ОСМИ клас 2020/2021 - И с цензура, и без - осмокласни майки се готвят за протест!

• 43 035
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
Добре, че одобрихте роклето🥰
Бях започнала сериозно де се притеснявам, че нещо не ме слуша главата😀

Много рядко нося шарено, най- много нещо на точки, ама тази много ми хареса.
За акъла, надявам се все някога да им дойде🙂

# 631
Бисе, аз също  много харесвам такива шарки, но си я представям дълга.  И без дантелите . Къси рокли не ми и отиват и сигурно затова си мисля, че ще е по-добре да е дълга.
Според мен момичетата сега се обличат страхотно. Харесват ми широките дънки и худитата. Толкова е хубаво да ти е удобно.

# 632
Амандичка, и на мен само дантелата ми дойде малко излишна, но пък шарката ми хареса. Дължината може да е по желание на клиенто. Аз харесвам малко под коляното.

# 633
Аз имах блуза подобна шарка и вероятно същия размер преди почти 15г. Много си я обичах, но след раждането отиде в архива, че шарките се деформираха под телесата.
Имам обаче уникален шал от Турция с подобни шарки и си го нося с кеф Simple Smile

# 634
Цитат на: zvаnchе
Вчера дойде тийн книгата. Мрън се ентусиазира, хареса й на преглед, хареса ни и на нас - подходящо и не повърхностно се представят сериозни въпроси. Дано я чете по-сериозно, когато има съответна тема, а не само да я преглежда. Не вярвам да я чете поред. Благодаря, жасмин 💙
Дано и хареса ❤. Моята фръцла я изяде до кора. Обсъждаме разни въпроси по нея отвреме навреме.
Май сме на една вълна с вашето семейство. И ние сме пас за ваксините, ще изчакаме да мине още поне година, слушаме авторитетен за нас лекар.
А куче отдавна искам да взема, но половинът не дава. Децата са ясни, него трябва да пречупим, но не с лошо, а с ръкавица от розов, захарен памук.
Давам си сметка, че в тежка година като тази една животинка би спасила много загиващи неврони.

Бисе, роклята е много красива, ама къде ги търсиш тези тийнки ти? Дай на девойката 10 години, за да оцени вкуса ти.
Ние с моята имаме съвпадения, защото аз обичам тениски, скъсани дънки, кецове. Е, при размъкнатите худита и ония гащи с веригите вече рязко ме губи, но поне не може да отрече, че мълчаливо и стоически подкрепям това залитане. На нейната възраст аз далеч не получавах такова разбиране от баба и, така че трябва да е доволна.

# 635
Това е моята банда, но за съжаление 2 от тях се изгубиха(по-скоро може би са убити).

# 636
Супер е роклята! Аз рокли може и да не нося, но все пак оценявам хубавото.
А, дано им дойде акъл в главите някой ден. Не само за дрехи, те са ми най-малкия проблем.

# 637
Бисквитка, това е роклАта:

На Галинел имам доста неща. Включително и рокли. Много са им качествени и материите, и изпълнението. Този модел го имам в два десена. Страшно приятно е за носене, коприна.
Можеш да поръчаш и по свой размер, както и да пипнеш дължината.
Много съм доволна от тази фирма.
Последната ми придобивка от там е суичър с качулка, пак е копринен.
Не се колебай, опитай.

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 22:09 от Judy

# 638
  • София
За първи път чувам за Галинел.
Не че нещо, но като им влязох в сайта, сериозно ме озадачиха.   
Сори, ама за тези пари си купувам Scotch&Soda и G-star.

# 639
  • гр.София
Че колко да са евтини дрехи от естествена коприна?   Никога не съм пазарувала от тях,но са стара и известна бг марка .

# 640
Разгледах какво предлагат. Готино е, някак напук на цялата ситуация - бохо стил, усещане за свобода и лято. Като романтичната представа, която имаме за ромите. Харесах си ризи и рокли.
Но и аз не бих дала толкова пари. Предпочитам да имам повече неща от нискокачествени материи.
При тази рокля малко ме притесни презентацията с дантелените чорапи. Ако беше с кубинки, груби ботуши или някакви готини сандали, веднага би ми харесала. Малко в повече ми дойде еклектиката - едновременно опит за бохо стил, но и секси елементи.

# 641
Освен ако не става въпрос за две фирми с едно име, което няма как да е, но преди време имаше техен магазин при нас и мислех, че е  русенска фирма. Или пък да са се слели две фирми? От времето, в което ги зная, предлагаха съвсем класически неща и на нормални цени. Като казвам нормални-по-евтино напр от Роси, Данини, Тони М(сравнявам по сходен стил тогава) и много по-евтино от Кенсол
Кенсол се самозабравиха в последно време с цените, а и материите не са някакви уникални.
Този Галинел, който виждам, няма нищо общо с някагошния и ми е любопитно дали е една и съща фирма.

# 642
Че колко да са евтини дрехи от естествена коприна?   Никога не съм пазарувала от тях,но са стара и известна бг марка .

Да, това не е полиестер.
Освен това често правят сериозни промоции. Трябва да се следи в сайта. С тях е съвсем приемливо.
Имат магазин само в Пловдив, от години. И са си тази марка.
 И аз пазарувам от Данини, Роси и Кенсол, но това няма нищо общо. Не мога да сравнявам съвсем различни неща. Освен това само Галинел имат опция за поръчка по свой размер. Аз, например, удължавам панталони и блузи. Няма увеличение на цената.
Различни продукти са. Затова не ги сравнявам.
Кенсол и аз смятам, че прекалиха. За полиестер искат пари като за коприна.

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 07:55 от Judy

# 643
  • София
Добре, добре. Знаете, че съм хейтър. 😆
На нито една дреха не са дали състав, поддръжка. Аз откъде мога да съм сигурна. И много лош сайт, с ужасни текстови описания. Просто веднага ме изгубиха.

# 644
На всяка пише материя, като се отвори модела. Или е коприна, или е памук. Те не работят със синтетика. За някои има и еластан в материята.
Пример с роклята на Биси - изрично пише 100% флорентинска коприна. И преди да се изчерпи, беше с около 100 лв. надолу, бързо се изкупи.
Винаги може да се пита за подробности.
Който се интересува - отговарят му.

Общи условия

Активация на акаунт