Обсъждане на имотни обяви-21

• 33 887
  • 779
  •   1
Отговори
# 255
За мен не в баш така. Да времето и нервите да намеря, купя, отремонтирам и обзаведа нещо е значително и предпочитам да не си го причинявам повече от веднъж на поне 10-15 години. Затова като избирам избирам веднъж, а мантрата ми е имоти не се продават. За щастие не съм бил притиснат да продавам. Все още не е дошло времето в което жилища се сменят като носни кърпи, но в бъдеще и това ще стане.

# 256
  • София
Всеки си дърпа към неговото чердже тук, хора в различен етап на живота си, с различни виждания и възможности.
Всеки има различна потребност от дом, инвестиция, просто не трябва толкоз ярост в коментарите.
Съпрете се, че е грозно.

Гого, нерви няма, когато има кинти.

# 257
Попея, ай стига....

Чакай че се сетих😄😄😄. Мой познат направи блок в Банишора. И понеже тука умувахте колко процента били на кредит... Уважаеми.., човека  си го продаде и кешовица даде плейметка и съдия. Имам предвид без кредит. 😂
Всичко друго банка.
Ха вий тука кой имал пари.
Честно и аз се смея

# 258
Да сме по темата:
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c16164950057554 … k=6ise7z&f1=1
От обявата
"Комплекс 'Семирамида-Витоша'.
ТРИСТАЕН апарртамент на ет 2 от 4.ДОСТЪПНИЯТ ЛУКС.
Прекрасно местоположение зад хотел Макси,южен квартал - НА 191 МЕТРА ОТ БЪДЕЩАТА МЕТРОСТАНЦИЯ В КВ. ВИТОША-"

Южен квартал, имат си и метростанция, е, бъдеща, ама какво от това. Може даже и улица да си имат. И всичко това само за 81 К евро, половината от 150 К, дето се спрягаха назад. НС, лукс, при това достъпен. Уникална оферта.

Горджъс, яд ме е за  панелните. Набедиха ги, за да си пласират НС-то из ливадите, а народът им се вързва. Нямам нищо панелно, просто не е справедливо.

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 22:32 от Анонимен

# 259
  • София
Да сме по темата:
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c16164950057554 … k=6ise7z&f1=1
От обявата
"Комплекс 'Семирамида-Витоша'.
ТРИСТАЕН апарртамент на ет 2 от 4.ДОСТЪПНИЯТ ЛУКС.
Прекрасно местоположение зад хотел Макси,южен квартал - НА 191 МЕТРА ОТ БЪДЕЩАТА МЕТРОСТАНЦИЯ В КВ. ВИТОША-"

Южен квартал, имат си и метростанция, е, бъдеща, ама какво от това. Може даже и улица да си имат. И всичко това само за 81 К евро, половината от 150 К, дето се спрягаха назад. НС, лукс, при това достъпен. Уникална оферта.
Изглежда много яко, но не съм сигурна как тази фасада ще се впише в заобикалящите я кооперации. Спалните са много малки. Дневната е прилична. Но за тези пари е ок, за който търси малко ерен тристаен в тези райони.

# 260
За мен не в баш така. Да времето и нервите да намеря, купя, отремонтирам и обзаведа нещо е значително и предпочитам да не си го причинявам повече от веднъж на поне 10-15 години. Затова като избирам избирам веднъж, а мантрата ми е имоти не се продават. За щастие не съм бил притиснат да продавам. Все още не е дошло времето в което жилища се сменят като носни кърпи, но в бъдеще и това ще стане.

Твоята мантра си е такава - твоя. За някои хора купуването, ремонтирането и препродаването с добра печалба за кратък период от време е бизнес.

# 261
На мен ми изглежда доста апетитен този апартамент. Даже може да ида да го видя. Не съм запознат с района, но на теория звучи добре. Разпределението е много добро, няма излишни коридори, спалните не са мн големи но не е проблем. Една тераса, което е супер.

Имате ли данни/мнение застроителя? Да не вземе да фалира при някой обрат на икономиката?

# 262
На мен ми изглежда доста апетитен този апартамент. Даже може да ида да го видя. Не съм запознат с района, но на теория звучи добре. Разпределението е много добро, няма излишни коридори, спалните не са мн големи но не е проблем. Една тераса, което е супер.

Имате ли данни/мнение застроителя? Да не вземе да фалира при някой обрат на икономиката?

Наистина ли Ви харесва разпределението? От спалнята да минеш през кухно-хола, за да стигнеш до банята?

# 263
Гого, какво ще идеш да гледаш, като всичко е само на картинка?
Разпределението за мен е безумно, но всеки с вкуса си.

# 264
На мен пък не ми харесва разпределението на апартамента в Семирамида, но аз по принцип не харесвам от входната врата в стаята да се влиза, балкона е малък, почти никакъв, стаите също не ми допадат с това антренце отпред, което на тия разстояния ще са врати във врати. Иначе пък поне са 3 самостоятелни помещения и цената е приемлива, само дето и риска си го има в тия времена, който е по-смел би могъл да се възползва.
В допълнение ми се струва далеч от Кауфланд и въобще Симеоновско шосе.

# 265
Тук даже още един има в строеж на подобни цени
https://m.imot.bg/details/1b161063592665251

Ами при мен и в момента двете ми бани са в коридора между спалните и хола така чецне виждам драма. Все пак говорим за малко жилище, да се иде от спалня до баня отнема 5 крачки. А и бих го взел с цел инвестиция ако е до метро, магазини, училище и детска градина и има прилични отстояния никак не е зле.

Имам път натам тия дни и ще мина да разгледам, че ми стана любопитно. Ще взема да стана и аз един рентиер Grinning

Попеа - не е ли почнат, как ще извадят акъ 16 до лятото догодина? Видях някакви тухли и изолации... ще разгледам района че не съм особено запознат с витоша последните 10-15 години.

# 266
Гого, за кое метро говориш, нали уж нямало да го строят? Или все пак ще има метростанция и къде точно ще  е тя, аз бях чела, че ще е в района на Кауфланд, но не съм се интересувала в детайли.

На акт 14 би трябвало и малко тухли да покажат, не само снимки на архитектурни визии.

Белите сгради ми допадат повече, харесвам сгради с правилни форми Simple Smile

# 267
Не знам, нали пише че ще има метро на близо. Бих проучил, попеа ми вкара мухата. Утре на свежа глава като го гледам на лаптопа може и да ми отмине мерака.

Прегледах офертите под наем, към 360 броя 2+3ст, но пък наблизо е студентски, бизнес парка и геритидж парк. Леко ме отказаха. Танграта ако четеш това, какво мислиш?

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 07:46 от Gogo1979

# 268
Гого, по това време всички сме на чашка, така че преспи и пак помисли.
 Всичко в тази обява е в бъдеще време. Вкл и метростанцията. А за отдаване под наем и сам си видял.
Ей, човек да не се помайтапи, начи... Grinning

# 269
ЧС да идентифицира тухлите, моля - "форнети" Laughing ли са?
Такава "дневна" в СС я наричат светъл вестибюл. Балконът е само за отбиване на номера, да го има по документи, иначе хич. "Бъдещата" метростанция, ако въобще някога я построят, ще е сигурно 2045 готова.

Но пък "обществена детска градина, дарена от нас" вече е нещо ново! Досега само улици, трафопостове и ВиК мрежа "даряваха", май, вече и детски градини ли?

Общи условия

Активация на акаунт