Обсъждане на имотни обяви-21

• 33 635
  • 779
  •   1
Отговори
# 750
Ето апартамент с голяма спалня, в която спокойно може да се направи гардеробна.
Не може, на късата страна има врата.

# 751
Може, то е и маркирано на схемата, мисля. Това, че няма да бъде 10 квадрата, примерно, а 4, няма голямо значение.
То хубаво е да имаме мечтиии, ама все пак е добре да се съобразяваме с възможностите.
Такава голяма спалня и 2-стаен апартамент, както и баня и балкон с тези размери, рядко се срещат.

# 752

За миене на кучета също отдавна е измислено Wink В пинтерест е пълно с примери

# 753
  • София
Намерихте на Esmee, значи почваме да търсим такъв с кучемивка Smile Smile

# 754
Над 85 кв двустаен както предпочитате и хубав район и южен, хубаво изложение са от 120к евро нагоре, комисионни, нотариуси, общински данък, сложете за едно обзавеждане още поне минимум 10к евро отивате на 300 000 лева, ако вземете и гараж или паркомясто още скача цената, на думи е едно, колко могат да си го позволят???

# 755
Куин, тук не говорим колко човека какво могат да си позволят. Тук съфорумка търси нещо конкретно. Около нея се "върти света" към настоящият момент. Останалите 7,9 милиарда - не са важни.

# 756
Е зависи какво търси и до колко, да беше преди година локдауна щях да предложа, имаше един тристаен и още едно ателие на добра цена, ама не ги харесват, сега скочиха с 200-300 евро кв, отдавна ги глътнаха

# 757
Есме не иска север:североизток/северозапад, нисък етаж също, значи ателието отпада. А да изсипеш чувалЧе с пари за север/ателие, не е оферта. Поне според мен. Освен ако по-голямата квадратура не ти е по-важна от изложението. Тогава купуваш по-голяма квадратура на по-ниска цена, заради изложението и/или защото е ателие.

# 758
Като размери и разпределение е много даже добре! Банята също е чудесна, 2х2 приблизително, балконът не е тесен, значи може да се сложи масичка със столчета и саксии. Спалнята е достатъчно широка, че да побере и скрин пред леглото.

Етаж и изложение не са ясни, но може да има и възможност за избор.
Етаж 4. Според обявата е юг.

# 759
Значи пак старата песен,  за теб не е оферта, но за мен е man_darin_ka, взех го на 1000 евро кв инвестиция 65 000 вече е 1200 евро кв минимум, тоест с около 25к лева за година, района е много търсен за наеми, с паркомястото спокойно взимам едни 700 лв, Та ти си приказвай каквото си искаш  😊

# 760
  • София
Важното е на теб да ти харесва и да си заслужава, не разбирам защо се опитваш да убедиш някой друг да харесва твоето жилище. Всеки си има предпочитания. Както за теб е странно това с 85 кв двустаен, така за друг е ателието.

# 761
Аз бих предпочел 3 стаен с по малка квадратура вместо 85 двустаен, винаги едната стая може са се ползва за гардеробна

# 762
  • SF
Есме назад даде южни райони като условие

Благодаря, че ми напомни! Днес гледах обяви в Левски и ми беше странно, че не съм ги виждала.

Рореа, местоположението е основно, ама много основно изискване, което не е присъщо само на претенциозни глезли като мене. Естествено, че не търся жилище някъде между Петрич и Варна.
Нали ми обясни, че такова, каквото търся, няма. Аз нали ти отговорих, че още не съм си сменила вкуса и продължавам да го търся. Още ли да си дрънкаме клавиатурите.
Между другото, педпочитам блокът да не е бял, жълт, зеленикав или керемиден. Харесвам шоколадово кафяви фасади със стъклени балкони, може да се сив, комбинация с черно и червено, но на преобладава сивото, не черното и не червеното. Пред нашия вход предпочитам да няма място, обособено за кофи за боклук, но в края на блока, трябва да има. Предпочитам съседите да не са колоездачи и мотористи. До блока трябва да има офис на Спиди и химическо чистене.

# 763
😊 Предпочитам съседите да не са колоездачи и мотористи. До блока трябва да има офис на Спиди и химическо чистене...

Култови реплики...
Сложна личност си ти Есмее, сложна! Мамо и тя била сложна личност! 😊

# 764
Esmee, купете си парцел, построете си блокче и така ще имате мечтания апартамент в мечтания цвят.

За миене на кучета също отдавна е измислено Wink В пинтерест е пълно с примери
Ама не са за апартамент, нито за стара къща, ново трябва да се строи да си направиш такова у вас.

Общи условия

Активация на акаунт