Аз няма от мечтата си да се откажа, чертички две тук скоро ще покажа ! ~бебеправене 385~

• 32 467
  • 759
  •   1
Отговори
# 210
  • Замък сред облаците
Мерси, Кактус! На мен комбинираните витамини не са ми оферта, като съм с мутация.
Не знам какво ви е мнението, момичета, но цял живот си мисля, че тялото знае от какво има нужда и си подсказва. Така аз от дете съм луд фен на чесъна, семките и гъбите, пък те си имали своята роля за съдоразширяване и високо съдържание на селен, омега 6, вит Д, все неща полезни поотделно за тромбофилия, ЩЗ и при MTFHR 😄

# 211
Раули, добре съм, пробваме си Joy Оставила съм се по течението, вдигнах ръце просто няма какво да направя и да го мисля и да не го мисля все нищо Astonished Просто Калчев ни остави да си пробваме и си пробваме, наслаждам се на опитите даже щях да правя тестове за О, но не успях защото се награбихме Joy И така това е, забавлявам се с ММ и си ви чета и ви стискам много палци на всички Heart
Иначе пия по 1 кафе сутрин с краве мляко не мисля че е решаващо за каквото и да било, тези неща според мен се отразяват когато става въпрос за 3/4 кафета или повече.....

# 212
Уинтърче , много нахъсана и весела звучиш, така и трябва!

А аз уж съм спокойна, но само се стресирам да не изпуснем момента , което е много гадно. УФ!
Поне си имам много ангажименти на работа, та съм постоянно заета.

# 213
Успех Уинтър, успех и на всички момичета.
При нас този месец го отписвам. PCR теста на мъжът ми е положителен и ще го видя чак след 2 седмици 😔

# 214
При мен явно стреса обратно влияе Joy първия път като забременях имахме страшно много работа и проблеми покрай нея, отделно от това организирахме и сватбата. Разбрах, че съм бременна една седмица преди нея, дори се шегувахме с мъжа ми, че ако е станало покрай тези нерви ще е голям боец. За съжаление обаче тогава и вдигах високо кръвно, нз и дали това не е повлияло за лошия край. Confused

Аз се успокоявам като правя тестове за Ову, защото така имам лъжливо чуство, че контролирам нещата.

Пожелавам топли емоции в това студено време! Heart

# 215
Еех, Pontif, много се зарадвах като видях чертичките ти! Стискам много много палци и до финал Heart  Hug
Кременуша, бързо възстановяване на мъжо̀ и ще стискаме палци за следващия път Heart

# 216
Наминавам да ви кажа, че моите изследвания излязоха. Много, много не разбирам от хормони, честно казано никога не съм се взирала чак толкова много, дори когато правехме опити със сина ми и не ставаше, не са ми пускали изследвания освен ТСХ и прогестерон. Нищо не разбирам, но ако някой има представа какво значат за жена на 39г? Имам час за 31 март и тогава ще разискваме.
АМХ - 0.75
ФСХ - 10.60
Естрадиол - 260
Правени са на 4ти ден от цикъла по препоръка на док. ТСХ-то ми от 6.50 е паднало на 2.33 за 1 месец с хапчета. Не мога да повярвам колко бързо е станало, преди не падаше изобщо. Днес ще звъня на док да го питам дали не трябва да намаля малко дозата щом така скорострелно пада. Ако продължа с 50мкг още 1-2 седмици може да отиде в долната граница, а тогава започва едно безсъние, нервност и т.н.
До колкото успях да прочета в нета имам средно намален яйчников резерв, което е нормално предвид годините ми. Пуснаха ми и пълна кръвна картина, която излезе добре, но еритроцитите са леко завишени. При горна 5 моите са 5.01. Едва ли е нещо кой знае какво де. Правиха ми ПКК преди 1 месец и бяха в референтите стойности.

