Аз няма от мечтата си да се откажа, чертички две тук скоро ще покажа ! ~бебеправене 385~

• 32 433
  • 759
  •   1
Отговори
# 450
little.madness Не си сама с тези чувства.

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 11:01 от Пълнолуние

# 451
Нормално е, споко. Хубаво е, че го признаваш пред себе си и дори пред другите, това е човешко. Знаеш ли кое е лошо? Да го таиш в себе си и дори самата да не можеш да го идентифицираш, да те яде от вътре и да не можеш един ден да се зарадваш искрено за друг човек. Ще отмине, ще дойде и твоето време, и на всички нас! : ) Мале, като ветеранка говоря, ще ме прощавате. :Д Но аз см си оптимист и това е.

Като следвах и преди държавния бях отрязала всички контакти, не исках да виждам човек. Даже щорите пусках и учех на лампа, хаха. А пък съседките ми и двете бяха вече дипломирани и то по моята професия и на мен ми се струваше, че нарочно се надуват пред мен, гледат ме от високо щото вече са минали ада, а на мен тепърва ми предстоеше. Не ги понасях много да ви кажа... не съм им завиждала, нямах сили за това, но ме избиваше на агресия особено като ме питаха „хайде взе ли го". Концентрация в позитивното и моето ми помогна: седях си навън сред природата и рисувах, тренирах си, занимавах се с моите неща докато си чаках резултатите.

# 452
Мале, аз също съм така.... имам чувството, че окило мен само аз не съм бременна или с дете. Най- добрата ми приятелка забременя от първия път, други близки и те от 2рия. Като чуя вече ме свива корема, то даже не знам остана ли някой, който още не се е похвалил People Information Desk Person
А, малко смотан въпрос, но относно пиенето на алкохол по време на опити- има ли значение пиенето на алкохол дали е бира или твърд алкохол. Напълно ли трябва да се спре или има някакво “позволено” количество?

# 453
Аз си позволявам бира/вино. Твърд алкохол така или иначе не пия.
Честито на всички, които са видели първия знак към сбъдната мечта! на чакащите или претърпели загуба - стискам палци за скорошни хубави новини.

# 454
Бирата влошава качеството на сперматозоидите, според лекарите. За това и ММ много рядко я пие. Ние пием  по малко вино от време на време, което според лекаря му е ок.

# 455
Не се втелясвайте толкова. Пийте си и си хапвайте. Аз така се бях напила на едно парти, а съм била вече бременна. Изобщо не съм се съобразявала преди да видя двете чертички.

# 456
Здравейте, рових се, но не намерих по-подходяща тема, затова ще питам тук. Лаик съм в сферата и не съм много наясно - колко мм. е препоръчителната дебелина на лигавицата на матката в края на МЦ, т.е. 2-3 дни преди менструалното кървене да е стартирало? Попадам на противоречива информация в Интернет.

# 457
little.madness Не си сама с тези чувства.
Скрит текст:
На Коледа точно един много добър приятел на ММ ни казаха, че чакат бебе, беше в 4ти, заедно са от година и малко. Няма да ти казвам колко дни съм ревала.  Все едно някой ми е откраднал Коледа, мечтите и не знам какво още. Чувствах се доста зле не само защото при нас не се случва, а и от реакцията ми. Не е правилно така да се чувствам, трябва да се радвам, а аз егоистично пречупвам нещата. Много ме е срам да си призная, че така съм реагирала и чувствала. Правим толкова неща, алкохол много рядко консумираме, не пушим, даваме солидна сума за добавки и... нищо. Другите хора си живеят живота, пушат не малко, пият бира и им се получава от раз. Преди известно време момчето имаше РД и ни беше поканил и ММ не ми каза, защото не иска да ходим и аз да се разтройвам.
Напълно ви разбирам. И аз съм по същия начин. Аз всъщност наистина се радвам за човека отсреща, а това, че такава хубава новина като бременност на познат човек ме разстройва, направо ме убива. Имам ужасни угризения. След като научих, че още една колежка е бременна и плаках 3 дни(не постоянно, разбита се 😅), бях като болна. Особено като знам, че аз съм била причината да пробват.... че нали аз още се боря 😔 Иначе за момичетата тук, много се радвам. Даже ми се искаше да можем да се съберем и да си говорим очи в очи. Тук срещнах много разбиране и подкрепа, много борбени момичета за пример. Благодаря, че ви има 😘🥰🌷
ПП. И двамата с ММ не пием алкохол и кафе, не пушим, по поводи пием безалкохолно шампанско или по един шот с ликьор 🤣 Не е специално заради бебеправенето, просто и двамата не обичаме алкохол.

