Аз няма от мечтата си да се откажа, чертички две тук скоро ще покажа ! ~бебеправене 385~

• 32 413
  • 759
  •   1
Отговори
# 555
Благодаря за съветите и подкрепата, момичета! Днес направих още един тест който отново беше с една черта, та вече официално надеждите умряха и си чакам цикъла ☹️Снощи си изплаках очите, днес съм вече по-добре и напълно спокойно приех отрицателния тест и чакам прегледа за да обсъдим вариантите. Даже сънувах как коментирам с лекарката вариантите.. Смахната работа е тази психика..
Believe, стискам палци за успешен трансфер, тя и една е достатъчна за да се случи чудото. Вярвай 🍀🙏🍀 Инвитро на ЕЦ е без никаква стимулация, така ли? Има ли такава със стимулация като при инсе или това вече си е нормално инвитро?
 Успех на всички ни и нека колкото са снежинките/капките в небето толкова и +++ в темата ни!
Здравейте момичета и най-вече *Make*a*wish*, следя ви темата макар и да не пиша много отдавна в нея.
Подкрепям мнението на Iren11, няма смисъл от повече инсета. Незнам дали вече имате констатирани някакви проблеми, но явно това не е вашата процедура. Казвам го от личен опит, имам 2 инсеминации на ЕЦ, при втората даже попитах док ако не е успешна какво правим? Отговора беше: Има много варианти, млада си ще забременееш. Да но тези много варианти не ме устроиваха да бъда опитно зайче, другото е че си казваш инсеминацията струва минимална сума и може да си я позволиш, но като започнеш инследвания на себе си и на партньора, една инсеминация ми излизаше 1000-1500 лв.Предполагам за всичките си инсета и изследвания си сте дали много повече пари от едно инвитро.По-добре пробваите инвитро, ако е на ЕЦ сигурно ще е сума същата като инсето, но след 3 инсеминации ми е интересно доктора какво казва, какъв е проблема?

И не на последно място искам само да кажа, че думата ин витро и процедурата не е нещо лошо и страшно, а вече голям процент от нас, това ни е решението да си сбъднем мечтата Flowers Four Leaf Clover

# 556
Believe На теб дадоха ли то обяснение или предположение поне защо е смачкан единият фоликул? Миналата година ми отказаха първото инсе именно заради такъв фоликул, а това искахме на ЕЦ. Аз съм с високо LH и си мисля, че може би това е причината. Лекарката нищо не каза при мен, но тя хормони не пуска и не гледа. Късмет ти желая. Стискам плаци.

*Make* a*wish* Скоро те мислех как си. Съжалявам за развоя и на тази процедура. Момичетата са дали предложения, каквото и да изберете дано е финална и успешна процедура. Изпращам ти прегръдки и дано скоро се пренесеш в другата тема.

Иначе ние се водим с МФ, но винаги има по един показател, който не е наред в СГ и не можем да кандидатстваме по фонда. В Надежда специално една инсеминация е 350лв, поне миналата година толкова платих, изследванията за спин на двамата са ни около 100лв. По-евтино е от инвитро, а на ЕЦ не съм сигурна, че има смисъл, след случката със смачканият фоликул. Та плана ни беше да направим 4 инсета, ако не стане по фонда. Но още не сме решили да се върнем към цялата тази лудница с прегледи, нерви и тн.

Последна редакция: пн, 22 мар 2021, 13:31 от Пълнолуние

# 557
Страхотни сте, момичета 😘
Tulipa_ благодаря ти, че писа 😊Как си ти? Права си не съм ги смятала с точност, но да, излиза около 700-900 лв на инсе.. Та 3 броя са си направо едно инвитро като цена. За проблеми - висок Тсх и пролактин,за които приемам лекарства.. Поликистозни яйчници, но си имам овулация и период всеки месец, Сг на ММ е добра. Последно лекарката се чудеше защо не става. Задължително ще пиша след прегледа тази седмица.
 Луничке, благодаря ти, че си ме мислела и за хубавите пожелания разбира се, дано съвсем скоро всички да се пренесем в отчетени.Дали ли сте си срок? Вие приемахте билки, нали? Имат ли вече резултат?
Хубава и плодотворна седмица, момичета 🍀