# 217
Eliz_A за тези години изглеждат прилични стойностите. Аз съм 10 години по-млада, пре септември ФСХ 12 и АМХ 0.69. Страх, не страх, след  2 дни ще ги пускам пак да видя много ли се е влошило положението. Та аз се отчитам с поредния цикъл от днес - явно овулацията е била на 1.03 и като по часовник днес ми дойде. Поне нищо не ми трепна този път

# 218
  • София/Севлиево
Момичета как са ви нивата на витамин Д?Моят АМХ 2017-та бе 3.30 с лек недостиг на витамин Д.Оправих го него и септември 2020 изненада-АМХ бе станал 4,98,а съм на 37 години и ме бе страх,че след втората стимулация съвсем е паднал (при първата от октомври 2015-та ми бе 6,06).

# 219
Когато пусках АМХ, наистина вит. Д ми беше на долната граница, но дори по тази причина да е бил занижен, аз вече се водя по антралните фоликули, при мен положението не е розово с 8-9 бройки. Та да, АМХ не винаги е показателен и сега ме вълнуват само ФСХ, ЛХ и Е2

# 220

Естрадиолът без мерните единици не може да се тълкува, нищо не значи.
Пусни в темата за хормоните, но сложи мерни единици.

# 221
А аз все още съм със закъснение. 3ти ден. Подозирам, че е късна О, защото на около 16-17 ден от Ц имах много бистра ЦС и чак ми беше странно.

# 222
Имах проблем със стария ми профил, затова сега се вписвам официално и си сложих същия ник и снимка (Слънчева). Та сега ще дам предистория - имам една извънматочна Б, зачената от раз. В следствие на нея останах без дясна тръба. Правих ЦС, показа проходима лява (така и не разбрахме защо се получи ИБ) и пак от раз забременях. Сега си имаме момиченце на 3,7 г. и си мислим е време за бебче. Времето как лети, ММ искаше малка разлика между децата, a аз 4-5 г., докато се усетим и ето с малко повече късмет ще се вместим в "моя диапазон" Grinning Като цяло си усещам О, този месец беше на 12 ден и сега по план - график ми дойде. Записвам се с предполагаема О на 28-29.03.

# 223
Имах проблем със стария ми профил, затова сега се вписвам официално и си сложих същия ник и снимка (Слънчева). Та сега ще дам предистория - имам една извънматочна Б, зачената от раз. В следствие на нея останах без дясна тръба. Правих ЦС, показа проходима лява (така и не разбрахме защо се получи ИБ) и пак от раз забременях. Сега си имаме момиченце на 3,7 г. и си мислим е време за бебче. Времето как лети, ММ искаше малка разлика между децата, a аз 4-5 г., докато се усетим и ето с малко повече късмет ще се вместим в "моя диапазон" Grinning Като цяло си усещам О, този месец беше на 12 ден и сега по план - график ми дойде. Записвам се с предполагаема О на 28-29.03.
Добре дошла и да не се задържим дълго тук! Flowers Four Leaf Clover
И аз имам една извънматочна зад гърба си, прекъсната дясна тръба и цветна снимка, която показа, че лявата е проходима. Този месец ни е първи опит след операцията (Май2020). Чакам О тези дни.
Стискам палци всичко да се нареди, с Божията воля, разбира се! Flowers Four Leaf Clover

# 224
Eliz_A за тези години изглеждат прилични стойностите. Аз съм 10 години по-млада, пре септември ФСХ 12 и АМХ 0.69. Страх, не страх, след  2 дни ще ги пускам пак да видя много ли се е влошило положението. Та аз се отчитам с поредния цикъл от днес - явно овулацията е била на 1.03 и като по часовник днес ми дойде. Поне нищо не ми трепна този път
Явно този цикъл ще вървим заедно с теб и Слънчева 😊
И на мен днес лелката ми дойде. Овулацията трябва да е била на 1ви март.
Дано точно след месец и трите да се похвалим с 2 ярки чертички 🤞
Стискам палчета и за всички останали. 😊

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 20:20 от Kactus

Общи условия

Активация на акаунт