Как да постъпя ?

• 8 482
  • 122
  •   1
Отговори
# 15
WOW. На 24 се изкара стара мома, с единият крак в гроба. В коя част на България живеете? WT...
Не живеем в България. Но той е от Белоградчик, а аз от Плевен.

# 16
7-месечна връзка не бих говорила за бебета и булченски рокли, съжалявам ама и приятелят ти не е готов. Щом и ултиматуми ти дава, смятай, че никога няма да си това, което иска, постоянно ще намира нови, само и само да те върти, да не го занимаваш.

# 17
След всички драми и ултиматуми някой ден наистина ще му писне и ще те разкара. Дано поне се пазите.

# 18
Взимам си думите назад.
Намерили сте се! Ти ревнива и в бяло на седмият месец и Той, поставящ ултиматуми и искащ послушание.
Чувам Менделсон и виждам поредица от теми в бг-мама. Запази си паролата, ще ти е нужна много за напред.

ПП. Пързул по водната пързалка.Grinning

# 19
Леле, момиче, ти сериозно ли??? Първо си доста млада, което личи и от разсъжденията ти. 7 месеца са едно нищо, как може да мислиш за брак с някой, само защото всички други вече се били оженили? Второ, извинявай, но как се променя човек за една седмица? Трето, в брак се встъпва с някой, който те приема и обича такава, каквато си. Мислиш ли, че брак с този човек би бил успешен? То не е въпроса да се ожениш, а заедно да създадете семейство и да издържите на изпитанията на времето. Не после да чупиш пръсти и да се оплакваш ама това не върви, онова не върви. И на втората година да се развдете, че и някое бебе да си родила междувременно.
Опознайте се с този човек, поживейте заедно, пък тогава говорете за брак. Обаче ако и двамата го искате, защото на сила хубост не става.

# 20
Ти лесно ще се промениш за две седмици, обаче ще можеш ли да продължиш да се държиш по същия нему-угоден начин през следващите 50г ?  Много време е, замисли се дали си пасвате отсега, вместо да се кривиш да му угаждаш цял живот. Какво гарантира че по някое време той няма да види нещо пак дето не е наред у теб и да ти даде пак ултиматум. Явно за него не си особено ценна придобивка щом така лесно е готов да скъса, ама ти си знаеш, може пък той да е супер пич и да си заслужава кривенето.

Той и преди ми беше поставял ултиматум за седмица и пак не скъса с мен. Сега каза, че бил сериозен да го направи.. Аз не съм от тези дето се примиряват и много ме човърка. За 1-2 седмици ще мога да се променя, но само ще залъжа и двама ни. По същия начин и аз не мисля, че ме цени много. Само веднъж си призна като каза, че щото съм еди ква си не ме цени толкова много, ама ако го слушкам ще ме цени напълно и ще се държи прекрасно с мен.. Не съм от тези дето вярват на думи и затова съм още толква недоверчива към него и не му харесва.

Звучиш ми като адски отчаяна за 24годишна. Извинявай, но не е нормално.

# 21
На 23-24 се цените.. А би трябвало да трептите от любов. Ако сега ви куцат нещата после хич няма да ги има.
Все едно сте заедно, само за да не сте сами..така звучиш.

# 22
Хубаво е да придобиеш сигурност. Ревност, обсебване, очаквания за брак стряскат и отблъскват.
Жениш се, защото си срещнала човека с който ви е приятно заедно, обичате се и искате да градите заедно.
Не, защото всички се женят или не искаш разочароващи връзки.
Не сте пораснали още..Ултиматум ще си поставяте.
Той ти е казал, че не иска брак с теб и е прав..Това са 7 месеца в които ти си несигурна и ревнуваща.

Това е, че доста си противоречи. Говорил ми е за семейство, за брак обаче не. А сега друга песен пее. Ревнувам и съм несигурна, защото попринцип трудно вярвам на хората. Откакто съм се родила съм си така. Странно е 😀 А той не ми е показал още, че мога да му вярвам за всичко. Той иска аз просто да му вярвам без да се доказва. Е така не става..

# 23
Той иска аз просто да му вярвам без да се доказва.

Как очакваш да ти се докаже?

# 24
Какво трябва да е доказателството? Да преплува Темза ли?

# 25
WOW. На 24 се изкара стара мома, с единият крак в гроба. В коя част на България живеете? WT...
Не живеем в България. Но той е от Белоградчик, а аз от Плевен.

В коя държава на 22 си стара мома? Нейде из арабският свят мейби.

# 26
  • София
Той ти поставя ултиматум и ти кълвеш като риба на кюспе.
Последно гадже на 24 - ако не клъвне на брак, манастир ли?

# 27
За къде бързаш на 24 и то след 7 месечна връзка?! Млада си, а като ти чета коментарите си и ужасно незряла. Рано ти е за брак, имаш още да растеш и да се учиш.

С моят мъж бяхме на 21 и 24 като се събрахме и още от началото бяхме наясно и двамата, че търсим сериозна връзка. Без да си го казваме знаехме, че ще се оженим. И въпреки това не сме бързали, поживяхме заедно няколко години преди да вземем следващата стъпка.

А ти си се втурнала след някакъв с който си от 7 месеца защото.....приятелките ти били женени? Те приятелките ти ли ще живеят с този мъж или ти? Сериозно решение е това, мисли ти какво искаш от живота и от мъжа до себе си, не какво ще говорят хората.

# 28
Какво значи кратка връзка и рядкост?
 За мен,пък, е странно след 10- год “гаджосване” да има сватба. И изобщо, дали е любовта на живота ти, дали всичко, мисля, че го разбираш в края на живота си. The end.
Рядко са двойките, които имат сполучливи бракове след кратка връзка, а това, че сте на по 20ина години, не спомага.

# 29
...Да дам ли шанс на този “експеримент” с промяната или да слагам край на връзката и да не си губя времето ?
...
Аз не знам някой да се е променил по заповед. Няма да е успешен експериментът.
Но да имаш предвид за в бъдеще - не мисля, че ако притискаш мъжа за брак, ще се получат нещата, особено ако го караш да се доказва.
Дай да разнищим този момент, защото това със сигурност ще се повтори със следващия. Какво трябва да направи един мъж, за да се докаже и да не го ревнуваш?

Общи условия

Активация на акаунт