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 23:48 от Kactus

# 458
Оо Бранди как те пропуснах. Теб също! Flowers Four Leaf Clover
И за всички други стиснати палци!

# 459
Леееле, какво съвпадение, направо телепатия! И мен ме е срам, голям хейт, но ще си призная, все пак ме мъчат същите чувства. Малко дълго ще стане, да предупредя от сега 😀
Вчера се обади много добър приятел на ММ. Една рускиня, същински голддигър, му се лепна онлайн преди <2 години, направо го омагьоса, разби му нервите и социалните контакти, депресия, ама немецът си е немец - види ли красива дама от източна Европа, спасение няма. Ожениха се след няма 3 месеца прекарано време заедно (тя иначе тука няма как да остане). Преди някъде месец пак долетя при него. От 15 дни я болял корем, най-накрая успели да се оправят със здравната каса и ходили на лекар, който пък й изписал АБ. Тя Ей така случайно 😇 вчера се сетила, че май й закъснявало... следобедни тестове с дебели черти е резултатът.
Не, не им завиждам, просто не разбирам защо и как?! Едни се борят с години, а на други акълът им не стига да поемат минимална отговорност. Тя пие, пуши, няма ЩЖ от години, даже казала вчера, че ЩЖ била преди месеци ОК и сега не вижда нужда да я изследва за корекция на медикамента, пила е сега АБ, не е приемала фолиева 🥺 и понеже вероятно сме в една и съща седмица, от снощи мисля малкото човече и се моля да му е добре. 🙁

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 08:52 от Анонимен

# 460
  • Замък сред облаците
Момичета, и на мен са ми познати тези емоции... Обаче се чувствам толкова омерзена от тях. Гледам да се фокусирам върху хубавото. И нашата улица ще изгрее слънце, дето се вика. По един или друг начин. Имам си чудесен партньор, който не заслужава да има до себе си озлобена и негативна жена. Нито приятелките ми с дечица или очакващите такива заслужават негативизъм. Всеки си се бори с неговите демони (а поне ми е ясно, че всеки има такива). ❤
Едит: ще сложа в скрит текст малко примери
Скрит текст:
Имам приятелка, която преди 4г забременя от приятеля си, решиха, че не е подходящо време и направи А. Една година по-късно същата история, но го запазиха. И двата пъти случайно. Е, към днешна дата са разделени, защото останаха в началото заедно заради детето. Друга приятелка имаше БХ, после износи здрава бременност. Живеят в провинцията, в областен град, прилични уж заплати и пак не стигат доникъде, добре че момчето си имаше наследствен апартамент. Моята дружка обаче решава семейни проблеми от нейна страна - майка й гледа тийновете на по-голямата й сестра, чиито брак пропадна, а още не се е развела и се надява, че на оня пухльо ще му дойде акъл да се съберат. Та дружката ми помага къде с пари, къде с акъл...Друга приятелка, по-голям набор, след няколко драми с мъжа й през годините, най-сетне се задействаха на фронта и след няколко неуспешни инсе и едно инвитро на второто им се получи. Много тежест им се насъбра на тях. Четвърта двойка, добре осигурени чудесни млади хора, три години се опитваха докато накрая се оказа, че са с МФ. Взеха мерки, забременя девойката, наложи се да полежи в началото, сега се радват на малък принц. От компанията ми, покрай моя случай мацките, които планират след 1-2г да действат за бебе взеха да си правят ей тъй профилактично хормонални изследвания, за които не са и помисляли преди и взеха да изскачат разни проблеми. Та поне се чувствам полезна 😄И затова казвам, че здрави хора почти няма, само недостатъчно изследвани 😂

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 08:54 от AAndreeva

# 461
И мен много ме мъчеха такива мисли по време на опитите. Имах чувството, че през 5мин някоя приятелка или позната е бременна. Понеже се позабавихме (по наше желание) почти всички приятели вече имаха поне по едно дете по желание или по случайност. Същото беше преди и със сватбите, ние докато събирахме пари, всичко живо се изпожени преди нас. Еми какво да ви кажа - има си и положителни страни - най-хубавите емоции тепърва ви предстоят. Тогава другите на вас ще завидят Wink. А колкото по-желано е едно нещо, толкова повече го оценяваме като се случи. Хубав уикенд!

# 462
Момичета последно се включвам, ама питането ,,эащо при едни става от раэ, а при други с години не" е напълно беэсмислено. Това са раэлични съдби и както каэах може да се сбърка с неблагородни чувства. Просто въпросът е иэлишен. Сигурна съм, че на много жени по бедните региони в Африка и подобни нито хомоцистеинът им е перфектен, нито всеки витамин освен Д, нито желяэото, нито всеки хормон. Децата са предимно дар Божи и когато му дойде времето ще ги има. Гледайки другите човек нищо не постига.

Сега ако стане при нас другия месец от раэ (първи опит по време на овулация) ще ми е неудобно да пиша в темата честно каэано. :Д Нали тя е эа всички? Така човек може да си помисли, че не са добре дошли момичета, при които става веднага или поне на мен ми идва малко сдухващо.

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 09:06 от snowwhite12

# 463
Сноууайт, така сме устроени хората. Колкото и да сме социални, не може да се пренебрегваме и да не се сравним с другите. Искрено ти пожелавам хубав и бърз развой, както и здрава психика, за да не стигаш до въпросите, които не дават мира на доста жени.

# 464
......
Спирам с тази тема и отивам да видя как ми е TSH-то Simple Smile Желая Ви хубав ден и да има още хубави новини.

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 11:00 от Пълнолуние

Общи условия

Активация на акаунт