей, че иска канпеки казоку (идеалното семейство) и би могла да го получи единствено с брат му, но това хокороби е ключово. Буквално е нещо скъсано, разрязано, пробито, като празнина, дупка и е очевидно, че тя съжалява за нещо.
Свързано е с детство ѝ. Обясниха го в трети епизод, когато разказаха за детството и на тримата. Тя е от проблемно семейство и е израснала с него, брат му и родителите им.
Бъди спокойна, няма да се разведе. В пети епизод ще ти стане ясно.

Ето ти Сенсей с Омочи.

# 378
  • MJF
Ако не бяха тез уши Омочи щях да го помисля за пекинез Mr. Green

Ясно, щом не е в прав текст казано. Ок, на това от 3-и епизод за миналото ѝ го отдадох и аз като го гледах. Ок, ще чакам епизод 5.

# 379
  • вятърничава
Ще се опитам да наваксам с Konin Todoke ni Han wo Oshita dake desu ga, но вие сте машини, не мога да ви насмогна. За сега 2 епизода съм изгледала.

След We Couldn't Become Adults щях да търся песните на Ozawa Kenji, за да навляза по-добре в историята Simple Smile

Снощи попрехвърлих Now, We Are Breaking Up 1-2 еп. За мен е скука, банални, глупави персонажи, клиширани сюжетни връзки. Добре, че беше  главния да отвлича вниманието с хубост.

Товако Омамеда може да не е добра домакиня, но пък пее.

# 380
Може да сте го споменали,но....Smile
По време на Netflix Japan Festival 2021 Корееда е заявил,че подготвя за платформата сериал на който ще бъде шоурънър и режисьор на част от епизодите.Освен това подготвя нов високобюджетен филм,който ще бъде много различен от всичко,което е правил до сега. Обаче не дава никаква информация за The Broker.

# 381
  • MJF
Не сме го споменавали. Звучи ми мнооого комерсиално. Ще съм в мир ако така събира пари за да продължи да прави и това за което сме му почитатели до тук. Thinking

# 382
И Корееда се продаде за пари. Край с качественото кино, което правеше. Пари, пари, пари, тези пусти пари.

Гледам днес Гомоджи с нова реклама за NEC Lavie и отварям сайта им, а кой да видя - Омочи, хаха. И той е рекламно лице на NEC.
Феновете му се множат покрай сериала и Омочи е хит, още повече, че е и котка (свещеното японско животно).

Скрит текст:

Омочи е дзен. Него един немски шпиц изобщо не може да го притесни.

Скрит текст:

Главното парче към китайския сериал The Psychologist с Боран, за който вече нямам търпение да започне утре.
Абе, не е "Ууаауу!" парчето, но става, като за китайско.

# 383
  • MJF
Първо нека видим The Broke пък после ще го погнем Корееда. Mr. Green

Super Rich 6 изгледан.
Скрит текст:
Поне не ме напряга ако не друго , гледа се бързо. А и Мамору ми е много симпатична. 

Почнах и Потъването 6 но явно ще го гледам на части.
Скрит текст:
Стигнах до момента в който Амами "притисна" играещия знайни ни до болка игрички г-н Сатоширо и следва разговор на 4 - и очи.

# 384
Добро утро с горещата новина в корейския щоу-бизнес от днес за предстояща сватба и бебче на път.
Любимката на нацията Пак Шин Хье и нейният колега Ча Те Джун, които са заедно от 2017г. са решили официално да станат семейство. Сватбата ще е през януари. Двойката съобщи също и, че очакват бебе.

# 385
  • MJF
Видях първите 2/3 на Потъването 6. Стигнахме до фантастиката.
Скрит текст:
Ожалих австралийците и реших че последната трета на серията ще я гледам след пауза. Към други съседи не се насочиха - китайци, корейци, филипинци , руснаци Mr. Green , едни австралийци им останаха. Пак добре че не се "замахнаха" от воле към своите друзя американците.
Комедията е пълна, по-точно пародията. Голяма алаамериканщина.

# 386
  • вятърничава
Only Just Married еп.4 - тази Михару сериозно започва да ме дразни, за моя изненада Нана Сейно пък все повече ми харесва. Шош, напълно съгласна с теб - Момосе много е зациклил с тази ученическа първа любов.По колко епизода излизат в седмица?

2в1, сватбеният сезон няма край, не прибирайте роклите Wear Dress Wear Tophat

# 387
  • MJF
bb6, по 1 епизод на седмица е. Навакса значи. Чакаме 5-и.

# 388
Konin Todoke - епизод 6

Нана удари шамар на Сенсей, а аз бих добавила още един. Уффф, дано след финала на днешния епизод най-после разбере какво всъщност се случва, че е такъв бавен охлюв, тип "Момоне Нагаура" и сериозно ми опъва нервите вече втора седмица.

Скрит текст:
Мама и татко е появиха (върнаха от чужбина) и донесоха 5 милиона йени на Нана, за да върне заема на Сенсей, а, разбира се, и да се разведе. Да, де, ама Нана отдавна развод не иска, а нашия охлюв, още му е трудно да се досети за очеизваждащото.

Иначе, много добър епизод и вървим към развръзка. Доволна. Мангата ми хареса, екранизацията по нея също.
Симпатизирам многооо на Нана. Отначало ме дразнеше в някои ситуации, но вече дори я намирам за много симпатична и приятна, особено в сцените, в които я дават да мисли, хаха, ох, какви физиономии прави, докато останалите си говорят, а тя умува ли умува, хаха.
С все по-широки дрехи я обличат, но корема си личи в някои сцени, колкото и да го прикриват. Онзи ден гледах снимки от снимачната площадка на сериала. Все още снимат, а коремът ѝ расте.

Сега е време за Дзин Боран. Първите два епизода на The Psychologist са качени.

# 389
В момента по бтв синема започна Snowpiercer.

Общи условия

Активация на акаунт