Аз няма от мечтата си да се откажа, чертички две тук скоро ще покажа ! ~бебеправене 385~

• 31 976
  • 759
  •   1
Отговори
# 735
Момичета, не знаех, че сред вас има толкова поетеси, страхотни предложения за заглавия 😊
Аз днес бях на преглед - 9ти ден от МЦ.
Първоначално АГ ми каза, че има ДФ и в двата яйчника и на пръв поглед даже изглеждат еднакви. После каза, че вдясно е малко по-голям-15мм(яйчника без тръба). Вляво не го измери. Очаквам О след 5 дни- в понеделник(тогава трябва да е 25мм). Във вторник съм отново на преглед да видим дали са се спукали. Стискайте ми палчета да порасне достатъчно фоликула вляво и да се спука. 🍀🤞❤️
Влагам големи надежди 😔🍀

# 736
Момичета , видях това във фейса и бързам да ви го споделя. Дано всички скоро да получим своята блага вест.

# 737
Ирен, честито и от мен! Много спокойна бременност ти пожелавам и накрая да гушкаш пухкави бебчета! Heart Eyes

# 738
  • Казанлък(Бургас)
Ех, Ирен много се радвам за теб! Честито! Преди да надникна в  темата гледах клипове с бебета близначета. Пожелавам ти две малки сладурчета, който да те дарят с много любов и усмивки!

# 739
Момичета, искам да Ви споделя моят случай!
На 31 г. съм с детенце на 2 г. и 9 месеца. Миналата година бях бременна, но се наложи аборт по мед. причини март месец. Вече няколко месеца правим опити, но без успех. Моята АГ твърди, че нямам проблем и най-вероятно е на психическа основа. А за ин витро процедури казва, че може и да са опасни, тъй като имам яйчников резерв и може да се получи свръхстимулация. Следващия месец ще направим фоликулометрия, за да проследим ДФ.
Някой минал ли е през нещо подобно и можете ли да ми дадете някакъв съвет? Вече се замислям за посещение на психолог.

Само да добавя, че предните бременности са се получавали без проблем от първите опити.

# 740
Ирен честитоооо! Пожелавам една прекрасна и спокойна бременност! И пухкав финал, пък може и двоен! Heart

# 741
Честито Ирен! Дано е двойна радост.

За заглавие - Чук, чук яйчице. Криеш ли чертички две?
Аз миналата година видях + на велики четвъртък, а така съобщих вкъщи на Великден.

П.с. Забравих да ви замеря с памперси. Мятам във всички посоки, да не изтърва някоя.

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 21:01 от fillme

# 742
fillme страхотна идея 😊 Нека много момичета от темата да може да я използваме тази година 🍀

# 743
Кис06, инвитро не означава задължително стимулация и хипер. Може на естествен цикъл да опитате няколко месеца да съберете ембриони. А може само с фемара или кломифен (кломид) да подравнят узряването на няколко фоликула едновременно за първа пункция. Също така посещението при репродуктивен не е задължително инвитро - при добър фоликул на вид може да се бие тригерна инжекция за подпомагане на  пукането в подходящ момент и действия вкъщи. Щом има резерв, ще има и резултат. Спокойно си изчакай фоликуметрията, всичко ще е наред.

# 744
Честито Ирен , желая ти безпроблемна бременност  и до финал Heart

Много бих искала да се запиша във вълшебното списъче  ,но на първо място ще изчакам прегледа утре...
Момичета от днес чхг е 300 (понеделник  200)
Чух се с първия лекар ,каза директно да тръгвам по болниците в Пловдив за да видя къде имат метотрексат  и да ме хоспитализират. Звъннах на другия лекар (специализирал е лапароскопия във Франция и е много спокоен и добър ,поне според мен) той ми каза ,че з жалост надеждите му за нормална бременност  са се изпарили  с тази стойност... измести ми прегледа за утре в 8 сутринта ,за да видим дали ще се види нещо и евентуално да ми каже как ще действаме за напред.
Искам да благодаря на всички за подкрепата. Сега остава да се моля да се види все някога сак в матката и просто да не се развива добре самата бременност .. Heart

# 745
Честито Ирен, спокойна и щастлива бременност! 🍀
Ето идва пролетта а с нея и втората черта ❤

# 746
Bluesky мислех те днес, стискам палци да се подредят нещата и да не е извънматочна.

# 747
Bluesky мислех те днес, стискам палци да се подредят нещата и да не е извънматочна.

Благодаря мила , утре след прегледа ще пиша Heart

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 21:58 от Bluesky**

# 748
Честито Iren. Току виж пуловера е бил предвестник и радостта ти е двойна Grinning

# 749
Ирен ❤ беше време, спокойна бременност ти пожелавам и защо не и две 👶 на финала.
Мен ми зацапа на никакъв ред на 22ри ден от 33/35 дневен Ц, мечтая да е имплатационно, ама като си знам късмета едва ли..

Общи условия

Активация на акаунт