Проблем в отношенията- объркана съм..

• 8 238
  • 123
  •   1
Отговори
# 30
Не знам защо мъжът търпи такова отношение. Или много влюбен, или е глупав. Остави го да си намери жена, която го обича. Ама не вярвам, защото от поста ти лъха инфантилност и егоизъм.

# 31
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Здравейте🙋‍♀️ Може би подобен вид теми вече са отегчителни за вас, но имам нужда да споделя и да получа съвет. Момиче на 25години съм с мъжа ми сме заедно от 5 години /подписахме преди 3/ нямаме деца. От началото на връзката ни до ден днешен отношението му към мен е прекрасно винаги гледа да ми угоди, да се обръща мило към мен, проявява разбиране, но от известно време чувствам промяна в себе си всичко това на моменти ме дразни. Постоянно се караме заради моято изнервеност
която се дължи на мислите в главата ми.
Скрит текст:
Труден характер съм свикнала съм все на моето да е, но той досега никога не е имал проблем с тази моя лоша черта.Няма друг мъж в живота ми просто се чуствам несигурна дали все още го обичам или чувствата ми са изстудяли с времето. Моля за съвет как да продължа..

Безделието ражда пороци. В твоя случай мисли "кое не ми е на ред", но е същото.

# 32
Здравейте🙋‍♀️ Може би подобен вид теми вече са отегчителни за вас, но имам нужда да споделя и да получа съвет. Момиче на 25години съм с мъжа ми сме заедно от 5 години /подписахме преди 3/ нямаме деца. От началото на връзката ни до ден днешен отношението му към мен е прекрасно винаги гледа да ми угоди, да се обръща мило към мен, проявява разбиране, но от известно време чувствам промяна в себе си всичко това на моменти ме дразни. Постоянно се караме заради моято изнервеност която се дължи на мислите в главата ми. Труден характер съм свикнала съм все на моето да е, но той досега никога не е имал проблем с тази моя лоша черта.Няма друг мъж в живота ми просто се чуствам несигурна дали все още го обичам или чувствата ми са изстудяли с времето. Моля за съвет как да продължа..
Ихаа. Smile
Той ли напираше да те "върже", или ти си си представяла бялата рокля, шампанското, воаяжите и тропнала, и придиряла да ставаш малка булка? People FamilyPeople Dancer

Влюбен-загубен е бил, ти почти никак.
Няма такова нещо, като "вечно угаждане".
Взаимно правите така, че да ви е добре, но си много малка да го разбереш това. Може би след 5-10-15 г.
Щом му е "прекрасно" отношението, твоето защо не е?  Thinking
Няма да става "твоето". Не си готова за връзка.
А на 35 да търпи "малката сладурана" да му се налага, така да се държи, е много зле със самочувствието, и ми изглежда инфантил.

И че ако тръгне да гони Михаля (да сменя мъжете) сегашният й партньор никога няма да й прости и да се върне при нея.
Себеуважаващ се няма да се върне.
Този може да е "Михал-мъжче". Mr. Green

В близкото ми обкръжение имаше такава двойка. По същият начин момчето угаждаше за всичко на момичето,готвеше,чистеше. Той 12 часа на работа,тя  8. Като се прибереше сядаше да си почива,чакаше той да се прибере да сготви. Взима заплата,парите ги дава на нея. Когато беше студентка последна година и каза да се средоточи върху ученето,той ще поеме всички разходи. После в депресия беше два пъти по половин година,той я издържаше. Тя все недоволна. Трябваше всичко,което прави да се допитва до нея,дали на нея ще и харесва. Започна да му вика,все недоволна,че не бил такъв какъвто тя иска.. Всичко тя правела.. Накрая след 12 години сключиха брак,на втория месец се разделиха. Той не можел да се грижи за нея.  
Я пак? Joy
Къв е тоя баламурник, бря? hahaha

Ако споделиш истинските си мисли и чувства, ще получиш истински отговори.

Да, ако другият иска да ги даде. Stuck Out Tongue Winking Eye

Сприхав и труден характер няма, това са извинения за собствените ни неудачи.

Има. Това е причина за повечето раздори, и "несходства в характерите", "не сме един за друг".
Тук не става с влизане под кожа и памуче постоянно, а дори няма и опити за такова. Wink
В един момент просто писва
.

Омръзването обикновено идва от скука - като няма с какво да си запълваш времето. А като отглеждаш деца поне от скука не можеш да се оплачеш Simple Smile
Затова ангажирана и на работа по цял ден.
Но пак няма гаранция, че няма да "шава". Mr. Green

Не баламурник ами незнам какъв е.  Но всеки си избира половинката,така ,че всеки да си учи уроците...които трябва да научи.
Но стигнах до извода,че когато някой ти научи слабото място и започне да си разиграва коня ,любовта свършва...

# 33
Честно, не те разбирам. Намерила си мъж, който да ти угажда на прищевките, и да се държи добре  с теб, и изведнъж решаваш, че те дразни. Ми, като те дразни толкова, остави го да си намери някоя жена, която няма да му се дразни.

Работиш ли нещо, и ако да, какво? Или  по цял ден си стоиш у вас и ти бръмчат мухи между ушите и се чудиш с какво да си запълниш времето, и по силата на най-малкото съпротивление, вечер мъжът ти те дразни?

