Обсъждане на имотни обяви-21

• 33 697
  • 779
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Мне, никой не рути никъде, рядко някой блок да се компроментира, но по- скоро от отчайващо стопанисване на живущите.

Аз продадох панел от 1968- ма и настана бой направо, хем беше тотал щета.

# 226
Да живееш в панелка в СФ не е добър вариант, където и да е локацията предпочитам ново строителство, дистанционно отчитане и ТЕЦ на НС и таксите са по ниски , свежа сграда, хубав асансьор,  тухла  винербергер с топло и шумо изолация. Само топ център е изключение. И на 800 евро кв пак е бих  купил панелка!

# 227
Куийн, да, може би си права, че ако вземе да падне, поне земята ще струва повечко...

# 228
Гого, напълно си прав.
И не само в чужбина, и у.нас има направени, в Гоце Делчев срещу 73то например. Изглежда чудесно, и отвътре, и отвън.
Ще паднат, ама другия път.
Мне, никой не рути никъде, рядко някой блок да се компроментира, но по- скоро от отчайващо стопанисване на живущите.

Аз продадох панел от 1968- ма и настана бой направо, хем беше тотал щета.
Ако е бил на хубаво място, изобщо не се учудвам. Тотал щета вътре се прави, но локация не се сменя. В реала има достатъчно хора, които  знаят защо ги купуват.

# 229
Куин, къде ги видя тези тухли винербергер:D? Повечето НС не ползва винербергер или поне от хубавите.
Относно панел/епк - пак да повторя отворете си гугл мапс и вижте че масово ги има. НС е много по-малко и по-ниско от панел/епк. Няма шанс толкова много хора да извадят пари за да си купят НС, няма шанс и да се замени, защото процеса е неимоверно сложен и бавен. Също така, една панелка ще се равни на 3 блока НС заради етажността т.е. всички панелни квартали ще се презастроят ако панелните изчезнат и не ми се мисли какво ще стане с инфраструктурата и паркоместата. Изобщо, мисия невъзможна.
Според мен в идните десетилетия ще има децентрализация на населените места т.е. отлив от София. Ще се подобрят и обогатят останалите населени места и ще станат привлекателни за живот с опция за работа от вкъщи.

# 230
Точно това ми харесва на НС че има подземни паркоместа и околоблоковото пространство може да се озеленява, имам топла връзка  от паркинга към  асансьора и няма жена да я е страх от крадци, обир и т.н навсякъде стълбището е с осветление тип фотоклетки, пестене на енергия, чип достъп и т.н Новото си е ново дори и да не е център, каквото и да си говорите

# 231
Gogo1979,не мисля,че чак ще разрушават стари сгради. Но много от тях вече се обезлюдяват и циганизират по естествен път. А и сме с отрицателен прираст.
Иначе точно в Гоце Делчев на Костенски водопад имам приятели в панел,хубав квартал,ремонтиран апартамент, ама блокът е покъртителен и вътре,и вън. Ама хората са доволни,взеха го на безценица и си ходят в Южния.

# 232
Човече, не споря с теб кое е по-хубаво. И аз съм в НС и го предпочитам. Тук говорим сигурно за 500+ хиляди човека. Вероятно и те искат екстрите, за които ти говориш. И аз искам голяма къща с двор в Бояна. Но не е само въпрос на желание.

Колкото до осветление с фотоклетки, чипове и тн. тези неща си ги има или лесно се инсталират и в панелки. Плюса на панелките е чистата площ, отделна кухня, големи тераси, панорамни гледки и големи междублокови пространства и добра инфраструктура.

А това за крадци, обирджии и нападатели, просто няма да го коментирам. Тези не гледат в какъв апартамент живееш, а ако гледаха, биха предпочели обир в НС Simple Smile А в поземни гаражи се влиза лесно, че и никой няма да ги притеснява под земята. Изобщо, защо ли обсъждам кражби и обир все едно се случват всеки ден по 10.

# 233
Сигурно съм много тъпа, ама не разбрах логическата връзка между НС и това, че жените няма да ги е страх.

# 234
защото е осветено и измазано. пък старите са все коптори без крушки

# 235
Сигурно съм много тъпа, ама не разбрах логическата връзка между НС и това, че жените няма да ги е страх.
Като си знаеш, защо се обаждаш! LaughingLaughingLaughing И аз съм тъпа, не я схващам връзката. Може би 'щото я няма. Ох, къде е търкалящото се човече...
защото е осветено и измазано. пък старите са все коптори без крушки
И вратите им зеят, и на всяка площадка дебне изнасилвач. Абе мъка....

# 236
И на мен много, много ми липсва .... 3 търкалящи се човечета и 3 удрящи си главата в земята....

# 237
Като ви чета тук и ви се възхищавам колко сте начетени! Струва ми се, че повечето сте около моя набор края на 80те г. на оня, миналия век/ Пък колко много знаете!
Wink

# 238
Прекалено много сарказъм. Ми нормално е да е по-безопасно, и много по-приятно да слезеш от колата си на светло, чисто и сухо и да си влезеш в асансьора. А не да паркираш по разни тъмни улички и по кьошетата на блокови паркинги на няколко преки от дома.

# 239
Ми като си нямаме париии,  за да се забодем в новичко в МанЛииии....Laughing
Прекалено много сарказъм. Ми нормално е да е по-безопасно, и много по-приятно да слезеш от колата си на светло, чисто и сухо и да си влезеш в асансьора. А не да паркираш по разни тъмни улички и по кьошетата на блокови паркинги на няколко преки от дома.
Ами ако си имам заключващ се двор с паркоместа, пак ли много да ме е страх? Мен пък в подземен паркинг  ме е страх повече, отколкото в двора.  Особено ако е на голяма сграда с много обитатели. Тамън и да викаш, ще те чуе оня отгоре само.

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 09:43 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт