ОСМИ клас 2020/2021 - И с цензура, и без - осмокласни майки се готвят за протест!

• 43 192
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
  • Велико Търново
Бисе, добре съм, благодаря ти 😘да чукна на дърво, все едно не съм била болна. Но и аз само от загуба на вкус и обоняние страдах, плюс лека умора. Тъкмо ме,, пуснаха,, да излизам, то пък времето се развали... Много ми се пътува вече.. Докато си стоях вкъщи, взех че резервирах морето 😉пак на Царево ще отидем, този път в едно приятно семейно хотелче до плаж Нестинарка. Миналата година, след морето, направихме и разходка до Родопите, тази година ми се иска пак нанякъде, и се чудя дали към Пирин /Добринище, Банско и т.н/,към Мелник и Сандански ли... Дайте предложения къде сте ходили и ви харесва, а ако ме насочите и към хотел, още по - добре 🙂

# 526
Браво, Биквитче! Радвам се, че вече си добре!❤
Ние планувахме Родопите за пролетната ваканция, но предвид студеното време ще го отложим за май месец.
Може до Тетевенския балкан да отскочим.
Не мога да бъда полезна с препоръка за другите планини, защото аз съм луда фенка на Родопите и все натам ме тегли:-)
Море в Бг не ми се иска много, но намяме алтернатива на този етап, така че ще се оглеждам за нещо по южното черноморие.

# 527
  • София
Бисквитка, харесвам много изброените от теб места, единствено минус е, че си е доста път от Царево до Мелник, Сандански за един ден. Въпреки това ще ти предложа хотел Мантар, идеално място и много добра отправна точка за Мелник, Сандански, Петрич, Рупите, също и за Кавала, Солун, но в нормални обстоятелства. Добринище и Банско много го харесваме, но там не сме ходили скоро на хотел, защото имаме къде да спим принципно там. Басейнът на Добринище е супер, а места за настаняване и хранене, колкото искаш.
И да не съм лош пророк, но настройте се за ДО до към края на април.

# 528
  • у дома
Еми ММ е положителен. Не му е добре хич. Но поне днес не е имал температура.

Да минава бързо и най-вече леко!

Бисквитке,на нас ни харесва Огняново,но и до там е доста път от морето.

Последна редакция: пн, 22 мар 2021, 23:38 от svetlaem

# 529
  • Велико Търново
Благодаря ви, момичета 😘 Бисе, аз също обожавам Родопите и мога да пребивавам там всяка година, никога не ми омръзва, лятото е най - добре, април е още студено. Миналата година намерихме чудесно място в Борино, прекрасни домакини и невероятно вкусни гозби. Искам да покажа и други кътчета на девойката, а обиколихме повечето големи градове - Пловдив, Варна, Бургас, София, Русе и Плевен не ги броя, защото там сме като у дома - често пътуваме до там... Ще го мисля, има време 😉да сме живи и здрави.

# 530
  • о`майна лунна нощ е
Бисквитка, да скачате от Царево до Сандански е убийствено като разстояние.
Но в онзи район направихме преди години една пролетна разходка и изтръшкахме за три дена доста от забележителностите в района. Минахме през Роженския манастир, Рупите, Мелник, ходихме до Самиуловата крепост. Спахме в Сандански На връщане посетихме Рилския манастир. Хубаво е там. Топло, уютно. С удоволствие ще го посетим отново някой ден.

За ДО и аз се съмнявам, че наистина ще посрещнем Великден у дома.

# 531
Бети, да минава бързо и безпроблемно!

Последна редакция: вт, 23 мар 2021, 10:12 от Amanda.D

# 532
  • София
Бисе, добре съм, благодаря ти 😘да чукна на дърво, все едно не съм била болна. Но и аз само от загуба на вкус и обоняние страдах, плюс лека умора. Тъкмо ме,, пуснаха,, да излизам, то пък времето се развали... Много ми се пътува вече.. Докато си стоях вкъщи, взех че резервирах морето 😉пак на Царево ще отидем, този път в едно приятно семейно хотелче до плаж Нестинарка. Миналата година, след морето, направихме и разходка до Родопите, тази година ми се иска пак нанякъде, и се чудя дали към Пирин /Добринище, Банско и т.н/,към Мелник и Сандански ли... Дайте предложения къде сте ходили и ви харесва, а ако ме насочите и към хотел, още по - добре 🙂
И ние обичаме да правим обиколки из страната лятото. Мога да ти препоръчам хотел Римска баня в с. Баня. Има много хубаво спа, а е подходящ и за лято и за зима.

# 533
  • у дома
Мога да ти препоръчам хотел Римска баня в с. Баня. Има много хубаво спа, а е подходящ и за лято и за зима.

Този и аз го препоръчвам!

# 534
  • Отвъд алеята зад шкафа
Пожелавам здраве на всички болни! Бързо и леко да минава.

# 535
  • о`майна лунна нощ е
Довечера съм на ваксина. Астрата ще е. За актуален ваш хороскоп, който ще мога да правя след като ме прободат и ми поставят чипа за връзка, може да се записвате на лични.
Интересно ще ми е - при ваксинирани учители, ваксинирани или изкарали и имащи антитела родители, какво точно и на кого биха пренесли децата, за да продължават да ги използват като буфер следващите месеци.

# 536
То, ако е само следващите месеци, с мед да го намажеш. Дано поне следващата учебна година е нормална.
Днес младежът ще има контролно по математика, окръжности. Трябваше да е присъствено по план, а сега ще е онлайн. Не е доволен хич. Доста задачи реши от окръжности, знае ги, но на онлайн тестове се дъни винаги.

# 537
  • София
Ние винаги отсядаме някъде из Бг след морето, на лов за печатчета. На много места сме били, така че ако кажете приблизителен район мога да кажа конкретно.
Много ни впечатли по-миналата година един еко комплекс до Елена,  в село Маломирово, но сега му забравих името. Беше чудесно комплексче, с басейн, колелета под наем, домашна произведена и приготвена храна, а и както се случи, че бяхме сами 4мата в целия комплекс, та беше направо приказно.

# 538
  • Между гори и планини
То аз не смея да спомена Елена...
Природата тук , наистина е прекрасна. Тук съм яла и най-вкусните домати, честият въздух и разходките отварят апетит. От нас започва екопътека за Марков и Райов камък. Дългият маршрут е около 2 часа и половина, краткият 40 мин.

# 539
  • София
Довечера ще имаме родителска среща.:Първата в новото училище.И то след настояване от наша страна.Класната е дала линк в зуум и твърди че просто трябва да го последвам, но ме препраща да тегля приложение.Някой запознат  да помогне, защото  не ми се ще да пропускам събитието ,което лично инициирах.

Общи условия

Активация на акаунт