Как да постъпя ?

• 8 481
  • 122
  •   1
Отговори
# 45
Ултиматумите са грозно нещо.
Посмях се за срядата.
Аз какъвто съм изрод, ако някой ми постави такъв ултиматум, ще се променя, ама точно в това, което не иска.
И като нищо аз ще му бия шута.
Ти също нямаш право да насилваш някой да сключва брак.
Първо, той не е длъжен.
И ти ако пък толкова бързаш, се чувствай свободна да го напуснеш и да търсиш друг мъж.
Да искаш деца, защото другите имали е доста жалко, ще ме прощаваш.
А на мъж на 23 не го броя за мъж, то си е още момченце. Хич не мислят за брак. Много малко са тия, които правят тия неща.

# 46
Ама тази тема истинска ли ? Рядко чета тук, но отворя ли всеки път съм в потрес.
За какво да ти се доказва, ако не се чувстваш обичана и желана след седем месец надали това ще се промени. Не знам как на 24 си решаваш, че това ще е последната ти връзка, но щом турпиш ултиматуми сега след време или ще пораснеш и ще теглиш чертатат след такива думи , или ще търпиш лошо отношение.
Какво като приятлките ти имат деца , все ще намерите общи теми и ще си съхраните отношенията , ако това те притеснява. Да раждаш дете, защото другите имат е най-глупавата възможна причина.
Според мен си имаш някакви свои проблеми , за да бързаш и да се фиксираш толкова.

Edit: винаги съм мислила, че брак се говор след няколко месеца връзка, продиктувано от любов и страст или след дългогодишна връзка. Аз, ако съм мъж ще избягам с двеста  от ограничения и стремежи да покривам капризи за деца.
Защо не се наслаждавате на живота заедно на тази възраст?

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 23:53 от Candy_girl

# 47
WOW. На 24 се изкара стара мома, с единият крак в гроба. В коя част на България живеете? WT...
Не живеем в България. Но той е от Белоградчик, а аз от Плевен.
Живеете в чужбина и искаш да си от масата там ли?
В България е много различно, ако не си забравила.

Голяма част от мъжете са страхливци ако не знаеш.

# 48
Grinningне ти трябва дом и деца с човек, който не може да превъзмогне твойте минуси. Щом ги вижда, значи не иска деца и живот с теб. И как така се промвня човек!??? За 5дни?????мисля че още му се живее, все пак на 24 е. Незрял.

# 49
  • Агент под прикритие
Една грешка, която много жени често допускат, е, че когато един мъж започне да им говори за семейство и деца или за "сериозна връзка" генерално, те решават, че става дума за точно и конкретно с тях.

А то е вярно само в случаите, когато изрично е казал на въпросната, че иска всичко това да стане с точно нея... Grinning

# 50
Няма лошо, че авторката иска брак и деца и директно го пита, защото така трябва, а не като в родилното- да видиш  80% припознаване. Според мен нямате бъдеще заедно щом ти постовя ултиматоми, за мен това е селска постъпка. Моят съвет е да се разделите, докато нямате деца. Ти си млада, има толкова много други мъже, а за мен този човек ще си бъде същият и на 30 години.

# 51
Мъж на 23 е още дете.Нито е узрял за брак,нито иска брак точно с теб.Ти като си решила това да ти е последната връзка,той какво е решил?
Относно ревността и обсебването,можеш да поработиш в тази насока,но заради себе си,не заради друг.

# 52
А защо трябва да ти е последната връзка?

# 53
Които се омъжиха на тази възраст са сега масово разведени с деца. Не им е лесно - бившите плащат разни мижави издръжки, а децата им тепърва ще изискват много харчове. Работят като магарици. Сигурно не са минали теста за wife material (това някой ако ми го каже направо бих го зашлевила).

# 54
Много си млада и зелена. Тръгнала си с мухльо да правиш експерименти. Човек нрава си трудно променя, а и защо пък ще се променяш за някакъв идиот, който не те смята за wife material, а само ти губи времето.
Щом иска да къса с тебе, бий му шута!
Горе главата, не падай ниско! Мразя някой да се моли за обич и разбиране. Щом твоите приятелки са омъжени и имат деца, тяхна си работа. Живей си живота. Не мисли за брак и деца още поне 2-3 години. Не бързай! Бракът е огромна отговорност, а детето още по-голяма.

# 55
Защо да е малко 7 месеца? Специално сметнах, че когато са ми предлагали брак май винаги е било след по- малко от 7 месеца. Според мен е съвсем достатъчно да се опознаят хората. Другото, за промяната в дву- седмичен срок е детинщина.

# 56
За мен 7 месеца са малко, за да се опознае другия. Човек може да се преструва или да крие черти от характера си, които после излизат наяве. Не е добре да си играеш на семейство с някой, който не познаваш добре, защото може да не ти хареса това, което ще откриеш после....

ПС: Има изключения, разбира се, които потвърждават правилото...

ППС: По мое мнение двама трябва да живеят първо заедно за известно време преди да сключват брак и да имат деца. Срещите не са като да живееш с някого и да те ударят битовизмите.

# 57
и как точно ще се констатира успешна ли е промяната? Grinning

# 58
Щом се усещаш и определяш като ревнива и недоверчива, поработи върху себе си. Открий причините за това недоверие - дали родителски пропуски, родови наследства или човекът до теб не става. И не се променяй защото някой поставя условия, а за да си в мир със себе си. Да се цениш и уважаваш. Сега бързаш да вържеш някого за себе си, за да се чувстваш обичана и ценена.

И тогава ще видиш, че този до теб в момента не струва.

А  той много неща може да говори. И да ги мисли - за някога, когато му дойде времето или просто защото знае, че това искаш да чуеш. За да получи секс може много неща да чуеш от него. Имаше един много сладък и верен лаф: "Мъжете обещават брак, за да получат секс. Жените обещават секс, за да получат брак." И едните и другите - лъжат.

И ММ говореше: ще помага, ще прави компромиси ... А познай дали изпълни нещо от говореното? Искаше да си живее така както него го устройва, а друг да се променя.

# 59
С моя приятел сме заедно от 7 месеца. Той е на 23, а аз на 24...Каза ми, че не се чувствал готов и понеже съм ревнива + недоверчива това го дразни и ми постави ултиматум до другата сряда да съм се променила.
Леле, как ще е готов един мъж на 23 да има деца? Та вие сте деца. Пътувайте, забавлявайте се, много сте млади още. Жените сме по-зрели на тая възраст, но за деца не започнах да мисля до след 30г. Чак и ултиматуми ти поставя да си се променила ди другата сряда. Това е смехотворно. Вие сте деца съдейки по мисленето ви. Не се сравнявай с другите около теб, защото всеки си има своя път. Той ти е казал че не е готов, а и вие се познавате едва от 7 месеца. С натиск само ще го отблъснеш и дори да стане детето, такава връзка трудно ще оцелее. Има много мъже на тоя свят. Намери си някой който да е на тоя етап от живота си , защото с това момче  ще чакаш още години. Под 30-35 кой мъж мисли за деца в днешно време? Събирай си багажа.

Последна редакция: чт, 11 мар 2021, 14:46 от Aminka

Общи условия

Активация на акаунт