Магията на изтока - тема 66

• 26 643
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
# 361
  • MJF
Nihon Chinbotsu: Kibo no Hito 5
Скрит текст:
Мда, при първата вълна всички герои оцеляха. Амами с повърхностна рана на главата. Планетата не дава мира на Тадокоро, таман реши че приключи и на ти сега. Да видим как ще е втората вълна.

# 362
Chimera
Криминален трилър. За сега се придържат към жанра.
При експлозия е убит човек. Той е бил журналист, който преди 35 години е отразявал случай известен с името Химера. Умира и полицай, който също е свързан със случая от миналото. Млад полицай, профайлърка и лекар се опитват да открият кой стои зад убийствата и защо те имитират Химера.

# 363
  • вятърничава
Много е активен Пак Хе Су тази година, в момента го гледам в Игра на калмари.

Konin Todoke ni Han wo Oshita dake desu ga еп.1-2 Приятен сериал,не е скучен,не ми се налага да превъртам,всичко си върви по утвърдения сценарий.На Нана Сейно ме дразнеше прическата в началото,сега аз ли и свикнах или я оправиха таз дизайнерка,но вече не ме дразни.Скейтърът - ветеринар е много симпатичен,чак съм раздвоена.А най-симпатичен е Animal Cat2 Ще следя развръзката.

Koi Desu: Yankee-kun to Hakujou Garu - вече са гаджета,гаджета! Sunglasses Може и да не съм права,но ми се струва опасно незрящ човек да работи в кухня ,още повече с фритюрник.Курокава "Черната Пантера" Морио го гледах в малка роля в Kiseki: Sobito of That Day. Едва ли имаше повече от 1-2 реплики,пак недодялан дългуч,но сладък.То само като се усмихне и изгрява слънце.
Иначе в този филм беше в компанията на отбор юнаци - убавци: Мацузака Тори,Суда Масаки,Йокохама Рюсей и наш Йосуке Сугино.
Скрит текст:

Батко! С тези дълги пръсти е жестока конкуренция на Со Джи Соп.

Групата!

Групата с батко!

# 364
В Nippon Chinbotsu фантастиката взе връх, а и толкова наивно е представено всичко, че ако не бяха Шун и Кеничи, досега да съм го зарязала. И Нагоя започна да потъва, и направо да си правим сепуку, че да се свършва тази мъка. Патосът е прекален, дори и за японски.

В Konin Todoke Сенсей не е толкова досетлив, схватлив и проницателен, както в Okaeri Mone. Убягват му очевидни неща, ама нали е мъж... Ще го чакам още някой друг епизод, да се усети какво се случва в къщата му.
Нана го лекува вчера, той болен. Омочи е кавайй на квадрат. Оная досада, снахата, се отказа от развод. Да си седи на четирибуквието и да си гледа мъжа, като се е омъжила.
Нана ми харесва. Симпатизирам на героинята.
В момента тя е бременна в шестия месец (ще ражда един малък Тома Икута), та, не знам как ще завършат снимките на сериала.

Koi Desu епизод 7 днес нямаше, защото по NTV излъчваха друго. Другата седмица продължаваме.

Yuganda Hamon - ФИНАЛ

Рюхей и Кеничи. Кеничи и Рюхей. Логичен завършек на тази много добра японска история. Доволна, още повече, че получих и двамата заедно.

Спомени по най-силните години на кпоп-а... Снощи сънувах Пак Чонг Мин.

Последна редакция: ср, 17 ное 2021, 20:37 от rossonera

# 365
  • MJF
Да бе , голям патос в Nippon Chinbotsu Mr. Green . Ама така е като почти не дадоха моя приятел  Тадокоро - пък и той.....шматко голям. На ти сега Нагоя. А те министъра та министъра.
Бави се превода на  Konin Todoke  или аз нещо бързам. Омочи го оставам на вас, бау.
Рос, не бързай към Super Rich. Видях 5-и епизод. Няма да ти хареса. Почнаха прегръдки наляво надясно. Пък и какво времево прескачена- цяла година.
Ще взема да нападна  Yuganda Hamon . Но бавно, щото нали мръзна на лед.

# 366
Да, бави се английския превод на Konin Todoke. Преводачката е същата, която превеждаше и Товако Омамеда и нейните трима бивши мъже. То си беше цяло чудо, че пусна първите три епизода сравнително бързо, но сега ще чакаш.
Във вторник в Япония излъчиха 5-и епизод.

