Проблем в отношенията- объркана съм..

• 8 271
  • 123
  •   1
Отговори
# 15
В близкото ми обкръжение имаше такава двойка. По същият начин момчето угаждаше за всичко на момичето,готвеше,чистеше. Той 12 часа на работа,тя  8. Като се прибереше сядаше да си почива,чакаше той да се прибере да сготви. Взима заплата,парите ги дава на нея. Когато беше студентка последна година и каза да се средоточи върху ученето,той ще поеме всички разходи. После в депресия беше два пъти по половин година,той я издържаше. Тя все недоволна. Трябваше всичко,което прави да се допитва до нея,дали на нея ще и харесва. Започна да му вика,все недоволна,че не бил такъв какъвто тя иска.. Всичко тя правела.. Накрая след 12 години сключиха брак,на втория месец се разделиха. Той не можел да се грижи за нея.  
Към авторката-вземи се стегни малко,вземи направи нещо за твоя партньор,защо си  недоволна? Какъв трябва да е ,за да си доволна? Такъв ти бил характера,айде моля ти се,защото ти е удобно  все на твоето да е и сега ти омръзна.. Такива жени хем получават както искат,хем после не са доволни. Недоволна си,защото баланса между вас вече се е развалил. Мъжът до теб ти е партньор ,не баща. Трябва да има взаимно уважение или ти като си видяла,че е добър и си му се качила на главата?!  И сега какъв ти е проблема не разбрах? Дали имаш чувства към него, най-вероятно нямаш. Горкият мъж,раздавал се е за теб,а накрая ще бъде изоставен,защото ти не знаеш какво искаш.
И това със характера,не го разбирам,такава била,след като го осъзнаваш,значи според мен си се възползвала през цялото време от него. Дано намериш това ,което заслужаваш.

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 06:53 от loveme_2016

# 16
  • София
Ако споделиш истинските си мисли и чувства, ще получиш истински отговори.

Сприхав и труден характер няма, това са извинения за собствените ни неудачи.

# 17
Според мен ще си оправи характера с един нацепен батка .

# 18
  • София
Направо кажи кой е другият мъж? Колега, съсед, познат?

# 19
  • София
Оженила си се твърде рано за мъж, с когото сте на различни етапи от живота си.
На сходна възраст вероятно нямаше още да ти е омръзнал, но сега двамата би следвало да имате различни стремежи. Той сигурно вече има 10+ години трудов стаж, осигурен е и усеща, че вече почва да му минава времето да бъде млад татко. Ти пък на тази възраст би трябвало още да искаш да учиш, да се развиваш и доказваш, да ходиш по срещи, да пътуваш, да се забавляваш, а не да го играеш лелка. С мъж на твоите години щеше да е съвсем различно, дори да бяхте с деца и битовизми.
Не знам ти защо си се оженила за него, но ми е интересно той защо е бързал да се ожени за 22-годишна жена (не момиче), когато самият той вече е бил на 32.

# 20
  • София
Вземете си малко почивка, поживей малко без него за да прецениш как се чувстваш  и дали ти е по-добре с него или без него. Хората се променят, желанията им също.

# 21
  • По света и у нас
Само ти можеш да си отговориш на въпроса какъв ти е проблема и защо си тормозиш мъжа.
Обаче, мисля че щом си гадна с него не го харесваш достатъчно явно.

# 22
Напълно нормално се чувстваш и то поради това, че ти е омръзнало. Ти си на 25, а си с него от 20. Ходила ли си въобще по срещи с други мъже или имала ли си други гаджета. Задомила си се още преди да видиш "какво има на пазара" и да си поживееш. При някой хора се получава, но при други не. В един момент започват да усещат, че човекът до тях ги ограничава или задишаха колкото и да е добър.

# 23
Според мен, вие младите имате много нереалистични очаквания за брака и в първият момент, когато ви стане некомфортно веете бялото знаме и напускате кораба.
После се оказва, че където и да отидеш си влачиш проблемите със себе си. По-добре е да си изясниш какво всъщност искаш и очакваш от партньора си.

# 24
Оженила си се дете, сега си съзряла, започваш да се терзаеш, че си изпуснала неща от живота... В същото време пеперудите в корема са умрели и го няма балсамът, който е лекувал различията ви. И явно си от свадливите и неприятни жени. Изобщо, грешка е било, но вече е станало. Няма да те съветвам да се разделяте, но опитай да се погледнеш отстрани и да прецениш какво имаш и дали си струва да се бориш за него. Идеята за психолог е съвсем добра.

А за останалите - неравните бракове крият много капани.

