Обсъждане на имотни обяви-21

• 33 793
  • 779
  •   1
Отговори
# 240
Ми като си нямаме париии,  да се забодем в новичко в МанЛииии....Laughing

Понеже ти все говориш за компромиси, явно и тук имаме компромис - един го прави с паркинга, друг с локацията. Което показва кое за кого е приоритет, а не че този или онзи бил тъп да харесва това или онова.

# 241
Прекалено много сарказъм. Ми нормално е да е по-безопасно, и много по-приятно да слезеш от колата си на светло, чисто и сухо и да си влезеш в асансьора. А не да паркираш по разни тъмни улички и по кьошетата на блокови паркинги на няколко преки от дома.
Такива кооперации има и между Сливница и автогарата централна. Че паркингът е "прибран" не прави усещането за живеене по-сейв. По-добре тъмна уличка другаде, отколкото обезопасено паркинг мазе там.

# 242
Ми като си нямаме париии,  да се забодем в новичко в МанЛииии....Laughing

Понеже ти все говориш за компромиси, явно и тук имаме компромис - един го прави с паркинга, друг с локацията. Което показва кое за кого е приоритет, а не че този или онзи бил тъп да харесва това или онова.

Ставаше въпрос за възможности, че който не може да си позволи друго, само той купува СС. Извинете ме.

А аз паркинг си имам. Надземен, заключен с плъзгаща врата, осветен. Без да правя компромис с локацията. Пак ме извинете. Ох, да, ако вали, имам три крачки до входа си в дъжда. Много голям компромис, признавам.

# 243
Щях нещо да изкоментирам, ама се отказах.
Нико, има все още една държава, която не е прецакана, мисля. Толкова ми се иска да натиря домочадието натам. Аз вече съм взела-дала или почти. Да не ме мислят, панелната гарсониера близо до магазин, аптека и спирка ще ми е достатъчна.

# 244
Щях нещо да изкоментирам, ама се отказах.
Нико, има все още една държава, която не е прецакана, мисля. Толкова ми се иска да натиря домочадието натам. Аз вече съм взела-дала или почти. Да не ме мислят, панелната гарсониера близо до магазин, аптека и спирка ще ми е достатъчна.

Мандаринка, к'ъв Нико, бе?! Де го?!

Панелната гарсониера ще ти се събори на главата, да знаеш! И аптеката ще фалира, и градският транспорт ще изчезне. Няма бъдеще нищо, което не е НС във Вади и ливади, и  не си залепена за автомобила си. Не разбра ли най-сетне?!

Хе-хе, Румка, де да бях 80-ти Laughing

# 245
Poppea,за теб всички нямат пари. И купувачите в другата тема, и в тази пак някой си нямал пари.
Mного старо строителство е наследено,така че практически може и да нямаш пари, пък да се сдобиеш с апартамент. Ей такъв:
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b161589560618609
Ама и него като гледам не го искат собствениците Grinning

# 246
Иии предлагам да обсъдим обява.. Ай да чешем езици по тема😃

# 247
плочките в банята не ми харесват. останалото е добре.

# 248
Poppea,за теб всички нямат пари. И купувачите в другата тема, и в тази пак някой си нямал пари.
Mного старо строителство е наследено,така че практически може и да нямаш пари, пък да се сдобиеш с апартамент. Ей такъв:
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b161589560618609
Ама и него като гледам не го искат собствениците Grinning
Ти беше тази, която каза, че СС купуват само тези, които не могат да си позволят друго. Забрави ли? И аз се съгласявам, нямам си достатъчно пари за НС в МанЛи с подземно паркомясто, затова съм си купила (не наследила, майка ми е още жива, пу-пу!) в Лозенец, с мазе, таванска стая и паркомясто в заключващ се двор. И дървета с катерички и птички пред прозорците. Беднотия, какво да правя Wink Даже в рими прописах от мъка, ама никой не го оцени Laughing

# 249
Сериозни комплекси избиват някои хорица тук, аз хапвам пуканки вече и се смея, нали смеха е здраве.

# 250
Сериозни комплекси избиват някои хорица тук, аз хапвам пуканки вече и се смея, нали смеха е здраве.
Че форума за нещо друго става ли😂

# 251
  • София
Комплекси.....
Комплексите са в тези, които са направили една сакрална покупка евър или точат нокти откак следя тази тема да я направят, но са мноооого вещи.

На мен ми е все тая - НС, панел, тухла, керпич. Имот като имот - купуваш, ако ти трябва, продаваш, ако не ти трябва.

# 252
Ха-ха, Горджъс Hands Plus1

# 253
Горждъс +1
Но забавни са други умувания)

# 254
Горждъс +1
Но забавни са други умувания)
Факт. Забавни са умуванията за това има ли или няма улици в кв Витоша, или има само пред един блок - вашия.

Общи условия

Активация на акаунт