Аз няма от мечтата си да се откажа, чертички две тук скоро ще покажа ! ~бебеправене 385~

• 32 391
  • 759
  •   1
Отговори
# 150
  • София/Севлиево
Красимира, добре дошла.Сега поне за заповед се чака малко.Моята първата я чаках 9 месеца и половина и после още около 4 месеца докато направим стимулацията.Желая ти успех.

# 151
Срещу натърпението и за да не гледам календара по 5 пъти на ден се старая да ангажирам съзнанието си с други неща, задачи, хоби, планове.. така по-бързо ми минава времето.
Относно забременяването - наистина всичко е възможно, всеки организъм е различен, някой цикли при един и същи човек също може да са различни. При първата ми бременност след 7 неуспешни месеца следене на ову и целенасочени опити, забременях в месеца, в който не следих нищо и бяхме отписали - имахме 2 опита на 24ти и 26ти ден, защото и двамата с ММ бяхме болни един след друг.. така че надежда и шанс винаги има.

Последна редакция: нд, 14 мар 2021, 23:03 от Butterfly

# 152
Да, за радост се чака малко. И аз до колкото разбрах утре е заседанието и нашите документи със сигурност ще се разглеждат тоя месец. Надявам се на положителен отговор.
Butterfly, ние никога не сме следяли. Просто си правим секс редовно и аз от началото пиех фолиева киселина и витамини. Определено трябва да си намеря хоби. 🤔

# 153
  • London
Все по-често слушам как хората забременяват точно когато спрат да го мислят 🤔 Може би наистина стреса си влияе, дори и да няма проблем в една двойка.

Аз се заканвах, че нищо няма да следя този месец и пак си поръчах тестове за овулация 🤣

# 154
Добро утрооооо! Ето го теста от друга марка вместо Престо. Сега остана чакането и надяването чертата да не изчезне като предния път.

Пожелавам ви две чертички, здрави бебенца и много, много щастие!

# 155
Бравооо! Честито от мен и до финал Heart Eyes
Рейнбоу, аэ съм убедена в това. Blush

Эабравих да питам ,,кандидат-студентките": вие по колко кафета или кофеин пиете?

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 07:45 от snowwhite12

# 156
Момичета, стресът може да докара хормоланен дисбаланс и да намали шанса, но не е противозачатъчно Simple Smile
Има няколко случаи в темата на момичета дето са забременели тъкмо в много стресови месеци, след доста опитване.
Бременността (а сигурно и самото майчинство) също може много да промени хормоните, та причината да се забременее лесно след инвитро, може да не е, че са успокоили, а самото раждане.
Понтиф, честито и до финал.
Добре дошли на новите момичета и да не се задържате.

# 157
Понтиф- честитооооо
Еххх, че хубава новина за добро утро ❤️
Хайде, още много положителни тестчета да има ❤️

# 158
Добро утрооооо! Ето го теста от друга марка вместо Престо. Сега остана чакането и надяването чертата да не изчезне като предния път.

Пожелавам ви две чертички, здрави бебенца и много, много щастие!

Честито! 🤞🌹

# 159
Честито на всички момичета с две чертички и до финал! ❤
Добре дошли на новите момичета и скорошен успех! 🍀
Кактусче стискам ти палци както и на останалите! Успех на всички ни!❤️🤗🙏

# 160
Понтиф , честито до финал !
snowwhite12 , аз пия по едно кафе на ден , моя близка приятелка , която забременя скоро пиеше по 3-4 кафета на ден , понякога и енергийни напитки и въпреки това си забременя без проблем . Както се казва божа работа е ...

# 161
Pontif Чудесен тест за добро утро! Всичко ще бъде наред, сигурна съм! 🍀💚🍀

Даваш ми надежда и вярвам, че и при мен ще се случат нещата този месец.

Аз пия по две кафета на ден - сутрин задължително 1 силно кафе , а следобяд 3в1 (знам, че е пълен боклук и мисля скоро да се откажа от него).

# 162
Pontif тихичко честито и до финал! Heart
Вчера с ММ отскочихме до Бачковския манастир. Хем за колата, която си подарих ("освещаваме" ги така Grinning), хем да си запалим свещички за здраве.
Шокът дойде, като застанах пред иконата на Богородица. Сравнително често ходим там, но за пръв път ми потекоха сълзи от нищото...
Нека Богородица закриля и помага на всички, които се борим по този път! Flowers Four Leaf Clover

# 163
  • София/Севлиево
Добро утро ❤️
Понтиф, тихичко честито.Този път всичко ще е наред.
Аз след трансфера пиех по 2 кафета,след положителния тест по 1 и някъде от 5 г.с.съвсем го спрях, защото само като ми замирише на кафе и ми прилошава.А така обичам,ама явно малкия човек-не.Със Слави пиех по един пръст в една огромна чаша допълнена с мляко.Сега като спре чак толкова да ми се гади мисля пак по толкова.Въпреки че установих че с кафе или без него кръвното ми е все около 90/60...

# 164
Честито за теста Понтиф!
Добре дошла Красимира! Надявам се скоро да имате заповед. При мен дойде за 3 седмици. Е, първият път си почакахме 2 месеца.
Стискам палци да имате успех скоро!

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 10:14 от Jessito 🍀🍀

Общи условия

Активация на акаунт