Как да постъпя ?

• 8 482
  • 122
  •   1
Отговори
# 105
Опита трупаме в тоя живот. Нямам два живота.

# 106
  • София
Ох, добре, че имам още 6.

И добре, че гледаните като яйца са всъщност с йота по- устойчиви от създателите им.

# 107
Да, децата са смисълът, но е важно и да са от правилния човек.
В смисъл ?
Има ли значение, ако не са от правилният мъж децата ти, а примерно от някой грешен ?

Естествено, че има. Децата не растат ли по- добре в една спокойна и хармонична семейна среда, отколкото при разделени родители?
Ми, то, изглежда, че всички сме способни да изграждаме нормални и хармонични отношения, перфекти сме за родители. Ако дойдат проблеми, сме попаднали на скрит нарцис -манипулатор-психопат-кръшкач.

# 108
  • here and now
happy doc, ти имаш ли деца?
Понякога, да не кажа доста често "правилният" човек не остава толкова правилен след появата на дете/деца.

# 109
Мда. Те всички са правилни, когато искаме деца от тях. После стават грешките

# 110
Да, така е ,човек не е застрахован от нищо и не знае на какво е попаднал, докато не лъсне истината.

Алис, имам две,  вече почти отгледани.

# 111
Мислиш си, че е правилния, ама се оказва, че не е. А децата си растат, и всички сме доволни.

# 112
  • here and now
Да, така е ,човек не е застрахован от нищо и не знае на какво е попаднал, докато не лъсне истината.

Алис, имам две,  вече почти отгледани.

Чудесно. Ама като лъсне истината в последствие как се случва да родиш от правилния човек?
Радвам се за теб. Дай Боже всекиму.

# 113
Как? Ами каквато и помия да ти сервира живота си длъжен да се справяш, когато има намесени деца. Жените все пак сме силния пол вече.

# 114

Не всички са такива. Баща ми е бил на 23 като му се е родило първото дете, винаги е бил отдаден родител и нашите често казват, че за нищо не съжаляват. Децата са им най-скъпото в живота.

До характер е. Както има отговорни 20-годишни има и недорасли на 40. Възрастта не е гаранция за нищо, важното е да избереш правилния човек.

Ха, баща ти.
Едно време всичките млади са се женили.
И моите родители са били по на 20. Майка ми на 18, а баща ми на 23.
Сега кога ще чуеш младежи по на 20 да се женят. Рядко.
Времената са такива.

# 115
  • here and now
Как? Ами каквато и помия да ти сервира живота си длъжен да се справяш, когато има намесени деца. Жените все пак сме силния пол вече.
Аха, казваш да го считам за правилен и да поддържам средата  спокойна и хармонична със двамата родители или?

# 116
Спокойствието и хармонията не се поддържа от единия, ако не ти е добре с човека, ако не те устройва си тръгваш, но когато има намесени деца трябват и компромиси, разбира се в границите които ти можеш да понесеш.

# 117
  • here and now
В този смисъл би ли обяснила как се ражда от правилния човек?

# 118
В този смисъл би ли обяснила как се ражда от правилния човек?

Няма правилен и идеален, брака е късмет и низ от компромиси. Това е.

# 119
  • here and now
А така късмет значи, щото това
Да, децата са смисълът, но е важно и да са от правилния човек.
не звучи точно така.

Благодаря за искреността.

Общи условия

Активация на акаунт