Как да постъпя ?

• 8 508
  • 122
  •   1
Отговори
# 60
Какъв е тоя мерак да се жените на тези години......

Други връзки имала ли си? До всеки младеж ли си се представяше с бяла рокля?

# 61
Не е толкова до възрастта на мъжа,колкото до това, че този още не е узрял за семейство и не е готов за деца и отговорности. Някои мъже и на 23 стават бащи и са отговорни и предани .
Но това да ти поставя ултиматум каква трябва да бъдеш.....директно у лево. Човек ако те обича, те обича със всички кусури и недостатъци.
Сега ти е време да сменяш мъжете и да трупаш опит, закъде си се разбързала?

# 62
А тя пък авторката узряла, че презряла. Пак се почнаха глупостите, че ако я обичал, щял с недостатъците. Ми тогава и тя да го обича с ултиматумите му бе, щом той трябва да търпи някаква ревност и истеричност.

# 63
  • Mediterraneo
Връзка на 7 месеца и ултиматуми. Следващата тема ще е от сорта на Ще правя аборт, бащата не иска бебето или Той много се промени след брака.

# 64
А тя пък авторката узряла, че презряла. Пак се почнаха глупостите, че ако я обичал, щял с недостатъците. Ми тогава и тя да го обича с ултиматумите му бе, щом той трябва да търпи някаква ревност и истеричност.

Значи ако човек те докарва до ревности, несигурност и истеричност, значи той не ти трябва.В една връзка трябва да има преди всичко спокойствие и доверие, иначе за чийй ти е?

# 65
Че откъде да я знам аз за какво ѝ е малчо. Тя иска да се жени за него, не аз. А защо истерясва, не знам, не е споделяла той да я кара.

# 66
  • София
От онези истеричните е, дето чакат доказателства, че да благоволят да спуснат някакво доверие.
Ами, мерси съм.

# 67
Като не се цените  пускате доверие на всеки.

Последна редакция: чт, 11 мар 2021, 22:19 от happy doc

# 68
Неадекватен коментар. Ако изпадаш в истерия от ревност проблема си е твой.

Аз не се ядосвам предварително заради някакви възможни сценарии и за мен са незрели или неуравновесени хората които изпадат в такива състояния. Ако има нещо да става ще стане независимо колко се ядосваш или не, така че да хабиш нерви е излишно. Това е като да се наказваш заради грешките на другите.

Пък ти като си толкова скъпоценна стой си сама.

# 69
Не давай коментари без да познаваш човек, защото аз  никога не оставам сама, ама доверие на всеки не се подарява.Печели се.
И изобщо не коментирам безпочвена ревност и мухи в главата.

# 70
Това е хубав съвет, не е зле и ти да го следваш. Нямаш представа дали другите се "пускат на всеки без доверие".

# 71
Неадекватен коментар. Ако изпадаш в истерия от ревност проблема си е твой.

Аз не се ядосвам предварително заради някакви възможни сценарии и за мен са незрели или неуравновесени хората които изпадат в такива състояния. Ако има нещо да става ще стане независимо колко се ядосваш или не, така че да хабиш нерви е излишно. Това е като да се наказваш заради грешките на другите.

Подкрепям! За мен ревността е абсолютно безмислена.... И защо изобщо си го причиняват някои хора?

Аз лично винаги подхождам с доверие. Ако то не бъде оправдано, режа из корен. Не говоря само за връзки, а изобщо - приятелства, колеги, познати.

Какво точно означава "...доверие на всеки не се подарява.Печели се." ? С какво се печели? Какви доказателства искате за това, че да благоволите да дадете доверие?!?! Странно ми е и нелогично....
Някой, ако ми заяви, че трябва да му спечеля доверието, миии....ше го пратя веднага у лЕво!

# 72
  • София
Като не се цените се пускате на всеки без доверие.

Доверието не се печели, то се дава пробоно. Като любовта, като добрината към непознат, като грижата и отношението.
Не е танто за кукуриго.
Ако не си струва го снемаш и продължаваш.

За пускането без доверие Килърът ще каже Wink

# 73
За мен жена се печели с отношение , но ми се струва смешно някой да се “доказва” , за да не го ревнуваш.

# 74
  • София
Разбира се, авторката сама ги плещи тия и сама си вярва. Онзи пък поставя ултиматуми - идеални са един за друг Heart

Общи условия

Активация на акаунт