Как да постъпя ?

• 8 488
  • 122
  •   1
Отговори
# 90
Децата са ми планирани, но знаеш ли колко пъти като ме нервират съм се чудила за какво ми е било, не е да си имаш бебенце само. Забравяш за себе си, тежко ти е като са болни, еднотипно всеки ден. Живота е най-хубав преди да се ожениш.

# 91
Гледай следващият път да се почудиш гласно пред децата, може пък да научиш отговорите от тях.

# 92
Животът е прекрасен, след като имаш дете/ца. Вярно е, че грижите и тревогите са доста повече, но щастието, което ти дават е неизмеримо. Предпочитам да нямам време за себе си, къщата да ми е разхвърляна с играчки и книжки, да бързам да си взема детето от училище и да се прибера и т.н., и т.н......пред всичко останало, което е било преди.

# 93
Да, децата са смисълът, но е важно и да са от правилния човек.

# 94

Написах го по повод госпожата през едно мнение от моето, която твърди, че животът е по-добре преди да се ожениш. Споделям друга гледна точка....

# 95
Аз я разбирам, живота преди децата е безгрижен и лесен, но когато се появат приоритетите ти се обръщат и колкото и трудно да ги отглеждаш,  намираш смисъл.

# 96
Така е. Ако толкова иска дете да намери 40 годишен ерген.
Рядко 23 годишен ще се излъже.
Абе те се лъжат, ама после.. Той не си е поживял, още само видеоигри го интересуват и го е страх да гледа ужаси на тъмно. После що се развеждат
Не всички са такива. Баща ми е бил на 23 като му се е родило първото дете, винаги е бил отдаден родител и нашите често казват, че за нищо не съжаляват. Децата са им най-скъпото в живота.

До характер е. Както има отговорни 20-годишни има и недорасли на 40. Възрастта не е гаранция за нищо, важното е да избереш правилния човек.

# 97
  • София
Така е. Ако толкова иска дете да намери 40 годишен ерген.
Рядко 23 годишен ще се излъже.
Абе те се лъжат, ама после.. Той не си е поживял, още само видеоигри го интересуват и го е страх да гледа ужаси на тъмно. После що се развеждат
Не всички са такива. Баща ми е бил на 23 като му се е родило първото дете, винаги е бил отдаден родител и нашите често казват, че за нищо не съжаляват. Децата са им най-скъпото в живота.

До характер е. Както има отговорни 20-годишни има и недорасли на 40. Възрастта не е гаранция за нищо, важното е да избереш правилния човек.
Така е, ама сегашните 23 годишни нямат абсолютно нищо общо с тези преди 30,20, та дори и 10г. Те не са научени на физическа работа, не са били дори и в казарма, така че няма база за сравнение. 90% от сегашните 23г са деца

# 98
Общи приказки. Даже и да е вярно, с подобно обобщение, тезата отива по ягодите.

# 99
В смисъл ?
Има ли значение, ако не са от правилният мъж децата ти, а примерно от някой грешен ?

# 100
Тая тема не беше ли по друг казус?
От последните страници забравих какъв беше...

# 101
В смисъл ?
Има ли значение, ако не са от правилният мъж децата ти, а примерно от някой грешен ?

Естествено, че има. Децата не растат ли по- добре в една спокойна и хармонична семейна среда, отколкото при разделени родители?

# 102
Спокойна и хармонична среда осигуряват само неразделени родители? Не знаех това, сега научавам.

# 103
Казах, когато средата е спокойна и хармонична със двамата родители. Не ми преиначавай думите,  Дренке.

# 104
Аз виждам какво каза,  и излезе пак някакво общовалидно правило, ще кажеш по няколко живота живеете, та така го трупате тоя опит Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт