Аз няма от мечтата си да се откажа, чертички две тук скоро ще покажа ! ~бебеправене 385~

• 32 451
  • 759
  •   1
Отговори
# 420
Wild boys mom не знам кой е първи, защо си мисля че по едно и също време бяхме тук? Grinning
Аз чакам теб и Маргото, Одри вече успя.
Изобщо не ми се иска бебе зодия Козирог, но ако стане - добре дошло.
Успех на всички момичета, за мен Март е най-хубавия месец, желая ви много любов и две чертички на тестчетата!

# 421
Wild boys mom не знам кой е първи, защо си мисля че по едно и също време бяхме тук? Grinning
Аз чакам теб и Маргото, Одри вече успя.
Изобщо не ми се иска бебе зодия Козирог, но ако стане - добре дошло.
Успех на всички момичета, за мен Март е най-хубавия месец, желая ви много любов и две чертички на тестчетата!
До края на Март, шансовете за Стрелец са големи. Стрелците сме веселяци и преобладаващо оптимистично настроени, та стискам палци, който се кефи на зодийката (пък дори и на майтап), да получи тази година пухкаво Стрелче! Харесвам огнените и буйни знаци, ама и късметът ми такъв. 1вата Б, ако беше успешна, щяхме да имаме Овенче, от 2рата си имаме Лъвче, май определено ни е време за Стрелче Grinning

# 422
Това за зодията е много относително, сестра ми прескочи не 1, а 2 зодии като се роди по-рано. Плюс това, моя приятелка забременя средата на април и роди средата на декември и детето й пак не е козирог, така че е рано за тях определено 😉

# 423
  • В страната на мечтите.
Момичета, днес в парка ме спря една от онези от ромски произход, които уж са врачки, а аз чаках за очен преглед. След като ми каза, че умът ми бил другаде (как ли иначе след като си гледах телефона) ми каза, че съм щяла скоро да родя близнаци - момче и момиче Sweat Smile После след като й казах, че нямам пари (защото ги бях дала за прегледа и нямах стотинка в себе си) май ме прокле, ама аз в такъв случай си викам - от където дошло там и да отиде... Отидох после в църквата и се помолих само да сме здрави и всички, които желаят бебе да го получат от Господ. Heart

# 424
Така е, това със зодиите е шега. Дъщеря ми трябваше да се роди в средата на април, а се появи в средата на март.
Мечтая си просто. То все едно четири години станало, че чак и зодии да планирам. Grinning

# 425
Момичета, само репродуктивен лекар ли изписва Фемара или може и гинеколог?

# 426
На мен и АГ ми го е изписвал
Момичета, само репродуктивен лекар ли изписва Фемара или може и гинеколог?

# 427
  • София
Точно и аз щях да кажа, че козирогът е далече.
Аз пък хич не исках да е скорпион.
Броях дните само и само да го мине.
После пък треперех да не се роди
на 25.11 - моя рожден ден. Много държах да си има собствен ден.
Както се казва, стисках кълки. Grinning

Дребни работи са това, ама човек ги мисли и тях...

Трополинка, странни неща ти се случват на теб... Grin

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 17:03 от rave

# 428
  • В страната на мечтите.
Трополинка, странни неща ти се случват на теб... Grin

Не знам защо все на мен избират да говорят и да ми искат пари. И то не само роми, ами и баби и всякакъв вид откачалки. И все ме питат кога ще имам деца или ми казват неща, като това, че съм щяла да имам близнаци скоро. Явно ги привличам с нещо.

# 429
Защо тъй с лошо за козичките Sweat Smile  ние сме толкова добри хора. Аз винаги си смятам ако успея да зебременя, кога ще се роди, ако сме две рогати вкъщи ММ да му мисли Grinning

Излезна ми последното изследване, което успях да измисля - за ембриотоксини, имам си. Сега ще вливам имуноглобулин преди Ову, стискайте палци това да е отговора на моите въпроси.

Успех момичета!

# 430
  • London
Аз все се надявах на девичка 😆 Ей така, същото скърцащо дюшеме като мен. Моя мъж щеше да се озори 🤣

# 431
RainbowFliwer, “скърцащо дюшеме”, хахаха Grinning
Определено с огнените знаци не е скучно, аз съм овненце (01.04 People Information Desk Person ), а мъжлето е стрелче Heart Някак страннотиите ни много си паснаха и се спогодихме, а първоначално се чудех дали няма да се дразним един друг. Та в този ред на мисли не бих отказала още една стреличка Hug

# 432
И аз съм стрелче и искам стрелче. А номер 1 исках да е овен, то се роди един ден след овена 😅 Инато от неродено.

# 433
  • London
И при нас е странна комбинация, особено за хората вярващи в зодиите. Аз съм дева, той близнаци. Лети си из облаците моята шматка. Аз обичам всичко да ми е подредено, той беше разхвърлян. 😆 Ама се спогодихме някак, свикна ми на перфекционизма. Пък аз разбрах, че не може всичко да е под мой контрол. Баланс му викали 🙄😃

# 434
Мама на момчета, ние пък от теб чакаме изненадата с една малка мадама! Стягай се! 🤗 Наръсвам теб и всички тук с много розов прашец! Грабете с пълни шепи! 💕💕💕

Общи условия

Активация на акаунт