Аз няма от мечтата си да се откажа, чертички две тук скоро ще покажа ! ~бебеправене 385~

• 31 965
  • 759
  •   1
Отговори
# 75
И аз да се включа в темата (както винаги браво на Рейв, че още успява и все такива хубави теми да пуска) и да пожелая успех на всички, особено на момичетата с процедури!

И понеже Стела добре е описала за резус фактора, само да допълня - преди да забременея даже не знаех, че съм с отрицателен. Лекарите това изобщо не ги притеснява, записва се, изследват се антитела, бие се една инжекция към 28ма седмица и една при раждането, за да няма проблеми при следващи бременности. А вече има и нов метод за определяне на кръвната група на бебето с кръвен тест от майката. Така че не го мислете преди да забременеете, не е нищо страшно.

# 76
Здравейте, момичета! Чета ви от доста време и ще се радвам да се присъединя към темата. Вълнувам се с вас, възхищавам се на силата ви, вдъхновявам се от вече успелите!
Накратко за мен - на 29г съм, от София, имаме едно детенце и правим опити за второ. Преди малко повече от година забременях (с близнаци), но за съжаление бременността завърши с аборт в 15г.с. Есента щяхме да подновим опитите, но моите хормони се объркаха и бях 3 месеца на терапия с противозачатъчни. Цикъла ми не е много точен (28-32 дни), затова следя ову с тестове, имам и лека хипофункция на ЩЖ, следя ТСХ и витамините. От януари започнахме отново с опитите, но ето вече два месеца са неуспешни.. хем се разочаровам и натъжавам, хем от личен опит знам, че стреса не помага и че нещата се случват, когато най-малко очакваш. И така.. с тревога, вълнение и надежда се присъединявам към вас.😊
Желая скоро всички да сбъднем мечтите си и да гушкаме здрави бебчета! 🍀

# 77
Цопвам се и аз в прекрасната темичка. На всички с плюсове честито, а на другите скорошни позитивни тестчета!!!
Грабя си от всякакви видове прашец, който се ръси.
На мен датата за М ми е утре. Преди 3 дни имах отрицателен тест, но все пак тая някаква маааалка надежда докато официално лелката не е дошла

# 78
Здравейте, момичета! Чета ви от доста време и ще се радвам да се присъединя към темата. Вълнувам се с вас, възхищавам се на силата ви, вдъхновявам се от вече успелите!
Накратко за мен - на 29г съм, от София, имаме едно детенце и правим опити за второ. Преди малко повече от година забременях (с близнаци), но за съжаление бременността завърши с аборт в 15г.с. Есента щяхме да подновим опитите, но моите хормони се объркаха и бях 3 месеца на терапия с противозачатъчни. Цикъла ми не е много точен (28-32 дни), затова следя ову с тестове, имам и лека хипофункция на ЩЖ, следя ТСХ и витамините. От януари започнахме отново с опитите, но ето вече два месеца са неуспешни.. хем се разочаровам и натъжавам, хем от личен опит знам, че стреса не помага и че нещата се случват, когато най-малко очакваш. И така.. с тревога, вълнение и надежда се присъединявам към вас.😊
Желая скоро всички да сбъднем мечтите си и да гушкаме здрави бебчета! 🍀
Добре дошла и успех! Много си млада и нещата ще се случат. За стреса е точно така - аз забременях точно в месеца, в който оставих всички мерилки, теглилки и вече си бях казала, че каквото стане. Наслаждавах се на живота, ходихме по почивки, смеехме се, забавлявахме се. Нямах никакви симптоми и хоп теста се оказа положителен. Може би 1 седмица след теста аз все още нямах симптоми на бременност нито на ПМС и се питах дали наистина е вярно. После се потвърди с преглед и аз пак не вярвах. Истинските симптоми дойдоха чак 2 седмици след теста така, че за пореден път се убеждавам, че поне при мен в месеците, когато има болежки значи не е станало.
Например този месец - имах какво ли не - придърпвания в яйчниците, зацапване бая време след ову, та ми се гадеше, та ми се прияждаше. Теста отрицателен , а днес ми дойде.
Аз реших , че повече няма да се вглеждам в симптоми. Имам доста ангажименти, ще сменяме дома си, в работата имам задачи. Мисля да се оставя на течението, а пък ако ни е писано, писано. Знам, че когато се освободя от фикс идеята да забременея, то ще се случи.

