Facebook / Фейсбук – 4

• 50 328
  • 756
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Нещо май пак се бъгна фейса. На компа ми зарежда едва едва. Не е от нета с другите страница нямам проблем.

# 511
Здравейте,  днес сутринта чета известие, че през нощта е влизано в профила ми от друг човек от далечно от мен местоположение в България,  опитвам се да си сменя паролата и немога, защото хакера ми е сменил и паролата. Дадох забравена парола и я смених, като да вметна, че влязох в имейла си и там видях, че цяла нощ са ми сменяли паролата и на инстаграм. След като последвах стъпките за безопасност,  смених и 2 път паролата(  защото не бях сигурна, че съм успяла първият път) и автоматично ми се заключи профила.  Да попитам какво мога да направя,  за да го отключа, дали е хакнат  окончателно, и колко време трае това заключване?

# 512
През това известие ли отиде да си сменяш паролата?

# 513
През това известие ли отиде да си сменяш паролата?
През известието в имейла
Между другото в последно време на два пъти ми пращат, че има опит за влизане в профила ми и пак сменях парола, тогава мисля През известието го правих

# 514
А дали не е фишинг меил това известие? Кой е изпращача на имейла видя ли?

# 515
А дали не е фишинг меил това известие? Кой е изпращача на имейла видя ли?
Пише Facebook изпращач

# 516
  • Германия
Никога не си сменяйте паролите от линк в имейла. Влизате директно където трябва и там си сменяйте пароли и други данни. Понякога фалшивите имейли са много добре замаскирани.
И ви съветвам да си сложите двойно удостоверяване ли се казваше за ФБ, при всяко влизане от неразпознато устройство да иска код от SMS, който идва на телефона ви.

# 517
Абсолютно!
Една позната изгоря с остатъчна сума в дебитната ѝ карта, защото последвала и се вързала на подобен линк в пощата за смяна на паролата.

# 518
Абсолютно съм сигурна, че е било фишинг мейл и ти си клъвнала като... fish! Сама си си предоставила акаунта. Не знам има ли връщане.

# 519
Здравейте.Не мога да повярвам, че питам подобно нещо, но ...как се излиза от група? Преди в горния десен ъгъл се отваряше едно меню и от там имаше опция, сега тази опция я няма.

# 520
# 521
Да, преди и при мен беше така, но сега от тези точки ми се отваря съвсем друго нещо.

# 522
Не е при точките, а там, където пише Присъединил се. Слагам и снимка.

# 523
Това сигурно е през компютър, защото през телефона ми няма нищо общо. Но намерих как става, благодаря все пак 😉

# 524
Да, на компютър проверих.

Общи условия

Активация на акаунт