# 25
Избързала е с жененето наистина, но не с годините (25 не е момиче, а зряла жена), а с нагласата.
Аз не бих се женил ако нямам намерение да отглеждам деца. Иначе какво пречи просто да сте си гаджета? Така като/ако дойде момента на омръзването, всичко е много по-лесно.
Омръзването обикновено идва от скука - като няма с какво да си запълваш времето. А като отглеждаш деца поне от скука не можеш да се оплачеш Simple Smile

# 26
  • Out of the Mix
Здравейте🙋‍♀️ Може би подобен вид теми вече са отегчителни за вас, но имам нужда да споделя и да получа съвет. Момиче на 25години съм с мъжа ми сме заедно от 5 години /подписахме преди 3/ нямаме деца. От началото на връзката ни до ден днешен отношението му към мен е прекрасно винаги гледа да ми угоди, да се обръща мило към мен, проявява разбиране, но от известно време чувствам промяна в себе си всичко това на моменти ме дразни. Постоянно се караме заради моято изнервеност която се дължи на мислите в главата ми. Труден характер съм свикнала съм все на моето да е, но той досега никога не е имал проблем с тази моя лоша черта.Няма друг мъж в живота ми просто се чуствам несигурна дали все още го обичам или чувствата ми са изстудяли с времето. Моля за съвет как да продължа..
Ихаа. Smile
Той ли напираше да те "върже", или ти си си представяла бялата рокля, шампанското, воаяжите и тропнала, и придиряла да ставаш малка булка? People FamilyPeople Dancer

Влюбен-загубен е бил, ти почти никак.
Няма такова нещо, като "вечно угаждане".
Взаимно правите така, че да ви е добре, но си много малка да го разбереш това. Може би след 5-10-15 г.
Щом му е "прекрасно" отношението, твоето защо не е?  Thinking
Няма да става "твоето". Не си готова за връзка.
А на 35 да търпи "малката сладурана" да му се налага, така да се държи, е много зле със самочувствието, и ми изглежда инфантил.

И че ако тръгне да гони Михаля (да сменя мъжете) сегашният й партньор никога няма да й прости и да се върне при нея.
Себеуважаващ се няма да се върне.
Този може да е "Михал-мъжче". Mr. Green

В близкото ми обкръжение имаше такава двойка. По същият начин момчето угаждаше за всичко на момичето,готвеше,чистеше. Той 12 часа на работа,тя  8. Като се прибереше сядаше да си почива,чакаше той да се прибере да сготви. Взима заплата,парите ги дава на нея. Когато беше студентка последна година и каза да се средоточи върху ученето,той ще поеме всички разходи. После в депресия беше два пъти по половин година,той я издържаше. Тя все недоволна. Трябваше всичко,което прави да се допитва до нея,дали на нея ще и харесва. Започна да му вика,все недоволна,че не бил такъв какъвто тя иска.. Всичко тя правела.. Накрая след 12 години сключиха брак,на втория месец се разделиха. Той не можел да се грижи за нея.  
Я пак? Joy
Къв е тоя баламурник, бря? hahaha

Ако споделиш истинските си мисли и чувства, ще получиш истински отговори.

Да, ако другият иска да ги даде. Stuck Out Tongue Winking Eye

Сприхав и труден характер няма, това са извинения за собствените ни неудачи.

Има. Това е причина за повечето раздори, и "несходства в характерите", "не сме един за друг".
Тук не става с влизане под кожа и памуче постоянно, а дори няма и опити за такова. Wink
В един момент просто писва
.

Омръзването обикновено идва от скука - като няма с какво да си запълваш времето. А като отглеждаш деца поне от скука не можеш да се оплачеш Simple Smile
Затова ангажирана и на работа по цял ден.
Но пак няма гаранция, че няма да "шава". Mr. Green

# 27
Имаш мъж, който те обгрижва и задоволява всеки каприз,пък ти си изнервана,че не знаеш какво искаш и си го изкарваш на него..... Съжалявам го този мъж!Хора без проблеми.

# 28
  • Бургас
Постоянно се караме заради моято изнервеност която се дължи на мислите в главата ми. Труден характер съм свикнала съм все на моето да е, но той досега никога не е имал проблем с тази моя лоша черта.
Да разбираме, че вече има и затова се карате? Може пък  той да те е поразлюбил. Труден характер не се трае вечно...Секса не каза как е? Не е маловажно.

# 29
Прогледнал е човека, свалил е розовите очила и е видял за какво същество се е оженил.
А съществото е възмутено защо не продължава да я обожава и защо не се прекланя пред нейната проклетия.

Наистина развод е най-доброто решение.
Той се отървава от нея.
А тя ще се отърве от него, нали уж я дразни.
И ще има време да си намери някой, който не я дразни.
Дали вече ще има още някой хахав да я търпи, не знам.
Ще е за малко и после шута.
Освен ако не е много добра в леглото.

Общи условия

Активация на акаунт