Аз няма от мечтата си да се откажа, чертички две тук скоро ще покажа ! ~бебеправене 385~

• 31 992
  • 759
  •   1
Отговори
# 90
  • Замък сред облаците
Добро утро, момичета!
Прекарах тежка нощ, бях будна от 2.30 до към 5, боля ме ниско долу, потих се като олимпиец. Прекалено ми е рано, но направих за спорта по един пиклив тест от двата, които имам под ръка. Горният е с чувствителност 10, долният 25. Страх ме е да се зарадвам и не мога да го повярвам още 😔 и това едностранно дърпане ме притеснява. Прикачвам ви плахо една снимчица на тестовете и ви прегръщам всички виртуално.❤
Едит: чертичките са розови, но камерата ми не ги възприема като такива

О, Мармалад ❤ Пу-пу, нека станат още по-наситени и се задържат ❤

# 91
Манди, голямо гуш HugВсе ще намерят начин лекарите да ги регулират, докато има цикъл има и надежда Heart Аз също изпитвам тих ужас как е положението при мен вече, добре, че не мога да си пускам сама тук изследвания, а АГто ми не смята за нужно.
Quittenmarmelade, много хубави честички, тихичко честито и дано да се насищат. Горният тест ми прилича на ранните тестове от ДМ/Росманн, те при мен винаги са показвали правилно, без изпарителни черти.
Butterfly, радвам се да те видя в най-положителната тема в Искам бебе, чела съм те в другата. Доста момичета от там вече минаха през нас и се прехвърлиха в отчетни, пожелавам и на теб само набързо да преминеш от тук.
VikiPa, успех! Пожелавам ти успех още от първия път и замразени ембриончета за братчета и сестричета след време!
Локо, вземам с пълни шепи от розовкото Two Hearts
Ирен, докъде стигна?
Пожелавам успех на всички нечакащи, всички в процедури, стари и нови попълнения в темата!

# 92
Добро утро, момичета!
Прекарах тежка нощ, бях будна от 2.30 до към 5, боля ме ниско долу, потих се като олимпиец. Прекалено ми е рано, но направих за спорта по един пиклив тест от двата, които имам под ръка. Горният е с чувствителност 10, долният 25. Страх ме е да се зарадвам и не мога да го повярвам още 😔 и това едностранно дърпане ме притеснява. Прикачвам ви плахо една снимчица на тестовете и ви прегръщам всички виртуално.❤
Едит: чертичките са розови, но камерата ми не ги възприема като такива

Тихичко честито ❤️
Много добре изглеждат, дано да се наситят и всичко да е наред!🍀
На мен миналия месец, така ми беше точно предния ден преди цикъл. Потях се, а аз попринцип не се потя даже и лятото, имах болежки и придърпвания, и на следващия ден ми дойде... Дано при теб е обратно. Много успех и стискам палци🤞

# 93
Много ви благодаря за милите думи! 🌸
На мен ми се върти един въпрос относно щитовидната ми жлеза (имам латентна хипофункция, крепим с режим и без медикаменти, с идеята, че ще я държим под око, ако/когато забременея). Кога според вас трябва да ида на изследвания? Не!очакван цикъл на 16.03.

Пожелавам ви слънчева събота и стискам палчетата на всички с предстоящи тестове и/или процедури. И на тези, които са се пуснали по течението, разбира се! 🤗

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 12:29 от Анонимен

# 94
Цоп, и аз тук да ви следя!
Честито на момичетата оцветили тестчета! 💛
Одри, стискам палци, момиче!!! 🍀
Калестия, Ирен, Пълнолуние, Манди, Марго ... няма да изреждам, със сигурност пропускам някого, хайде най-вече заради вас влизам, стягайте се и тази тема да ви е последна тук!!!
Виждам и много нови момичета, на които пожелавам скорошен успех!
Замерям ви с две леви крошета и един ритник, от моята розова мечта, която става все по-реална и постоянно напомня за себе си! 💞
🍒🍒🍒

# 95
Quittenmarmelade много са ясни чертичките, колко ти е рано?  Пожелавам да се напишат! 🍀💚

# 96
Quittenmarmelade много са ясни чертичките, колко ти е рано?  Пожелавам да се напишат! 🍀💚

Благодаря ти за пожеланията, дано! 🍀
О е била на 01.03, макс 02.03. Бях преди това при АГ, лентичките за О също бяха съгласни с датата!😅 Т.е днес съм 11 дни след О, а тестовете за Б като такива са харесвани тук. Живея в Германия.