# 34
От авторката: Управител на игрална зала съм последната година и половина. Преди това също бях в игрална зала. Относно секса от началото на връзката ни до сега и двамата не сме имали моменти в които да се отбягваме или да си намираме оправдания колкото и натоварено да е било ежедневието никога не се е отразило на секса ни. Всичко в него ми харесваше пак казвам той е мъж, който винаги ме е уважавал и ценил, ноо сега промяната я виждам в себе си не в него всичко ме дразни прибирам се от работа без желание да разкажа как е минал деня ми, без желание да изслушам него, най-дребните неща започнаха да ме дразнят и наистина виждам, че причината е в мен, а не виня него по никакъв начин. Говорих с него, че отношенията ни от моя страна не са както преди и той държи на това, че всяко семейство преминава през такива моменти и, че сме щяли да се оправим.

# 35
  • Пловдив
[
Скрит текст:
quote author=🦋 link=topic=1735209.msg49223748#msg49223748 date=1738061523]
От авторката: Управител на игрална зала съм последната година и половина. Преди това също бях в игрална зала. Относно секса от началото на връзката ни до сега и двамата не сме имали моменти в които да се отбягваме или да си намираме оправдания колкото и натоварено да е било ежедневието никога не се е отразило на секса ни. Всичко в него ми харесваше пак казвам той е мъж, който винаги ме е уважавал и ценил, ноо сега промяната я виждам в себе си не в него всичко ме дразни прибирам се от работа без желание да разкажа как е минал деня ми, без желание да изслушам него, най-дребните неща започнаха да ме дразнят и наистина виждам, че причината е в мен, а не виня него по никакъв начин. Говорих с него, че отношенията ни от моя страна не са както преди и той държи на това, че всяко семейство преминава през такива моменти и, че сме щяли да се оправим.
[/quote]

Кажи честно пред себе си , кой Мачо от залата се опитва да ти завърти главата

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 14:01 от Sun2000

# 36
  • София
С това безпричинно дразнене от мил съпруг пак ще попитам – кой е другия, по когото си падаш. Трудно би станало без друг, освен ако този не те е наранил, предал, жестоко обидил, което явно не е станало.

# 37
  • Обран бостан ;)
Гласувам за шефа (на залата). Wink

# 38
  • Поморие
Здравейте🙋‍♀️ Може би подобен вид теми вече са отегчителни за вас, но имам нужда да споделя и да получа съвет. Момиче на 25години съм с мъжа ми сме заедно от 5 години /подписахме преди 3/ нямаме деца. От началото на връзката ни до ден днешен отношението му към мен е прекрасно винаги гледа да ми угоди, да се обръща мило към мен, проявява разбиране, но от известно време чувствам промяна в себе си всичко това на моменти ме дразни. Постоянно се караме заради моято изнервеност която се дължи на мислите в главата ми. Труден характер съм свикнала съм все на моето да е, но той досега никога не е имал проблем с тази моя лоша черта.Няма друг мъж в живота ми просто се чуствам несигурна дали все още го обичам или чувствата ми са изстудяли с времето. Моля за съвет как да продължа..
Много жени (дали сами или такива в отровни бракове и връзки) могат само да мечтаят за такъв живот, не мога да разбера как на някого хубавото може да му омръзне. Дайте си шанс, жалко ще е да се разделите със свестен човек.

# 39
  • София
Значи много жени ще се избият за такъв мъж, ако наистина е такъв какъвто го описваш. Какво правите заедно? Излизате ли? Пътувате ли? Говорите ли си за бъдещето, след 5-10-15г къде се виждате? Деца? Ако не искаш тези неща с него и само му се дразниш, развеждай се. Ако искаш да прекараш живота си с този човек - намерете си терапевт или поне ти, за да си изясниш аджеба от къде произлизат всичките ти негативни състояния. Виж и чисто здравословно - хормони, витамини, щитовидна жлеза.

И аз мисля, че някой друг ти е завъртял главата просто не искаш да си го признаеш. Ако е така - пак горния съвет - развеждай се.

# 40
Авторке, ако не оценяваш човека до себе си, пусни го. Нека и той да намери щастие.

# 41
Авторке, разбирам. Имаш всичко, всичко е идеално. И страдаш от скука. Кралска болест е това.
Има решение. Нали знаеш, че много хора оценяват нещо, чак когато го загубят. А не, не ти предлагам развод. Друго е.
Представи си, ама истински си представи, че си се разделила с мъжа си. Ако искаш добави, че го той е женен за друга жена, а ти ги срещаш случайно. Повярвай го. И виж какво чувстваш. Ако е облекчение, ако няма да ти липсва - не е твоят човек.
Но ако е друго, ако побеснееш, че не е с теб, ако ти е мъчно, че е с друга .... ако е така, ще върнеш чувствата си към него.

ПП: Отивай на психолог. Държиш се зле и мислиш, че е нормално. Не е. Трябва ти помощ.

# 42
Нека прочете за нарцисизъм и да помисли дали характера не и е такъв.Тези хора обичат да командват и да манипулират . Сещам се за една история за жена която искаше принцът на бял кон и напусна мъжът си с който имаха дете , детето остава при баща му . След време той се жени,а тя сама и почна на прави мазало в новото му семейство.
Но има го и друго ,ако той е по бавен, муден,а тя е по дейна и по оправна ,то той попада в зоната на женчо и некадърник и това не е ОК в една връзка.Това се нарича не съответствие в характерите.

# 43
  • Банско
Как може въобще да си на 20 и да се ожениш за чичак!? Аз на 20 се заглеждах по моя си набор, че и по-малки. То си е приятно да е момченце до тебе, не чичо ти миришещ на качак и баница Joy

# 44
Аз съм на 26 и с Мм сме с 10 години разлика, със сигурност не е чичак и не мирише на ‘качак и баница’. Беше грубо това.

Общи условия

Активация на акаунт