# 79
Eliz_A все едно аз съм го описала, точно по същият начин беше и двата пъти при мен - забременявах в месеците, когато не следях ову и не ми беше фикс идея, нямах и абсолютно никакви симптоми.. или поне не съм им обърнала внимание. Сега като започнахме опитите май се вглеждам много в тялото си - кога имам спазми, кога ЦС каква е, кога ме болят гърдите, защо ми се яде или не.. а знам, че това не е знак дали е станало.

# 80
Цопвам се и аз в прекрасната темичка. На всички с плюсове честито, а на другите скорошни позитивни тестчета!!!
Грабя си от всякакви видове прашец, който се ръси.
На мен датата за М ми е утре. Преди 3 дни имах отрицателен тест, но все пак тая някаква маааалка надежда докато официално лелката не е дошла
Моята дата за М е в понеделник. Днес направих тест(3 дни преди датата)... отрицателен. Честно казано нямам почти никаква надежда да е станало и май още утре ще си купя блистер Фемара, ще приемам по 2 тб. сутрин от 3я ден на МЦ. На своя глава този път ще добавя и по 250мг метфогамма вечер за подобряване качеството на яйцеклетките(КЗ на гладно 5.75 и И почти 13, според Денис съм с ИР). Отделно ще приемам Пикозитол и Абофолик Мета и вит.Ц. ДАЙ БОЖЕ да имам О, ще добавя и Дуфастон след доказването й с фоликулометрията(много ми е нисък-не повече от 28 всеки път). Трябва да се постарая да сведа стреса до минимум, повече вода и малко гимнастика. Вече мина месец и половина от лапарото. Честно казано се чудя дали да не удължа болничния с още един месец, защото още една колежка е забременяла и е решила повече да не идва на работа... следователно доста работа ще падне на мен(в доста оборотна аптека работя), честно казано не знам как ще се улучим с ММ, отделно през ден прегледи... много ми е притеснено и в същото време гузно, ако не се върна на работа, защото в края на март стават 2 месеца отсъствие(нали се оказах с хроничен салпингит и оофорит, махнаха ми тръба и направиха фенестрация). Много дълго стана, но от вчера ми е болно като разбрах, че още една колежка е бременна.... Била решила да пробват с приятеля й, че нали видяла аз колко време се боря и така.... 😒 Хем искам да се зарадвам за нея, хем ти е много депресивно(тя 97ми набор). Тааа оплаках се 😁

# 81
Локо Пращай с тира към вкъщи тоз розов прашец, с нетърпение чакам и аз такъв, но и син няма да върна. Иначе работата с тази клиника ми намирисва точно така, някаква далавера си въртят, според мен. Но викам да не изкарам скандала на мъжлето, айде ще угодим и отиде там. Не знам какъв е този Крюгер с 14%, но тамън ми свърши цикъла и съм в добрият период и няма да се карам с тях. Иначе той сподели, че е попаднал на някакви неадекватни служители.., но минало заминало. Ако не ни се случат нещата до месец - два, ще си ги пуснем пак в Адела. Иначе SDI беше 33% в Адела преди 3 месеца ,  сега 15. Но тази преживяемост не я разбирам, беше 12%, а сега 80% живи ли, неподвижни ли... Ако са живи можем съвсем да разреди опитите Grinning