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 14:32 от Анонимен

# 97
Quittenmarmelade много са ясни чертичките, колко ти е рано?  Пожелавам да се напишат! 🍀💚

Благодаря ти за пожеланията, дано! 🍀
О е била на 01.03, макс 02.03. Бях преди това при АГ, лентичките за О също бяха съгласни с датата!😅 Т.е днес съм 11 дни след О, а тестовете за Б като такива са харесвани тук. Живея в Германия.
Пожелавам ти да се насищат и да повлечеш крак 🤞
И аз направих 11 дни след О и имах само изпарителна, понеделник си чакам цикъла и се подготвям за стимулацията 😊🤞❤️

# 98
Мармалад нека ти се насища! 🍀 супер е за преди датата на МЦ. А моята овулация също трябва да е била на 1 или 2.03, но не смея дори да мисля за тест - нямам никакви симптоми и в сряда ще чакам цикъл 😒
Така, така, всеки ден поне по едно тестче да продължава да има в темата 🍀

# 99
Честито на всички момичета, които ни зарадваха! ❤

Аз пак съм на почти същото място като предния месец. Ден 24 от цикъла, около 10 дни след овулация, 12 дни след Овитрел. Ето го и теста от днес, не е с първа урина. Знам, че Престо са измамни, но тази черта е розова и я виждам много добре, появи се на втората минута. Ще пробвам в понеделник с друга марка. Дано този път се задържи! 🤨

Скрит текст:

# 100
Много ви благодаря за милите думи! 🌸
На мен ми се върти един въпрос относно щитовидната ми жлеза (имам латентна хипофункция, крепим с режим и без медикаменти, с идеята, че ще я държим под око, ако/когато забременея). Кога според вас трябва да ида на изследвания? Не!очакван цикъл на 16.03.
Тихичко честито! Чертичките на кой ден от закъснението са? Изглеждат ми доста добре като наситеност. Моите бяха такива горе долу на деня на датата на М. Плюс минус де , че моят цикъл беше нередовен.
Аз съм със субклиничен хипотиреоидизъм - води се под въпрос. Само ТСХ е високо и лекарите често ми казват, че го правя от стрес. Много неща ми се струпаха последните 5г, бях все едно във въртележка, но нещата се успокояват лека полека. Аз бих те посъветвала да се обърнеш към ендокринолог веднага след като си видяла тестовете. Често ТСХ има нужда от корекция след забременяване. Аз забременях, но не пиех лекарства. Тогава точно го бяхме вкарали в релси. Забременях и веднага на лекар. ТСХ се беше вдигнал леко и ми изписаха хапчета и така през цялата бременност. Успех!
Аз си чакам понеделника да пуснем половите хормони и да се види на къде вървя - към менопауза ли, към забременяване ли. Според тях ще си действаме нататък. Имам 1 познати - 1вото дете инвитро. След това не са се пазили, защото са им казали, че по естествен начин няма да заченат. Родиха си второ малко след първото заченато по естествен начин. Какво значи успокоението. Хората не са се надявали, не са се и пазили и хоп - изненада.

# 101
Eliz_A и аз имам такива познати. Като цяло е доста честно срещано, както и това да се забременее в месеца преди инвитро, защото вече си се успокоил, че ще действате. Явно стреса е един от най-сериозните фактори, като разбира се не подценявам факта, че хората имат реални проблеми. Аз се върнах във фитнеса и според инструктура ми тренировките ще ми помогнат и за стреса, и за хормоналния баланс като цяло

# 102
Ооо тренировките ще ти помогнат много, Алис!! Обзалагам се. : )

Мармаладче, честито!! Виждат се ясно чертите, много се радвам за теб!

Полезни неща споделяте за ТСХ. Моето е 2,2, но съм си казала, че няма да го мисля. Пия уж йод и ям бразилски ядки, ще контролирам пак след месец. По време на следване ми беше скочило до 3,5 и не са ме слагали на терапия. Сега като чета мненията на денис си викам, че е можело и да се консултирам с повече лекари, но вече е минало. Нали сега е в норма и без...

За ТСХ не знам дали сте чели, но често причината е липса на йод. Аз като си пресмятах приема на йод в менюто установих, че от години е почти нула. Особено в периода ми без млечни....ядях и само морска сол, а то трябва йодирана да се яде, за да има човек шанс да достигне 100% от дневната доза.

Иначе при мен това явно ще е най-бруталният пмс от месеци наред. Утре ще се смиря с един San sebastian Cheesecake...!

# 103
Честито за чертичките, да се насищат още повече! 😊
Относно ТSH при забременяване се изследва веднага, защото бързо се вдига и освен ТSH се изследва и FT4.

# 104
Ехе, много хубаво започваме месеца, така така.. Аиде всеки ден по-един, два положителни теста да има в групата ни🍀🍀🍀
Мармалад & Понтиф, нека се насищат чертите и тихичко честито! Разкажете малко повече, какви симптоми имате?  Освен потенето?
Алисън, дано липсата на симптоми е за добро😉
Чери, приемам с удоволствие розовите ритници ☺️
Относно ТСХ и аз знам, че веднага след положителен тест трябва да се изследва.
Аз през седмицата почти не излизам, но днес доста си повървях, едни има няма 10-11 километра и сега съм се отдала на пълна почивка. Дано дългото ходене не пречи на зачеването .
Хубава и плодотворна събота, момичета! 🍀🙏🍀

Общи условия

Активация на акаунт