Как да постъпя ?

• 8 499
  • 122
  •   1
Отговори
# 30
Какво значи кратка връзка и рядкост?
 За мен,пък, е странно след 10- год “гаджосване” да има сватба. И изобщо, дали е любовта на живота ти, дали всичко, мисля, че го разбираш в края на живота си. The end.
Рядко са двойките, които имат сполучливи бракове след кратка връзка, а това, че сте на по 20ина години, не спомага.
За мен и двата варианта са нормални, всяка връзка е различна. Важното е хората да гледат в една посока и да са на едно мнение какво искат. При авторката не звучи да е така.

# 31
Не познаваш мъжете. Най-вероятно си го изплашила достатъчно и ще избяга. Пред него е живота.

# 32
Какво значи кратка връзка и рядкост?
 За мен,пък, е странно след 10- год “гаджосване” да има сватба. И изобщо, дали е любовта на живота ти, дали всичко, мисля, че го разбираш в края на живота си. The end.
Рядко са двойките, които имат сполучливи бракове след кратка връзка, а това, че сте на по 20ина години, не спомага.

Значи, че двамата не се познават достатъчно. Смяташ, че за 7 месеца, ще разбереш същността на другия?!?! Ммм, добрееее......

Не казвам, че няма такива семейства, а, че са рядкост, понеже не се запазват във времето, особено ако двамата са били млади, когато са се оженили.

# 33
  • София
И единия от Белоградчик, другия от Плевен в условия на карантина.
Онлайн ли е връзката?

# 34
И единия от Белоградчик, другия от Плевен в условия на карантина.
Онлайн ли е връзката?

Живеят в чужбина.

# 35
На такъв убавец директно му казвам - поставям ти ултиматум (с един ден преди неговия срок). Ако не си промениш поведението, вън.

# 36
Ти сериозно ли след СЕДЕМ месеца му говориш за брак и деца.
Ако ще на челна стойка да застанеш, човека ще си тръгне.
И въобще, ти с кой акъл тръгваш да говориш за такива неща отсега? Вие живяли ли сте заедно? Имаш ли идея какви са му навиците, какъв човек е?
Щом четеш във форума сигурно си забелязала жените, които действат прибързано, как после идват да се оплакват тук. Има изключения, но те са в по-осъзнати години. Не на 23.
Ако мъж ми постави ултиматум да се променям, лети през вратата. Приемам конструктивен диалог, в който да се изтъкнат слабите места и дразнещи черти на другия, но ултиматуми?! Точно никога.
А ти, ако наистина си обсебваща и ревнива( като да говориш за брак след седем месеца) ти помисли как да промениш това, защото то те трови най-вече теб самата.

Отделно сме живяли преди да се познаваме и нямаме планове да живеем отделно 😅😂
Не е казвал никога, че съм обсебваща, а че го дразнят моментите, в които съм по-ревнива. Доста често ми казва, че иска да имаме бебета. Даже преди 3-4 дена седнахме да си говорим сериозно по темата с децата (колко деца искаме, какви имен харесваме за в момента, дали искаме да се върнем да живеем в България или искаме да останем в чужбина, дългосрочни планове за съвместно жилище и финанси и etc..)

# 37
А ти от какво конкретно ревнуваш? Какви негови действия те провокират?
И как го показваш?

# 38
Той Ви казва, че ако сте послушна, ще Ви цени, поставя ултиматуми, а Вие му се радвате, че иска бебета?!?!
Въпросът не е защо той не иска да се ожените, а защо след горното изречение изобщо сте с него. Даже няма да коментирам възрастта и от колко време сте заедно. Ако този път наистина Ви напусне, ще сте късметлийка.

# 39
Направо записвай час в гражданското и се женете. Ще му се докажеш в брака.
Сори, но на такива бебешки разсъждения, не мога да дам сериозен съвет.

# 40

А нас да ни поканят, може ли? Да апнем и пийнем!

# 41

А нас да ни поканят, може ли? Да апнем и пийнем!

Не може! Пандемия е!

# 42
Соул фрий, кво като е пандемия. Да пратят по една бира и да отворят чат-руум. Grinning

Скрит текст:
Съжалявам за спама, но темата не ви се вижда истинска.

# 43
На 24 единственото, за което мислех е как да работя по-заплатена работа и в коя дискотека да се разбия от танци. Дано темата е пързалка, иначе ще е тотална трагедия. Явно около авторката на по 20 вече са омъжени и с деца, което ми бие малко на стил маалата.

# 44
  • Terra incognita
Събрали сте се. Ти искаш брак и деца след СЕДЕМ месеца връзка, той ти поставя ултиматум да се промениш до СРЯДА.
И как така решаваш от раз, че това ще е последната ти връзка, сакън какво ще кажат прЕателките, сал нашто Ленче остана ергенче.
Те вече говорят само за пюрета, акита и градиски сопол, а ти се чудиш как да се добереш со съвета и списание Булка. А и трябва да се промениш до сряда.
Кажи верно къде живеете, на 24 около мен нямаше семейни и никой не си го и помисляше даже.

Общи условия

Активация на акаунт