Да ти кажа една новина от снощи.
Кая Кийохара се завръща от януари в нов сериал. Заглавието е Fight Song в жанр ром-ком, а тя ще е в ролята на каратистка?!? Ще имаме и любовен триъгълник - композитор (?!?) и приятел от детството ѝ ще са влюбени в нея, майко мила...
Тя обаче крие някаква тайна - напуснала е спорта заради болест, ох.
Сценарият е на Йошиказу Окада. От него гледахме Neechan no Koibito и не бяхме възхитени. С нея в главната роля, че и Окада сценарист, не им завиждам на двамата, които ще бъдат избрани за двете мъжки роли.
Четох, че феновете искат в ролята на главния герой, тази на композитора, да е Гомоджи. Аз пък не искам! Да ѝ намерят друг, ама с нейния голям късмет - двете момчета ще са някои от японските ми любимци, както Сенсей, и ще ме накарат да гледам.

Първата промо снимка на сериала.

А за Super rich не бързам, защото го зарязах. Гледах преди дни 5-и епизод и се сбогувах с този посредствен сериал. Не е за мен.
Ще намразя Ейджи Акасо, ако продължа да гледам, а не искам.

Последна редакция: чт, 18 ное 2021, 07:07 от rossonera

# 367
  • MJF
Рос, то ако не е Кая Кийохара ще е Kasumi Arimura при  Йошиказу Окада и един вид знаем сценария предварително. Wink

Ааа, значи не съм те изпреварила със Super rich 5 . Е аз заради Егучи зрител до края. Радвам ѝ се на екрана. Но сценария......в този епизод особено "шиха с бели конци" и се възмущавах защо се е паднало това на нея. Име Davis Eiichi Mizoi гледам за сценарист написано. От това "Дейвис" ще да е проблема Wink

Еми щом е преводачката от "Товако Омамеда и нейните трима бивши мъже " ще чакам, но поне е качествен превод. Зареждам се  информирано с търпение тогава . Hug

# 368
Във вторник разбрах (от профила на Боран в Уейбо), че The Psychiatrist най-после ще бъде излъчен. Старт на 23 ноември.
Китайците се сетиха и за мен, така че след вторник минавам на китайско.
Китайски чудеса точно в психологията не очаквам, ще гледам заради любимец.

Меча меча кавайй са новите реклами на Саири за Suntory. Гледам, че въртят няколко.
Голяма симпатяга.

# 369
  • MJF
Хехе, Саири е голяма скица. След като я слушах в Товако Омамеда и нейните трима бивши мъже да вземе да се пъхне скоро в "гледам" и с превод. Скромни желания имам Mr. Green

# 370
Скоро ти говорих за нея, ето тук.

# 371
Happiness
Не се подвеждайте по заглавието. Никакво щастие няма. Чак се изненадвам, че са пуснали подобен сериал точно сега.
Скрит текст:
Пандемията с Корона-вируса е овладяна и животът уж се връща към нормалното. Но.... се оказва, че лекарство за ковид има странични ефекти. Хората, които са го ползвали започват да изпитват непреодолима жажда и в един момент се превръщат в нещо средно между вампир и зомби и нападат другите, за да пият кръвта им.
Тя е от Специалните части, а Той е полицай. Познават се от деца, защото са съученици, а и Той е имал тръпка към нея. Сега сключват фиктивен брак, за да могат да си купят апартамент в луксозен комплекс. И тъкмо си мислят, че всичко се е наредило, комплексът е поставен под карантина, защото някои от обитателите се оказват заразени с новия вирус. Тя и Той се налага да обединят силите си, за да се справят с поредната криза.
Има я и алчната фармацевтична компания, която се интересува само от печалбите си. Има и един военен лекар, който е готов да пожертва някой и друг живот в името на оцеляването на нацията.
Има си и стряскащи моменти, не са пестили гримовете и червената боя.
Гледам заради Шики и Хан Хьо Джу, но не знам до кога ще е.

# 372
Kor Kerd Mai Klai Klai Ter
Почвам да свиквам с лошите в лакорните.Виждам кои са и после ги превъртам.Тук се изненадах (можеше да предположа,но ... Innocent).Все си мислех,че още в началото показват кой е лошия и за какво се бори.
На моменти скучно. В почти всеки епизод има престрелка или някой се опитва да и вземе бижуто.Освен това има ангели,които незнаят какво да правят с вечната любов.Има крими елемент,лекарство-панация и любовна драма.
Сюжетни дупки,ужасни ефекти и някои типични тай образи.
Актьорска игра беше добра.

# 373
  • вятърничава
We Couldn't Become Adults

Страхотен филм. Мирай е направил поредната си силна роля......
Съгласна на 100% ,хареса ми.Даже много.Много добри роли за Мирай и Саири.Какви милинки бяха на първата си среща.Той много добре изигра различните отрязъци от живота си.Някак си се асоциирах с историята,много познато ми звучеше.Снощи  го гледах и днес ми е едно меланхолично цял ден. А вчера бях на вълна Squid Game. Scream

# 374
Hellbound
Поредната корейска продукция на Нетфликс излезе днес. Някой, ако го гледа, да сподели мнение. Аз за сега съм "пас".

Общи условия

Активация на акаунт