# 82
Локо Пращай с тира към вкъщи тоз розов прашец, с нетърпение чакам и аз такъв, но и син няма да върна. Иначе работата с тази клиника ми намирисва точно така, някаква далавера си въртят, според мен. Но викам да не изкарам скандала на мъжлето, айде ще угодим и отиде там. Не знам какъв е този Крюгер с 14%, но тамън ми свърши цикъла и съм в добрият период и няма да се карам с тях. Иначе той сподели, че е попаднал на някакви неадекватни служители.., но минало заминало. Ако не ни се случат нещата до месец - два, ще си ги пуснем пак в Адела. Иначе SDI беше 33% в Адела преди 3 месеца ,  сега 15. Но тази преживяемост не я разбирам, беше 12%, а сега 80% живи ли, неподвижни ли... Ако са живи можем съвсем да разреди опитите Grinning

Ние имаме 2 СГ в СБАЛАГРМ, с 3 месеца разлика и резултатите бяха почти еднакви (изпрати ни Кацаров, естествено). Имаме и 1 в Адела (плачевна), която е достоверната. Сега след инвитрото ембриолозите в Адела ми "потвърдиха", че тяхната е достоверна. Та аз ако съм няма да вярвям много много на тази от клинкката на Владимиров. А там още в началото, когато единствения проблем беше 4% морфология ни казаха, че сме за инвитро. Брех, как ли са познали....

# 83
kalestia И други мнения съм чела за подлагане на съмнения за достоверност на изследванията в тази клиника. В темата за МФ обаче има и друго мнение, че са си наред. Продължаваме борбата...

# 84
  • London
Моя мъж си направи в Стара Загора СГ, излезна му 2% по Крюгер 🤔 Казаха ни, че не би трябвало да имаме проблем, войниците били с добра подвижност и голям брой. Пък да видим 🤞🏻

# 85
Xоп ето ме и мен! Hug По-добре късно отколкото никога.
Честито и лека бременност на всички момичета с положителни тестове!
Локо, знаех си че ще си с розово! Сега чакаме и Ели със същото.
Аз съм се погребала в работа и не четох последната седмица, но сега петъчно си наваксах. При мен няма нищо ново, жуля си дуфастончето и чакам да ми дойде за да почнем стимулацията за инсеминация. Казала съм, че няма да го мисля и работата ми е приоритет...та белким го излъжа и вземе да стане Joy
По повод маратони по щракане и ние не сме от най-активните, по-скоро работим целенасочено и когато трябва. Не мога да си представя какво е да щракаш всеки ден Flushed Евала на жените които имат желанието и силите за това. Аз не съм от тях.
По повод СМ, ние нашата я пуснахме в клиниката на Владимиров и е със супер резултати. Сега почва да ме гложди дали да не направим втора на друго място Thinking

# 86
Stela,много благодаря за описанието Hug
Локо, много се радвам за теб Heart Честито розово Heartpulse Взимам си от прашеца и да идваш по-често Hug
РаулиHug

# 87
Малко късно се включвам днес. Нали се надявах на хормони на 18-годишна - не ми се получи. Сега ще ви покажа как изглеждат хормоните на втори ден на някоя баба. И преди някой да обърка двете черти - качвам тест за овулация, направен на 2 ден от цикъла. За да видите как изглежда стойност на LH 25 върху тест.
Скрит текст:

# 88
Дано да ни е на късмет новата тема и пролетта да ни донесе желаните чертички Simple Smile Честито на бъдещите мами и от мен! Чета от известно време без да имам много за казване, но днес ми е трети ден на стимулация за ин витро (първа и много се надявам и последна), а положителните тестове, които споделяте ме карат да се усмихвам и да вярвам, че чудеса се случват всеки ден и скоро ще се случи и моето Simple Smile Усмихната събота, момичета!

# 89
Добро утро, момичета!
Прекарах тежка нощ, бях будна от 2.30 до към 5, боля ме ниско долу, потих се като олимпиец. Прекалено ми е рано, но направих за спорта по един пиклив тест от двата, които имам под ръка. Горният е с чувствителност 10, долният 25. Страх ме е да се зарадвам и не мога да го повярвам още 😔 и това едностранно дърпане ме притеснява. Прикачвам ви плахо една снимчица на тестовете и ви прегръщам всички виртуално.❤
Едит: чертичките са розови, но камерата ми не ги възприема като такива

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 10:23 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт