Facebook / Фейсбук – 4

• 50 878
  • 756
  •   1
Отговори
# 165
Защо спря да ми излиза кой е на линия? Проблемът е само при мен... 😕

# 166
не е само при теб
и при мен от около месец не ми излизат в кръгчета хората на линия, както беше преди

# 167
Странно на мен ми излизат.

# 168
Хора, установихме, че те също не ме виждат мен, а ми е пуснат активният статус. Трети ден е така и съм като слепец изобщо не виждам дали човекът който ми трябва е на линия, нищо. Чак ми пише да поканя хора от контактите си да се присъединят към Месинджър.
Пък от моите познати никой няма този проблем...

# 169
  • Street of Dreams
Изтрий през настройките на телефона кеш и кукис, или преинстслирай. Друго не ми хрумва.

# 170
Искам да кача стори, на което да отбележа страница. Страницата ще бъде ли уведомена за това?
Предполагам, че ще може да види сторито само, ако го направя публично. Въпросът ми е същия и за Инстаграм.
Скрит текст:
Между другото да си допълня въпроса за Инстраграм, нищо, че в тази тема, тук са по-знаещи. Профилът ми е private, но искам да кача стори, което да е публично. Виждала съм такива профили - снимките не се виждат, но сторирата - да. Не виждам обаче такава опция. Изписва ми, че целият профил трябва да направя публичен, а не искам. Моля за помощ.

Последна редакция: вт, 11 май 2021, 08:52 от ..::V.I.P::..

# 171
Хора в новините ми се показват 90% от страниците споделеното .
Но искам само от приятелите да виждам а не страници...някаква идея.

# 172
Искам да кача стори, на което да отбележа страница. Страницата ще бъде ли уведомена за това?
Предполагам, че ще може да види сторито само, ако го направя публично. Въпросът ми е същия и за Инстаграм.
Скрит текст:
Между другото да си допълня въпроса за Инстраграм, нищо, че в тази тема, тук са по-знаещи. Профилът ми е private, но искам да кача стори, което да е публично. Виждала съм такива профили - снимките не се виждат, но сторирата - да. Не виждам обаче такава опция. Изписва ми, че целият профил трябва да направя публичен, а не искам. Моля за помощ.

Ще бъде уведомена. И да ако е оублично ще се вижда.

# 173
Изтрий през настройките на телефона кеш и кукис, или преинстслирай. Друго не ми хрумва.

Не помага. И от други устройства като се логвам е същата работа. :/

# 174
  • Street of Dreams

Не помага. И от други устройства като се логвам е същата работа. :/

Това значи единствено, че акаунтът ти така е настроен. Започвай да търсиш.

# 175
  • В един копнеж!
Не съм съвсем убедена, че разбирам принципа на работа на обявите за продажба, пуснати във фейсбука.
Имат ли някакво времетраене?! Защото следя една обява, на петия ден излезе надпис в червено, че е на изчакване. Това системата ли го слага или пусналият обявата? След "в изчакване" какво да очаквам, че ще се изпише?

# 176
Здравейте . Преди малко по месинджър получих  съобщение от приятел (Прилича  на теб ) Вирус ли е и вие получавали ли сте. Благодаря предварително

# 177
  • Далечният изток
Вирус е. Той е стар вече, на мен колко народ вече ми го праща...

# 178
Вирус, вирус... пак плъзна тия дни.

# 179
Аз отворих линка без да искам и ми излезе да си напиша парола и имейл и затворих и изтрих чата с въпросния проблем дали ще стане нещо. Благодаря ви

Общи условия

Активация на акаунт