Аз няма от мечтата си да се откажа, чертички две тук скоро ще покажа ! ~бебеправене 385~

• 32 412
  • 759
  •   1
Отговори
# 480
Искам да се включа по темата към Сноуайт, аз бях тук от август месец, момичетата,които са в тази тема с години ме приеха чудесно,аз ги побърквах с ввчни терзания и т.н без да си давам сметка че те опитват с години и имат доста по-сериозни притеснения... Тук никое момиче не завижда на тест даже те съветват поне мен веснага какво да пусна,чакат с мен подкрепяха ме и аз съм им адски благодарна.Няма как да не таят малко завист то не в завист ами е мъка защото наистина минават през ада и пак не става... Според мен не си разбрала правилно,никоя тик няма да злобее ако дай боже скоро покажеш тест.... Simple Smile

# 481
  • Замък сред облаците
Темата е чудесна за подкрепа, независимо дали се пробва от години или от вчера. Само не е подходяща за някои дами, които по заглавието се подлъгват, че е само за хвалби и без да четат и пишат нищо, се записват с първи пост положителен тест. Това си е един дълбок нож към дамите с проблеми и е пример за тотална липса на интернет култура. Само в тези случаи съм съгласна, когато се прояви малко насоляване към тези потребителки.

# 482
+1 за мнението на ААндреева. Не мисля, че някой в тази тема таи завист и лоши чувства, било към виртуално пишещи, било към познати бременни, по-скоро е самообвиняването за собствения неуспех, и всеки търси начин как да премине през него, а писането тук помага.И не, тематата не е за “Проблемно забременяване”, а за подкрепа в желанието за бебе. Пълнолуние, little madness, пишете и споделяйте Heart
Винаги сме се радвали с момичета, които още в първия месец писане са забременели (Misery Stuck Out Tongue Winking Eye) мен ме дразни единствено постването на две чертички в пет-шест подтеми на форума, без преди това да си писал и дума, но игнорирам подобни постове, без да задълбавам.

П.С. Ние с проблемите си пишем и в съответните теми в “Проблемно забременяване” , тук висим за мотивацията и подкрепата.

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 12:21 от margolotta

# 483
Луничке, прегръщам те и моля те не спирай да пишеш Hug Разбира се че това е подходящата тема Wink
Сноууайт, значи ти ще се чувстваш странно ако покажеш + тест веднага и се чудиш дали всички тук ще се зарадват искрено, но когато момичета опитвали с години се чувстват зле от неуспехите си да се премести темата в проблемно забременяване????? Апелираш към толерантност но ти самата толерантна ли си към момичетата с проблеми???
Според мен тези чувства и терзания при лесно забременяла колежка/приятелка НЕ са завист, а болка. Защото моля ви замислете се, никой в началото на опитите не знае че ще чака години, през какво ще мине и дали е за проблемно забременяване, към което и аз съм била препращана. Идеята според мен е за разбиране, подкрепа, взаимопомощ и ако някой започне да пише в първия месец опити
и след години не му се е получило, но представете си има и други момичета тук с които са били заедно тези години и НЕ трябва да се мести в проблемното Sad
Марго, го е написала по-добре, за повече яснота прочетете нейния пост пак Wink

# 484
  • София/Севлиево
Аз избягах от проблемното тук при вас преди май има-няма две години(даже дали не са повече).Някои от момичетата помнят,че за един от трансферите ми чаках повече от година.Помнят и всички разочарования ,докато се реших на смяна на доктора.Но тук се чувствах в пъти по-добре от в Проблемно забременяване.Радвах се на всяко момиче с +тест,на родените бебета,понякога се случваше да плача,когато някоя не успява дълго или загуби бебето си,но това бе моето място.И разбира се вълшебният списък на Рейв-два пъти се записах в него,когато правих 5 и 7 трансфер,5 ми бе биохимична бременност,а 7 засега върви успешно, благодарение на лекарите,при които попаднах.Много искам момичетата,които са тук преди мен ,да се преместят в отчетните за бременност,и много се радвам виждайки,че постепенно се случва.Това място го чувствам като едно голямо семейство заради подкрепата и взаимопомощта,която си оказваме.И в същото време не ми действа толкова натоварващо като някои от темите в Проблемно забременяване.
Хубав уикенд желая на всички ❤️

