Аз няма от мечтата си да се откажа, чертички две тук скоро ще покажа ! ~бебеправене 385~

• 31 961
  • 759
  •   1
Отговори
# 30
Одри, ❤️

# 31
Одри и Калестия -стискам много палци да видите чертите! Тази ще е вашата темичка!
Честито на всички с хубави тестчета и успех на чакащите!

# 32
  • Казанлък(Бургас)
Честита нова тема с благодарност към Rave! Пожелавам ви тази пролет да ви донесе тестове с две чертички , а с прекрасна орисница като Kari, няма как да не завали дъжд от положителни тестове! Heart
Честито на Marchelsi иBluesky! Здрави и румени бебета ви желая!
Kalestia и Одри, ще чакаме края на другата седмица по две дебели черти от вас! Kissing Heart

# 33
Bluesky честито и на теб, пропуснах в предния коментар! Стискам палци всичко да е наред до финал!
Одри стискам палци да се похвалиш! 💖

# 34
Одри, много много стиснати палци Heart И на Калестеа също, чакам ви с положителни тестове People Baby Flowers Four Leaf Clover
Make a wish, дано да е успешна, виждам как ще си бремеенеш и ти с Одри и Калестеа, хубава групичка заформяте, чакайте и още попълнения Wink
Желая късмет на всички, Марго, Бранди, Белийвче, Кактусче, виолетче, скоро много скоро и аз се надявам да съм някъде там в групите с бремелинки People Baby Hands Pray Flowers Four Leaf Clover
Този март месец ще е вълшебния, усещам го Flowers Four Leaf Clover

# 35
Забравих да почерпя виртуално за моят рожден ден днес . Пожелавам си това да е моят месец . Успех момичета

# 36
Честит Рожден Ден, Кременушка - бъди здрава, с много поводи за радост!
Благодаря и аз за темата, чудесна е - дано и бебеносна!
Стиснати всички палци за Одри и Калестия, Ирен и всички в процедури (извинявам се, ако пропускам).
Честито на положителните тестчета и много скоро да ръсят с прашец нуждаещите се.
На мен най-после днес ми дойде, 6 дни след спирането на лекарствата. Утре отивам на хормони и хемостаза. А за 8-ми ден си записах и час за цитонамазка. Пия си сега коприва и малина и се моля да се е бъгнал организма след неуспешната бременност и да извадя полови като на 18-годишна Wink

# 37
Честит рожден ден, Кременуша! Желая ти здраве, щастие  и безброй сбъднати  мечтите 💐
Bluesky, честито и до пухкав финал.
Rave, благодаря ти за ЧУДЕСНАТА тема ♥️♥️♥️
Кари, дано твоето прекрасно орисване донесе късмет на мен и всички в темата. Леко бременеене ☺️
Одри, Калестия, Ирен, и всички в процедури, успех и стиснати палчета от мен. Да видим коя ще се похвали първа😉
Winter, дано, дано 🙏твоето предсказание да се сбъдне и освен нас, и ти, и Бранди, Believe, Марго, Кактус, Виолетче, Мандария,  Алисон, Aureos, Хера, и всички други стари и нови които пропускам дружно да се изнесем към отчетени. 😉. Колко ще е хубаво  да избухнем този месец  , какво мислите? 🍀🍀🍀

# 38
Оо добре тръгва новата темичка 🥰
Честит Рожден Ден Кременуша! Да си жива и здрава 🎂💐

Аз понеже така съм възпитана, а и не съм егоист по природа, искрено се надявам и ви пожелавам най-бързо да се изнесете "старите кучета" в темата,а ние "по-младите" след вас 😁🤞
Аз реално след изследванията се боря само от 4-5 месеца (ако не броя 3 години назад и 2 загуби, от както решихме, че няма да се пазим)
Така, че пращам цялата си положителна енергия към всички и дай боже скоро всички да сбъднем мечтата си! ❤️

# 39
Цоп и аз в новата тема. Нека ни е на късмет и бързо да изчезваме в отчетните!
Момичета, аз направо съм се луднала. Цикълът ми трябва да дойде тези дни, максимум в неделя. От повече от 1 седмица имам страшни болки в гърдите, болят ме вечер като спя и ги усещам. Имам и кафеникаво цацапване вече 1 седмица. Помислих, че ми идва, но се влачи, влачи и така и не ми тръгва. От вчера следобед намаля и почти няма, както и днес. Правих тест от по-ранните, които засичат 6 дни преди закъснението, отрицателен. Ще изчакам до неделя и ще направя пак тест, ако не ми дойде ще питам док да пуснем кръвен. Но това зацапване ме подлудява. Лицето ми е цялото в пъпки, раздразнителна съм. Това са все симптоми на ПМС. По-скоро се надявам да ми дойде, защото това зацапване адски ме притеснява пък съм на лекар този месец да пускаме хормони. Имам една успешна бременност и нищо от горе изброените неща не се случиха. Тогава нямах никакви симптоми, но имах зацапване, което беше 1 ден.