# 558
Да, ние от октомври възобновихме опитите, защото 5 месеца трябваше да спрем заради подострият тиреоидит. Заради заболяването нямах и О, а и бях много на кантар какво да ми е лечението дали кортикостероиди или НСПВ. От краят на ноември почнахме с билки, освен добавки. При мен не повлияха на LH и FSH. Заради Витекса много си по качих прогестерона и разбрах, че пък това пречи също на О и тн. След месец и половина спиране е по-добре вече прогестерона на 3ти ден от Ц. Ако може да се вярва на последната СГ при него имат ефект билките. Ноември открихме нисък SDI и Кацаров ни каза, че няма смисъл от процедури докато не се повиши. Решихме да си дадем още 2-3 месеца опити и ако не стане тогава ще умуване какво да правим. Мислех си и за преглед при Калчев, въпреки високата цена.

Извинявай, че питам, забравям, Вие SDI правихте ли?

Последна редакция: пн, 22 мар 2021, 13:37 от Пълнолуние

# 559
*Make*a*wish*, аз съм добре, вече бременея в 9 г.с. съм, след инвитро. Аз също съм с висок пролактин и бях на хапчета до трансфера. При мен цената беше и малко по-висока, защото клиниката държи по-високи цени (инсеминацията е 600 лв.), но и доста изследвания се пускаха преди нея- микробиология на двамата, спин, хепатит, уреаплазми, микоплазми, последната година и тест за ковид, отделно прегледи и те се събират към 1000 и нещо. После инвитрото го правих в друга болница и даже ми искаха цитонамазка преди пункцията, така че е много относително и от лекаря.

Вие в коя клиника сте?
Пожелавам ти каквото и да изберете като процедура да е успешна и да сбъднете мечтата си.

# 560
И аз бях с подостър тиреоидит и пих преднизолон ☹️.. Та почти цялата 2020 година си мина с лечение на жлезата и от ноември се върнах в графите на бебеправещите.. Аз и затова сумати време само ви четях, докато да се наканя и аз да пиша. SdI какво е?  Не сме правили? Може и  на лично да ми пишеш, че да не спамим 😊
Tulipa_,  ехе много се радвам за вас, честито и до пухкав финал 💗💙 Аз съм в Щерев и там сега  преди процедура искат тест за Ковид, микробиология на двамата, спин, хепатит, цитонамазка от последните 6 месеца, LH i E2.
Благодаря от сърце ♥️♥️♥️

# 561
Момичета минавам да ви кажа за развитието при мен. В събота след положителния тест, направих още един, отново положителен. Вчера сутрин още един, пак положителен и днес сутринта четвърти положителен тест вече с доста видима чертичка. Прилошава ми, гади ми се и поддържам лека температура 37.1-37.2, но знам, че това е нормално. Записах си час при един лекар за 09.04, но днес като помислих май ще му се обадя да го питам за по-ранен час, защото през първата бременност развих прееклампсия, имах контракции от 6 месец и бях на 8 магнерот на ден. Иначе купих си фолиева киселина и започнах да я приемам. Според вас как да постъпя с прегледа, дали да отида по-рано? Благодаря предварително за отговора и ви пожелавам на всички да видите скоро 2 чертички! ❤️🌷😍

# 562
За "смачкания" фоликул ми се струва че са виновни хормоните и според мен не трябва да се започва процедура с не добри хормони, жалко че успелите не споделят но аз оставам с впечатлението че при успешните процедури хормоните са в граница... Това са си мои заключения от неуспешните ми процедури...
Иначе стискам много палци на Билийвчето да е успешна процедурата Hug Heart
Луничке, според мен, продължете но другаде не в Надежда, защото мисля че трябва да се обръща внимание не само на хормоните но и на цялостната картина.....Калчев, не прави нито инсета нито инвитро, но гледа всичко и ще те насочи какъв е проблема...Стискам ти много палци Hug
So close и всички за тест хайде чакаме +++++
Редактирам се специално за make a wish, откажи се от Щерев моля те. Там на нищо няма да ти обърнат внимание - нито на тсх, нито на хормони, ще си загубиш времето и парите, там успяват хора които могат да успеят без процедура при добри лекари.