# 485
Подкрепям Марго  и Андреева.
Много Ви моля никой да не спира да пише!  Това е отворен форум и мястото му е където трябва! В проблемно забременяване има други теми!
Това е 385 тема и едва ли човек,  който пише за първи път в нея , трябва да дава съвети къде да се мести!
 Хубаво е новите момичета да прочетат първата страница и ако имат възможност и поне една , две теми назад . Тогава ще разберат какви момичета пишат,  с какви проблеми и така. 
Пожелавам на  всеки,  който желае да има дете да му се случи в най- скоро време.Когато нещата се забавят темата е изключително
полезна , защото момичетата дават много ценни съвети!
Успех на всички 🍀

# 486
  • В страната на мечтите.
Аз още не мога да се събудя явно, защото не разбрах от къде тръгна това недоволство от Сноууайт. И аз изпитвам болка от това, че някоя позната е бременна или има дете, но никога завист, защото за мен това е чуждо чувство. Аз имам позната която живее в чужбина вече няколко години, а преди това с мъжа й не спираха да се дрогират ежедневно, ежедневно при тях имаше скандали... Не си е работа, но преди почти 2 години, точно когато споделих на моя приятелка, че съм загубила първата си бременност тя реши да ми каже, че тази моя позната е бременна. Е, сега си има здраво детенце, една малка красавица, но аз всеки път, когато я видя в социалните мрежи не си мисля, че й завиждам. Мисля си, че моето дете сега щеше да е също толкова голямо и се нядавям скоро и мен да ме сполети това щастие, както и всички чакащи от години също като нас.
По твоята логика, Сноууайт, и аз трябва да се преместя и не ми е тук мястото, защото нямам отктрит проблем, че да не се получава толкова време. Но с тези момичета се чувствам добре и намирам общо, и искам да споделям с тях, защото те ще ме разберат Heart

Благодаря ви, момичета, че сте толкова прекрасни Heart

# 487
Темата е една огромна подкрепа. Аз пиша от Януари, а опити правим от Декември, казвала съм. Изобщо не е много, нямам установени проблеми, но истината е, че ме е страх, защото никой не знае как ще се стече живота му и какви изненади ще му поднесе. Страх ме, защото споменах, че ММ залага големи надежди и не искам да го разочаровам. Това наистина са мисли, които просто няма как да споделя с някой, който е забременял безпроблемно, защото наистина няма как да знае как се чувствам. Затова и тази тема е повече от полезна. Не са само съвети, а и подкрепа.  Няма база за сравнение с жените, които опитват с години, но дори и след кратки месеци на огромно желание да видиш две черти, а тях ги няма, то чувствата за вина и самобичуване се появяват.

# 488
  • London
Трополинка ❤ Изпращам ти прегръдки.

Вярвам, че всяка от нас ще се отчете скоро с най-желаните новини. Вижте как хубаво ни потръгна темата с плюсчета, пу-пу, все така да продължава.
И ние сме с лек мъжки фактор, но не съм се преместила в друга тема, тук се чувствам добре. Отделен е въпроса, че не спирам да се питам колко време би ни отнело и дали наистина ще успеем по естествен път. Но тази тема ми дава надежда ❤

Прикачвам ви и снимка на моя ухилен пръдльо (много щастлив като дойде уикенда, знае че го очаква хубава разходка в парка) надявам се да ви приповдигне настроението ❤

# 489
Уинтър, напротив. Иэкаэах раэбирането си още веднага след споделеното от литъл маднес. И наистина го раэбирам, но постовете след това эа мен лично бяха малко в повече и действително съдържаха противоречието, че след новини от колежки и роднини следва само плач, а на момичетата в темата се радвате, неэависимо кога са эабременяли. Не съм иэполэвала думата эавист-намекнах, че може да се раэбере И по тоэи начин. Главното е, че ще ми е неудобно или си представям на друга нова че ще е неудобно да се похвали тук-след 10 мнения от най-редовно пишещите как сменят тротоара, эащо на тоэи и онэи се е случило, а на ,,мен" не няма да искам да причинявам на никого болка тук и ще ми е иэключително некомфортно сега като энам как ви влияе. Эатова и предложих темата да е в друг раэдел-эа да не се нараняват едните от новините на другите и обратно другите да не се нараняват или плашат от болката на едните. Эавъртяно каэано, пфф, можеше и по-добре. И нали сте толерантни? Какво толкова каэах? Трябва ли да пиша от години, эа да кажа какво мисля?

