Аз няма от мечтата си да се откажа, чертички две тук скоро ще покажа ! ~бебеправене 385~

• 32 009
  • 759
  •   1
Отговори
# 105
Мейк а уиш, дългото ходене ако пречи на зачеването, какво остава за дългото тичане? :Д Напротив, много е полезно даже
Аз тичам по 10-11 км на ден. Не мисля да спирам или намалям, защото го правя на сравнително нисък пулс и лекарят ми каза, че е супер.

# 106
  • Казанлък(Бургас)
Мармалад и Понтиф, нека се насищат чертите и тихичко честито! Heart Eyes

# 107
  • Замък сред облаците
Мармалад, аз съм в сходна ситуация с ЩЗ и моят ендокринолог ми е казал - при положителен тест пълна контрола на жлезата, после в зависимост от показателите контрола на всеки 30-45 дни. Да ти кажа като забременях септември, ми се нормализираха всички хормони - никога не са били с толкова добри стойности за последните 15 години.

Понтиф ❤❤❤

# 108
Мармалад страхотни чертички си имаш.Да се насищат ти желая и всичко да е наред.
Аз някак се обнадеждавам и надъхвам като видя положителен тест, че напоследък нещо са ми потънали гемиите.Особено след като бях писала съвсем скоро , че никога не бях виждала при мен изпарителна на Престо в указаното време. Е, видях този месец..Че и на ММ я показах и той дето е с 7 диоптъра я видя и после лелка по часовник.Абеее тъпо.
Но, Понтиф твоята ми изглежда като да е истинска.Стискам ти палци.

Та момичета развявайте ги тея две черти да ви се радваме и да повличате крак.❤❤❤

# 109
Хубаво ме наплашихте. Последно бях с тсх 2,6 или 2,8; след силно възпаление и криза си живея с мъничка жлеза, която си работи, колкото може и стои в рефетентните стойности. Понеделник рано, пътьом към офиса, ще мина през ендокринолога да ми вземат кръв; план Б директно при гин., която пък за щастие е на същия етаж.

Някой попита за симптоми - нямам ПМС, не задържам вода след О, не ми се изпъпчи лицето и не ми се яде шоколад 😀 все неща, с които се боря ежемесечно. Затова грабнах тестовете тази сутрин, съмнително ми беше. А болката е от време на време като пробождане, но е само пунктуална и не обхваща цялата област матка + яйчници. След потенето ме втресе и бях с 37,1 🤷🏻♀

+1 за разходките, не пречат на нищо! През уикендите вървим с километри из природата. Успокоява и тонизира. 😊

# 110
Понтиф и Мармалад,  да се наситят чертите,  леко бременеене и до финал 🥰
Благодарности на Локо и Чери за замерянето,  ритници,  памперси- всичко приемам 😄
Успех на всички с процедури , а и на останалите 🍀
Аз този месец реших да правя фоликуметрия,  ходих на 13 ден /дф 20мм/и на 15 ден/ 24мм/ , лигавица идеална 11мм, но фоликула не се пука. АГ каза ако до понеделник не се е спукал от следващия месец ще изпише хормон, било признак за ЛУФ синдром Явно "заека изкочи" при мен.

# 111
Pontiff и Мармалад, честито Simple Smile Лека и безпроблемна бременност ви желая Flowers Hibiscus

# 112

Желая на всяка една от вас това щастие!🤗🍀💐

# 113
  • Казанлък(Бургас)
Ехаа! Stejsii, честито и до финал!
Браво момичета! Само така! Всеки ден нов тест с 2 чертички! Heart Eyes

# 114
Ехеее, още щъркелите не са дошли, а какво се случва този месец 😍 Представям си другия, а дано всички стари кучета дружно да се изнесем към темичката за бремелинки, както и всички нови борещи се за тази пухкава мечта, дано не разберете какво е истинска борба ❤️🤞🍀
Блускай, Марчелси, Мармалад, Понтиф, Стейси, честито още веднъж и до финал ❤️
Единствено не се сещам за историята на Стейси.

# 115
Аз от сега да си кажа, че не мърдам оттук Joy живот и здраве, и да забременея няма да се отървете от мен. Имам лоши спомени от вълненията в отчетните и после, когато трябваше да напусна Confused

Чакам до няколко дни М и скоро и аз с включвам в дебненето на яйцето Simple Smile Другия месец става година откакто пробваме, аз наивно си мислех, че само забременяването е трудната част, но съдбата реши да ме опровергае!

Успех момичета! Heart

# 116
  • В страната на мечтите.
Аз от сега да си кажа, че не мърдам оттук Joy живот и здраве, и да забременея няма да се отървете от мен. Имам лоши спомени от вълненията в отчетните и после, когато трябваше да напусна Confused

Това сякаш аз съм го писала. И от мен няма да се отървете Stuck Out Tongue Беше ужасно, когато се записах в една от темите и после трябваше да кажа, че съм го загубила.. Затова се бетонирам тук и няма мърдане.

Честито на всички момичета видели положителни тестове. Heart

# 117
  • София/Севлиево
Имзме си тема за вече бременните момичета,а също и за родилите.А всички тръгнаха от тук.Хубаво е че се опознаваме и си споделяме.

# 118
  • Замък сред облаците
Аз пък получих много подкрепа в темата за юнските бебета като се случи миседа. Много беше сгряващо душата, а и получих ценни насоки къде да търся инфо. Така че си е до хора ❤

# 119
Ами тя темата си е повече от уютна! 😇🤗 Като сравнително нова и тиха читателка ми е много мило да ви следя, и се възхищавам на сплотеността тук ❤
Така както е тръгнало, след такова хубаво посрещане и орисване, дано се донапълни с наситени чертички темата и особено момичетата, които отдавна са тук, да споделят скоро радостта си! 🍀

Общи условия

Активация на акаунт