Как да постъпя ?

• 8 479
  • 122
  •   1
Отговори
# 120
  • София
И моите родители са били по на 20. Майка ми на 18, а баща ми на 23.
Сега кога ще чуеш младежи по на 20 да се женят. Рядко.
Времената са такива.
Ето, познатите на авторката повечето са такива.
Авторке, според мен - смени средата си, а не толкова младежа. И не му поставяй ултиматуми, защото аз лично бих избягала с 200 при така поставен въпрост + ревност.
Твоята възраст е точно за безперспективни връзки. Сватбата ли ще ти избяга или искаш "да се видиш булка" като дружките си, та си хукнала млада-зелена, след 7-месечна връзка.
Или си даваш сметка, че си хванала човек, който те превъзхожда с нещо и драпаш да го задържиш?

# 121
И моите родители са били по на 20. Майка ми на 18, а баща ми на 23.
Сега кога ще чуеш младежи по на 20 да се женят. Рядко.
Времената са такива.
Ето, познатите на авторката повечето са такива.
Авторке, според мен - смени средата си, а не толкова младежа. И не му поставяй ултиматуми, защото аз лично бих избягала с 200 при така поставен въпрост + ревност.
Твоята възраст е точно за безперспективни връзки. Сватбата ли ще ти избяга или искаш "да се видиш булка" като дружките си, та си хукнала млада-зелена, след 7-месечна връзка.
Или си даваш сметка, че си хванала човек, който те превъзхожда с нещо и драпаш да го задържиш?
[/quote

От 1ва страница направо скочих тук.
Леле... и като си помисля за моя връзка, когато бях на 20...Аз на 20, той на 26....Да не влизам в излишни подробности, на 3я месец ми надокара даже и родата, живееща в чужбина!!! Такова скоропостижно събиране на багаж....Маниии, ще бия и най-яките турист планинари или къмпингари.
И, тая шматка,  авторката,  на 23, след 7 месеца връзка, се изживява като .....единствена за цял живот....4 двойки около мен се изпожениха на нейната възраст. И всички се разведоха скоропостижно. Дори не чакаха 1-дишния минимум да подадат документи в съда.

# 122
В каква среда трябва да се движи авторката, че всички около нея да са се изпоженили на 23-24г. Освен да е от малцинствена група или някое село. Обикновено хората на тази възраст учат, работят, купонясват и изобщо не мислят за бракове и деца. Поне в моята среда така беше. Та, малко ми е странно. А и да не говорим, че младежа хич не звучи да е husband material

Общи условия

Активация на акаунт