Проблем в отношенията- объркана съм..

• 7 226
  • 123
  •   1
Отговори
Здравейте🙋‍♀️ Може би подобен вид теми вече са отегчителни за вас, но имам нужда да споделя и да получа съвет. Момиче на 25години съм с мъжа ми сме заедно от 5 години /подписахме преди 3/ нямаме деца. От началото на връзката ни до ден днешен отношението му към мен е прекрасно винаги гледа да ми угоди, да се обръща мило към мен, проявява разбиране, но от известно време чувствам промяна в себе си всичко това на моменти ме дразни. Постоянно се караме заради моято изнервеност която се дължи на мислите в главата ми. Труден характер съм свикнала съм все на моето да е, но той досега никога не е имал проблем с тази моя лоша черта.Няма друг мъж в живота ми просто се чуствам несигурна дали все още го обичам или чувствата ми са изстудяли с времето. Моля за съвет как да продължа..

# 1
  • волно калдъръмче
За какво мислиш?

# 2
Твърде рано си се омъжила. Може би за други хора би било ок възраст, но тук оставам с това усещане. Ти се описваш като "момиче", а той е "мъж"...

PS. След малко форумните тролове ще те нападнат...

# 3
На 25 не си "момиче", ако се възприемаш за момиче, не се омъжваш.
Имала ли си други мъже преди него, че май там ми се струва е проблема?
Омъжила си се за първото си гадже и сега мислиш, че си изпуснала всичко.

# 4
Не го уважваш, следователно не го и обичаш.
Това, че все гледа да ти угоди, приема ти капризите и се влачи след теб дори влошава нещата. Дайте си малко пространство, ходи по психолози... Но за мен е въпрос на време да почнеш да изневеряваш.

# 5
Разведи се и го остави да си намери жена, която ще го обича. И двамата не заслужавате подобен брак.

# 6
Посети психолог.
Не е нормално да си изкарваш нервите на хора, които нищо не са ти направили.
 А ако не го обичаш, го остави.

# 7
  • Somewhere far away
Не е ли малко раничко за женене? Всеки си решава, но това съм аз. А с  годините  нещата се променят, разбира се, не очаквайте вечно пеперуди и цветя и рози. За хубавите моменти е лесно , така всеки може, но в трудните моменти се разбира дали тази връзка ще я бъде.

# 8
Обърканост изобщо не трябва да има!
Освободи го човека.

# 9
Вие пък избързвате вече с желанието си да я разведете... Оженила се е на възраст, когато хората още много се променят. След 20 години може пък него да го тресне някаква криза... Но това не значи непременно, че трябва да се разделят. Нека се опитат първо да преодолеят проблемите си.

Мъжът на колко е?

# 10
Обърканост изобщо не трябва да има!
Освободи го човека.

Според мен има "обърканост" защото тя много добре осъзнава какво има. И че ако тръгне да гони Михаля (да сменя мъжете) сегашният й партньор никога няма да й прости и да се върне при нея.
Това е драмата.

# 11
  • Бургас
Спряла си да го обичаш и имаш нужда от любов. Обаче не я намираш във вашите отношения и това те изнервя. Освободи себе си и намери зрялата, осъзната любов.

# 12
Има , хора които просто си обичат да си командват . Трябва да потърсиш помощ от психолог и да се замислиш ,дали не си нарцис (така модерната думичка в днешно време).

# 13
Вие пък избързвате вече с желанието си да я разведете... Оженила се е на възраст, когато хората още много се променят. След 20 години може пък него да го тресне някаква криза... Но това не значи непременно, че трябва да се разделят. Нека се опитат първо да преодолеят проблемите си.

Мъжът на колко е?

На 35. 10 години разлика.

# 14
Аз съм имала периоди, когато всичко ме е дразнело и изнервяло... Хормони, не добра грижа за себе си, преумора от работа, разочарования... На първо място тук бих проверила дали всичко е наред.

Разнообразявате ли връзката си? Пътувате ли, правите ли неща заедно, разнообразявате ли секса...

В добрите връзки никой не се "налага" над другия, двамата се подкрепят в хубавото и лошото и градят заедно живота си... Аз бих се обърнала към психолог, ако проблемът продължи. Има и психолози за двойки. Няма да ви изкара луди, а ще ви даде някакви насоки. Тук не ви познаваме и само можем да гадаем...

Общи условия

Активация на акаунт