# 40
Здравейте, момичета! Благодаря на Рейв за усърдието и нежността, с която ни посрещна и в тази тема. След поредното разочарование и през този цикъл, се престраших и записах час при репродуктивен специалист в края на месеца. Няма по - страшно от неведението за причините за неуспехите ни и се надявам да имаме кураж да извървим пътя докрай. Първата крачка е направена!
Честито на момичетата, видели двете чертички, вие ни вдъхвате надежда, че щастието съществува Heart, а на останалите - борете се и продължаваме напред!

# 41
  • Замък сред облаците
Цоп и аз в новата тема. Нека ни е на късмет и бързо да изчезваме в отчетните!
Момичета, аз направо съм се луднала. Цикълът ми трябва да дойде тези дни, максимум в неделя. От повече от 1 седмица имам страшни болки в гърдите, болят ме вечер като спя и ги усещам. Имам и кафеникаво цацапване вече 1 седмица.....

Елиза, аз бях така при изместен цикъл заради моментен дисбаланс преди две години. Не се впрягай излишно, при мен беше еднократно и не се повтори. Иначе всякакви неща ми бяха минали през главата. 🤗

# 42
Благодаря на всички за хубавите пожелания и за стиснатите палци Heart

Нещо се замислих тази вечер.... горе долу преди около година вляозх за първи път във форума, за да потърся информация какво отношение има ТСХ 3.8 с проблемното забременяване. Ей, голям рев ревах, че проблема е в мен, че заради този хормон не мога да имам дете. Вкарах го в норма за по-малко от месец и... нищо. Помеждудругото започнах да следя тази тема и още няколко други тясно свързани със забременяване и четях случки, съвети и обратна връзка от дами тук с най-различни истории. За 1 година преминах интензивно през толкова много неща - открит проблем с мъжки фактор, десетки срещи с обикновен АГ и последващи десетки с репродуктивен специалист, първа инвитро процедура и т.н. и т.н. Благодарна за всичко научено от тук и от вас, което ме накара да съм една идея по-спокойна и уравновесена, информирана за това, което ми се случва.

Повечето дами, които пишеха тук преди година, вече са се преместили в други теми (а някои дори родиха), а аз все още тръпна и очаквам това да се случи и на мен Simple Smile И макар че съм активна повече за четене отколкото за писане, ви следя всеки ден и споделям неволите на тези, които все още не са успели да сбъднат мечтата си и се радвам за успеха на всяка от вас Simple Smile

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 12:13 от kalestia

# 43
Одри и kalestia Стискам палци момичета. Дано скоро ни зарадвате с плюсчета. Марго За теб не съм спирала.

rave Благодаря ти за темата. Heart

Моите хормони излезнаха, пролактина пак е 600, а LH 12.3, FSH 8.2 и E2 160. Какво ли не приемах за нормализиране на хормоните, няма резултат. Според лекарите са си наред и нищо не ми назначават.

Днес половинката си взе резултатите на СГ + SDI. Ами много смотано са написани... и не ги разбирам, малко като все едно ги е правил в някое ДКЦ. Някак не ми вдъхват доверие. В крайна сметка показват, че има подобрение на SDI от 33% на 15%, но морфологията е паднала от 13% на 6%. Не знам защо при тях пише, че нормата на Крюгер е 14%,  не 4%. В Адела 24 часовата преживяемост показваше, че 10% запазват подвижност, а тук май 80%, което ми е многооо съмнително или не съм го разчела правилно. Ще видим Кацаров какво ще каже, но мислим да ги направим в Адела след няколко месеца пак, просто 350лв не са малко, за са ги дадем още веднъж този месец.
Скрит текст:

# 44
Специално пиша да пожелая успех и на Ирен и кураж на Манди Heart
Манди, ти си ми пример за борбеност, герой си ти и наистина от сърце ти желая в най-скоро време да си бременна и пухкаво бебче People Baby
Луничке, витекса не помагаше ли и за пролактина? Иначе специално за пролактин достинекс или нещо подобно май беше. А кой лекар ти е казвал че са ок? Понеже пишеш за Адела при Македонова ходила ли си? Според мен тя много стриктно гледа хормоните и обръща внимание на тсх...Желая ти скоро да се случат нещата, не знам как точно се вкарват в норма хормоните, нямам точна рецепта, мисля че когато тсх е ок и другите са ок, май не е точно така....
Разбира се желая много късмет и на всички останали, просто изброените са ми много на сърце Heart
ЧРД Кременуша, нека това да е твоя месец, така де желая ти здраве и сбъднати мечти Hug

Общи условия

Активация на акаунт