Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 76/

• 23 891
  • 747
  •   1
Отговори
# 15
Maрги, супер си е, остави я. Аз в момента я гледам от лаптопа си и изглежда чудесно, от мобилната версия също.

# 16
Човек от екипа сутринта е пуснал това и сега се разпространява в соц. мрежи :
"Nikah gerçek ama çok kısa sürecek
Dizide bir takım yenilikler olacak bu hafta bölümü kacırmayın çünkü diğer bölümlerle bağlantısı var parçalarını bileştirmeniz zor olur kaçarsa ayrıca yeni sürpriz bir karakter gelcek 2 bölüm sonra"
С Гугъл - "Сватбата е истинска, но ще бъде кратка
Тази седмица ще има редица нововъведения в сериала, не пропускайте епизода, защото той има връзка с други епизоди, ще бъде трудно да се комбинират частите му, ако го направи, след 2 епизода ще дойде нов изненадващ герой"

# 17
Гледам с една диагноза сме, и моят телефон звъни с тази песен. Joy
Слухове се носят, че ще има целувка, а този е, че някой ще ги завари да се целуват нашите. Smile

# 18
# 19
ТенкУ вери мач за темата, Марги.

Друго - Бро, хайде де. Признай. Ти за това и тогава ни пусна по пързалката с приказката за това каква русалка си била, как медузата те е опарила по бузата. Това ли са ви галените имена с Керем - Ариел, малката русалка, а той - големият и страшен Медуз... Медузан..Медурем 😆

Химна го минах аз. Беше няколко месеца, сега е друга. Едва ли ще изненадам някой, но ми е песента от пердетата. Дори чакам повечко време преди да вдигна, за да се "разхване" хубаво. Вярно, че 60% се случва да не мога да вдигна, защото слушам песента и после като кажа причината - хората не ми вярват 😒

# 20
Налбантова, ще ме умориш! Smiley Медузан и Медурем много ми харесаха хахаххаха

# 21
  • София
Привет, момичета! Flowers Hibiscus

Минавам набързо със специални благодарности за Марги за новата тема и най-вече за откраднатата (както самата Марги отбелязва) и прекрасно реализирана идея за химн на сериала! Страшно много ми хареса и прави темата ни още по-различна, разпознаваема, креативна и неповторима! А песента е 100% попадение! Gift Heart

Специално за Марги, която е влюбена в цветето маргаритка, символ на ново начало, чистота и невинност един скромен виртуален букет от мен!

Щастлива съм, че желанието ми да споделям с някого своите мисли, размисли и чувства се случиха точно с този турски сериал, че се престраших да го направя и вече почти осем месеца вие сте моя тих пристан, моето бягство, моето споделяне от сивото, еднообразно (заради пандемията) и монотонно ежедневие! Бъдете винаги все така усмихнати, уверени, удивителни момичета! Gift Heart

Хубав ден и слънчеви усмивки!

# 22
  • София
Вписвам се в новата тема. Марги благодаря за красивата и добре подредена темичка.

# 23
Магийке, то дори МАдурем му ходи още повече, предвид историята с яйцата и кекса, но някак... Мадурчо.. Звучи като някое селско магаренце.
Ама пък готварските истории бяха с Ханде/Еда, а не с нашата ПР-ка - Бро-то ни 😈
Ханде си гледа лайфовете и реве - и ние така, драга, и ние 😆

# 24
Здравейте, момичета!❤️

Марги, благодаря за топлата и уютна къщичка! 🌼 🌼 🌼

Днес сутринта, когато станах веднага отворих нашата темичка, права го всяка сутрин, а през деня, при първа възможност влизам да ви чета. Не знам какво щях да правя без всички вас, нямаше да се смея сама с телефон в ръка като луда или да умувам какво ще стане следващият епизод, какво съм пропуснала да забележа в новия фрагман... Благодаря ви, че ви има!🥰

Чакаме снимки и озет, дано този път не е три изречения и описват видяното във фрагманите, въпреки че не искам да знам много, искам да ме изненадат, ама съм любопитна да разбера.😁
Много искам да ги видя вече Еда и Серкан заедно срещу Кокошката и Дениз.

Много се надявам и на една хубава и истинска целувка между двамата, а не опит да си спомни.😘

# 25
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Благодаря за красивата тема
Виждам, че сте коментирали кой в колко теми е писал....Аз ще си замълча, защото ме е срам да напиша в колко съм участвала...Сърцето ми е голямо Kissing Heart , имам много любимци и когато гледам сериал с някой от тях, трябва да си изливам емоциите от видяното
Да ви почерпя...
Скрит текст:
С един турски десерт "Трилече"
и разбира се за разкош...химна на темата...Радвам се, че идеята ви е харесала...

# 26
Марги,🙏🔥

# 27
  • Пришълец

Всъщност аз ви благодаря, че ми дадохте възможност да експериментирам с темата, дами . Голям мерак ми беше да изпробвам, получи се мисля, едно нещо като ми е ново ми е безкрайно интересно Stuck Out Tongue Winking Eye

На мен телефона ми звъни в продължение на години по един и същ начин, говорим за 5-6 приблизително Flushed Joy От миналото лято съм зациклила на Señorita - Shawn Mendes, Camila Cabello при такава скорошна промяна нямаше как да сложа Голд Joy

nrgmama, колко са красиви Heart

# 28
Марги,благодаря ти за прекрасната нова къщичка!

От мен следобедно кафенце за вас!

# 29
Снимки и резюме ще бъдат публикувани утре сутринта! от продуцентите
https://twitter.com/turkseries6/status/1370001009221787649?s=20

Общи условия

Активация на акаунт