# 563
  • София
Момичета минавам да ви кажа за развитието при мен. В събота след положителния тест, направих още един, отново положителен. Вчера сутрин още един, пак положителен и днес сутринта четвърти положителен тест вече с доста видима чертичка. Прилошава ми, гади ми се и поддържам лека температура 37.1-37.2, но знам, че това е нормално. Записах си час при един лекар за 09.04, но днес като помислих май ще му се обадя да го питам за по-ранен час, защото през първата бременност развих прееклампсия, имах контракции от 6 месец и бях на 8 магнерот на ден. Иначе купих си фолиева киселина и започнах да я приемам. Според вас как да постъпя с прегледа, дали да отида по-рано? Благодаря предварително за отговора и ви пожелавам на всички да видите скоро 2 чертички! ❤️🌷😍
Честито!

В 5та седмица, т.е другата седмица може да видите вече сакче, така че можеш да си пренасочиш часа.

Иначе фолиева се пие минимум 3 месеца преди забременяване, тя е с натрупване, нужна е за около 4та седмица.

# 564
Честито!

В 5та седмица, т.е другата седмица може да видите вече сакче, така че можеш да си пренасочиш часа.

Иначе фолиева се пие минимум 3 месеца преди забременяване, тя е с натрупване, нужна е за около 4та седмица.

Ами ние всъщност само този месец пробвахме за детенце, защото ми бяха казали, че най-вероятно няма да се получи (по здравословни причини), но то взе, че стана и затова сега започнах фолиева киселина. По календар сега съм 5г.с+1д, последната ми менструация започна на 14.02. 😊

# 565
  • София
Супер че си в 5г, така че другата седмица е идеално.

# 566
Момичета , при мен вече е 9ти ден закъснение. Чхг продължава да расте -210 от днес. Лекаря иска още едно чхг в сряда след това преглед. Смята ,че е извънматочна  и много ме е страх.
Довечера в 17 съм на второ мнение ,стискайте ми палци ,моля ви Cry

# 567
Блускай дано си била с по-късна овулация и лекаря да се е заблудил! Стискам много силно палци... Представям си как се чувстваш 😒🍀🤞❤️

Към момичетата пили Витекс.. Абе аз от 2 дни го пия, ама постоянно ми се ходи по малка нужда.. Не се чувствам настинала, овулацията мина преди 10тина дни, имам седмица до Ц и предполагам че е от него...Много странно 🥴
Пожелавам успех на всички.. Айде да прииждат тия щъркели вече, че ни се изчака чакането тука! 😁🤞🍀
Скрит текст:
Ей сега една позната, с която миналата година сме забременели по едно и също време, и даже термините ни се разминаваха с 1 ден, ми звъни да и изработвам едни пожелания и надписи за погачата на дъщеричката и. Ми кво да ви кажа,толкова и се радвам на малката сладурана и и желая цялото здраве и щастие на света.. А другата част от мен тъгува, че ако беше писано и всичко беше наред, сега и аз щях да гушкам едномесечно бонбонче в ръце.. Ама така е трябвало да стане. Няма да се депресирам и самосъжалявам, просто трябваше да споделя на някой,как се почувствах.. Защото знам, че ще ме разберете!❤️[spoiler/]

# 568
Блускай стискам най- стискащите палци! Heart

# 569
И аз този цикъл пия витекс и вечерна иглика и от 2 дни ме заболяха гърдите. Не знам от какво, при положение, че се надявам на О да е била вчера или най-късно днес.

Общи условия

Активация на акаунт