Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 76/

• 24 657
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
  • Пришълец
Здрастии Party

Нещо като затишие пред буря, Бърборанке Joy

# 271
  • София
Да подгреем за довечера...

Kerem neredesin?   
                                               Керем, къде си?

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 11:26 от БлагаВест

# 272
Привет и от мен в дългоочаквания ден. Аз съм на работа, дано имам сили довечера да гледам с вас.
Айдан и Сейфи са ми много смешни, искам вече да ги върнат към първоначалните настройки. Както прочетох Айдан я очакват "радини вълнения" със старат любов.

Коя е тази симпатична дама, вече няколко пъти я виждам на снимки?

# 273
  • София
Ново от продуцентите:
“Понякога едно докосване е достатъчно.”

# 274
Kerem neredesin?     
   Керем, къде си?

Серкан, Благавест, Серкан! 😁😄😜

# 275
# 276
  • София
Много хубав едит. Стопли ми сърцето... Heart

# 277
  • София
Kerem neredesin?     
   Керем, къде си?

Серкан, Благавест, Серкан! 😁😄😜
Знам миличка, но аз умишлено го промених...   
Стига са си само "приятелчета"     

# 278
  • София
Кой е Мурат Акдоган и защо го шипват с Ханде?? Thinking

# 279
Предполагам, че за този Мурат Акдоан става дума, но нямам идея кой е, с какво се занимава и какво общо има с Ханде. Само знам, че в туитър едно момиче, което го следва беше писало, че харесвал всички снимки на Ханде

Сега пък прочетох, че ѝ помагал с новия дом, защото имал такава агенция и били просто приятели. Но всичко това е писано от фенове, официално нищо не се знае

# 280
Според клюките Ханде има връзка с въпросния Мурат Акдоан и дори някъде четох, че той е архитект на новия й дом. Това е, което разбрах. Също и вчера, когато бяха с Керем, журналистът попита Ханде дали цветята, които беше получила  в деня на фотосесията за Nocturne, са от него, но тя не отговори и смени темата.

Опитвам се да не се навивам, че Ханде и Керем са заедно,  защото накрая може да остана разочарована. Обаче такава химия имат, а тези погледи и държанието им докато са заедно...просто са невероятни!❤Много ще се радвам, ако наистина са двойка, ама само да не се окаже, че наистина Ханде е с Мурат.🙏😄

# 281
Аз пък съм се настроила, че Ханде и Керем са заедно и това между тях не е просто химия и приятелство, а истинска любов, но ако Ханде е с въпросния Мурат... ще се разочаровам много, но искам и Ханде, и Керем да са щастливи. Независимо дали заедно или отделно. Харесвам ги и индивидуално и като двойка. Да, мисля, че такава химия и привличане не трябва да се похабяват, но извън екрана, микрофоните и фотоапаратите на журналистите не знаем какви са им отношенията. За това искам да ги виждам щастливи, а с кого са.. това си е тяхна работа. ❤

# 282
Предполагам, че за този Мурат Акдоан става дума, но нямам идея кой е, с какво се занимава и какво общо има с Ханде. Само знам, че в туитър едно момиче, което го следва беше писало, че харесвал всички снимки на Ханде

Сега пък прочетох, че ѝ помагал с новия дом, защото имал такава агенция и били просто приятели. Но всичко това е писано от фенове, официално нищо не се знае
Това не е ли "оня" дето беше седнал на лаптопа на терасата в една от снимките ?

# 283
  • Пришълец

Голямо съвпадение е ако настоящия на Ханде се казва като бившия ѝ Joy Сияе, изглежда щастлива и влюбена, остава да разберем в кого Sweat Smile

# 284
Добро утро по обяд JoyHeart Eyes
Druon , благодаря Flowers Hibiscus обичам да чета постовете ти Flowers Hibiscus от теб разбрах за този сериал Sanditon и погледнах няколко клипчета в нета , стори ми се интересен , но не намерих бг суб и като разбрах , че са го приключили в нищото първия сезон , а втори нямало да има реших да не си причинявам този стрес , явно и сериалът ще остане недовършен като книгата .. жалко
  В туитър се въртят някакни слухове , че финалът на епизода бил променен Thinking
Днес били в почивка , защото целият сценарии за 36еп е променен и ЕдСер се завръщат Thinking
Лично аз гледам да се абстрахирам от тези розови балончета , че после шумно се пукат Stuck Out Tongue Winking EyeJoy
Аз съм в голяма дилема за довечера , децата ще са вкъщи , лягат към 22ч. Мога да гледам и в реално време , но ще е с половин око или само ще ви чета...или да изчакам 23,30ч да пуснат епизода в ютуб и тогава да почна да го гледам като ще ви чета бавничко бавничко Joy Вторият план означава да не чета темата изобщо от 20ч до  23,30 , за да има елемента на изненадата , но как ще издържа ..няма да мога Joy

Общи условия

Активация на акаунт