Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 76/

• 24 077
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
  • Кърджали
Служителката каза че бракът, който е сключен е истински. Демек да-то е казано, подписано ...
Всички освен Дениз знаеха, че това е игра, затова правеха каквото трябва. Само Дениз знаеше, че наистина се жени..

# 616
И за да навлезем във фантастиката ще се окаже, че е негов син /ще е станал богат, но вечно страдащ за Айдан/ Лошото е, че май го вярвам.

# 617
Благодаря за преводите! Благодаря и за коментарите и смеха! Страхотни сте, момичета! Hug
От една страна страхотен завършек на епизода за Серкан и любовта им с Еда, ама от друга тоя Дениз ще му фрасна един, това, което направи е ненормално, знае, че тя не го обича, страда за Серкан и пак. Може пък другият епизод да си изяде боя от Серкан, тогава и на турците ще им хареса, нали те бой гледат Smile
И аз не разбрах за какво се извинява на Селин Joy
Мнооого хубав епизод иначе, аз бях накрая като дойде Серкан също като Мело и Енгин щастлива. Чувствам се със същия заряд като в началото след тази серия. Smile

# 618
Джерен ме ядоса, Ферит и той. Има снимките голямо пращане насам натам. При когото трябваше да отидат, уви не стигнаха дотам. Не така си представях връщането на спомените. Това не е моето виждане. Серкан трябваше да го помъчат. А Селин с 5-те си % пак ли между капките ще мине?
Епизодът ми хареса много, но искам правосъдие.

# 619
А за наа Айдан любовта нещо знаем ли ? Той защо наблюдава Серкан?

Айде сега ,ако господинът е "конярчето " на Айдан !?!?!

# 620
И според мен Серкан ще се окаже син на мистериозния.
Много, много ми хареса епизодът!❤

# 621
  • Кърджали
Казаха че никога не се е женил,не е забравил любовта си към Айдан.. Фамилията им се различава с тази на Дениз.

# 622
  • Пришълец
Дениз гледа като препикано мушкато, а останалите го гледат като ,котки готови да го препикаят отново!! ! Joy
Лаура, без да гледам успях да си го представя Joy

Селина ще се измъкне безнаказано, офффф, не е нещо, което да не съм очаквала...

# 623
а възможно ли е новият герой да е баща на Серкан?

не съм сигурна, но нали Серкан е по-малкия брат?

# 624
  • Кърджали
Трудно е старата любов на Айдан  да се окаже баща на Серкан. Серкан е по-малкото дете, разликата с брат му е голяма. А след като е напуснал дома на радителите на Айдан където е бил коняр, не са се срещали. Ако сценаристите тези го помнят.

# 625
а възможно ли е новият герой да е баща на Серкан?

не съм сигурна, но нали Серкан е по-малкия брат?

възможно е, според мен

# 626
Трудно е старата любов на Айдан  да се окаже баща на Серкан. Серкан е по-малкото дете, разликата с брат му е голяма. А след като е напуснал дома на радителите на Айдан където е бил коняр, не са се срещали. Ако сценаристите тези го помнят.
Ха-ха, точно, Алекс!

# 627
  • Кърджали
Споко, има време Селин да си получи своето. За Серкан сега на дневен ред беше да спре сватбата. Нека да се уреди този въпрос, ще започне да си задава въпроси за селин... Ще си отговори и ще потърси сметка. Надявам се...

# 628
Дано Джерен направи нещо, нали е приятелка. И сега какво пак Серкан и Еда нещастни. Омръзна ми!
Какво мекотело се извъди този Дениз! Не очаквах да се окаже такъв мръсник.

# 629
  • Пришълец
На сценаристите не всички факти са им известни, да питат зрителите - насън да ни бутнат ще преразкажем, но при Сц е друго Joy Едни си отиват, други идват, нямат време да вникнат изцяло в съдържанието Joy
Накрая ще излезе, че на Алптекин са му сложили рога Joy

Общи условия

Активация на акаунт