Но проблемът е решен, эащото мисля да се оттегля. Още вчера благодарих на момичетата эа помощта и съветите им и наистина харесвам много голяма част от вас, голяма подкрепа сте относно иэследвания и др. Успех!!!

# 490
Одри ,Калестия тихичко честито,нека са ви безпроблемни бременностите и до пухкав финал!                                                          Jodi съжалявам,надявам се, че си добре!Като съвсем скоро преминала през това наистина знам как се чувстваш !                        По въпроса със завистта!!Аз съм акушерка,работя с малки интензивни бебенца.След мисседа, всеки път, когато подавам някое от бебетата в ръцете на бащата и виждайки вълнението ,наред с радостта усещам и болка.Молейки се и надявайки се, че и ние ще стигнем до там.Не завиждам,но и не мога да се освободя от това да ми се плаче всеки път!Искрено се радвам на всяко тестче тук!Особено много на тези ,които знам че са тук отдавна,и осъзнавайки точно какво коства на всяка една да стигне до двете чертички!

# 491
  • В страната на мечтите.
Трополинка ❤ Изпращам ти прегръдки.

Прикачвам ви и снимка на моя ухилен пръдльо (много щастлив като дойде уикенда, знае че го очаква хубава разходка в парка) надявам се да ви приповдигне настроението ❤

Ти имаш френчииии? Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Обожавам ги и всеки път, когато видя в парка или в групата за френски булдог, в която съм фейсбук, някое френско прасенце и умирам от радост, защото от 5 години поне ми е мечта да си взема и аз  Heart Благодаря ти за прегръдките Heart

# 492
  • London
Трополинка, значи сигурно сме се засичали във фейсбук групата, аз там често го пускам моя пръдльо 😆
Изключително любвеобвилни кучета, пръцкащи и хъркащи. Няма такава любов ❤
Аз също много дълго го исках, та накрая ме зарадваха за рождения ден.

Пожелавам ти скоро да си имаш и бебе, и френско булдоче. 😍

# 493
Честита първа пролет 🐝🌼
Аз вече съм добре  физически, психически се държа защото ММ го изживява по-тежко дори и да не показва. Мойте родители също. (за протокола свекърва ми даже не ми писа да пита как съм).
За подхванатата тема, аз мисля, че всеки е свободен да мисли и чувства каквото си иска.
Марго и Андреева са го казали точно.
Рейнбол, имате си голям сладур 🍀

# 494
Преди първия Мисед, не ми е идвало на ум, че може да ми се случат такива неща. На никого не пожелавам, дори и на враговете си, както се казва( не мисля, че имам такива) да минават по този път, да изживеят тази болка. Единствено човек, минал по-този път може да разбере другия. Знам, че има и по-лошо. Ако бях по-запозната и не бях послушала лекаря си след първия Мисед, ако бях си пуснала изследвания, ако бях отишла навреме на хематолог,ако, ако, ако....... Щях да знам,че имам придобита тромбофилия и можеше да гушкам този месец бебето си. Snowwite 12, харесва ми, че проучваш,четеш и се подготвяш преди евентуална бременност, за да нямаш проблеми. Сърдечно ти пожелавам в най-скоро време две чертички и пухкаво бебе на финал. Но приеми факта, че няма как да знаеш психически как се чувства човек, какво изпитва, как реагира, защо така реагиара, ако не си минал по неговия път, с неговите обувки,независимо за какви проблеми става на въпрос. Аз лично много се радвам на положителните тестчета в темата, и вярвам в най-скоро, че ще дойде и моя ред и дай боже да е до финал този път.

Общи условия

Активация на акаунт