Обсъждане на имотни обяви-21

• 33 877
  • 779
  •   1
Отговори
# 450
Привет добри хора, поздравявам ви за отличната информация и дискусии, които предлагате. Бих искал да чуя мнение за една обява на която попаднах https://galardo.bg/sale/boqna/kyshta/14999-strahotna-kyshta-v-kv-boqna
Дали цената си заслужава качеството и локацията според вас?

Купувай майсторе, на шпакловка и замаска цената е без пари. И побързай, да не я купят преди теб, че такива имоти на пазара не излизат често и бързо се изкупуват.

# 451
  • София
Привет добри хора, поздравявам ви за отличната информация и дискусии, които предлагате. Бих искал да чуя мнение за една обява на която попаднах https://galardo.bg/sale/boqna/kyshta/14999-strahotna-kyshta-v-kv-boqna
Дали цената си заслужава качеството и локацията според вас?
Цената е надута здраво, според мен. За толкова пари трябваше и да е обзаведена и да се събуеш и да влезеш. Но не и да е на ш и з. Иначе къщата е супер 👌

# 452
Хубава къща, ама и цената й хубава. Според мен за тези пари може да се вземе нещо много по-добро и по-голямо. Като недостатъци виждам, че всички съседи имат видимост към двора, кухнята и едната спалня са към булеварда, шумно ще е от булеварда, има грозен стълб с кабели отпред. Лично на мен тези камъни в двора не ми харесват, но вероятно са сложени, за да повдигнат нивото на растителността, която да ограничи видимостта. Ще глътне още доста пари, за да се доизкара и обзаведе, а за такива пари сигурно продават цели резиденции с басейни и спа салони.

# 453
https://galardo.bg/sale/boqna/kyshta/14999-strahotna-kyshta-v-kv-boqna

Почти милион евро и голо на БДС, но някой ще изпере едни пари сигурно.

# 454
Не видях в обявата къде пише колко кв.м. е парцелът, но на око си е голям.
Зачудих се какво е това уникално пирамидално съоръжение пред къщата около стълба.
Но най-много ме грабна дограмата - шОко... Laughing

Шегата настрана, къщата ми харесва, оформлението на двора като цяло - също, там бих се развихрила със сигурност. Според мен каменните "кашпи" са направени за якост на зеленината, която трябва да расте покрай оградата, защото теренът е с денивелация. Или пък за да вдигнат дувар по-висок от 2 м., знам ли, тези "кашпи" вдигат нивото на прилежащия терен.

В район с денивелация няма как да избегнеш от къщите над теб да те виждат.

Цената - не знам как вървят цените на парцелите там, ама сигурно са много. Бяхме коментирали една обява за къща с дизайнерско обзавеждане на някакъв чужденец, беше завършена и обзаведена, с басейн в двора, но май беше и доста над милион.

# 455
Двора е към 700-800кв макс. А колко да е един парцел и по 250е/кв да го сложиш пак ще дойде 200к, a останалите 675 хил евро за къщата?

Мандаринка, то какво още има да се вихри човек из двора, той готов та преготов, чак скали има, само един бряг му трябва Grinning

# 456
Гого, градинките са ми слабост, нали съм от центъра, а който каквото си няма, това му се иска. Дворът е за нежната половинка да го мисли.
Онзи големият камък може да е и морена, дано да си е бил на мястото, а да не са сваляли от планината, само заради ландшафния дизайн.
Дворът си е с чудни размери, че и правилна форма даже, повече от на онази къща в кривия парцел в Банкя, която беше пускал.
А шОко дограмата не коментираш Flushed

Много си е добра къщата, който се разбере за цената, ще почерпи!

# 457
  • гр. Варна
Двора е към 700-800кв макс.

Скрит текст:

# 458
Мой познат продава това
https://m.imot.bg/details/1j160690578545369
Ако те интересува ще те свържа директно с продавача.
Две къщи са.Едната върви към продажба.
Пиши ми на лични ако те интересува

# 459
А какво е мнението ви за: https://primoplus.bg/imoti/1295-2-staen-Reduta-Sofia-EUR72-500

Банята ми се струва, колкото да се обърнеш.

# 460
Като вземат да разтягат локуми за града, за квартала и за времето, в едни километрични обяви, а размер на помещенията няма кой да напише. 😐
1995 е минус, без асансьор също,  5 от 6, шестият сигурно е покривен, но поне няма скосявания. Симпатичен е, ако квадратурата не е тераси. Интересно е да се види кооперацията отвън и това ще изясни картинката. Който е от квартала, да сподели един гугъл вю.🙂

# 461
Балкона има потенциал, направо си го представих с мебели, чадърче, цветя. Приятелка беше под наем в жилище с подобен балкон, доста висяхме на него.

# 462
  • SF
Аз сега си търся ново жилище и държа да има балкон. И не някакво метър на половин, а балкон, на който да има място за маса и столчета.

# 463
Израснах в жилище с едно балконче и то нашите го остъклиха година-две след като се нанесохме, и въпреки че тия балкони сега златни излизат, предпочитам да има отколкото да няма. Обожавам балкон пълен с цветя и нашия го пълня всяка година все повече и повече и ми доставя удоволствие. Сутрин като стана първата ми работа е да ги обиколя, да видя кое как е, върви ли, сетне си пия кафето между тях. Ако пък човек е пушач, балкона си е направо неговото място, не си представям жилище без балкон.

# 464
Ергенско или за студенти.

Общи условия

Активация на акаунт