Facebook / Фейсбук – 4

• 50 296
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
Къде се виждат тези атаки?
Ето тук

# 586
  • Euskal Herria
А какво означава "Влизане - РОРЗ"?

# 587
Какво е POP3?
POP3 е последната версия на Post Office Protocol – стандартен протокол за получаване на електронни писма. POP3 е клиент-сървър протокол, при който писмата се получават и съхраняват на POP3 сървър. Периодично Вие (или Вашия клиент/програма за получаване на писма) проверявате пощенската кутия на сървъра и изтегляте на локалния си компютър съхранените там писма. За да използвате POP3 протокол е необходимо да имате локален имейл клиент от типа на Outlook Express, Mozilla Thunderbird, Eudora mail, Netscape Messenger и др.

# 588
Всъщност е грешна парола POP3, понякога грешна парола паспорт пише.
"Какво е POP3?
POP3 е последната версия на Post Office Protocol – стандартен протокол за получаване на електронни писма. POP3 е клиент-сървър протокол, при който писмата се получават и съхраняват на POP3 сървър. Периодично Вие (или Вашия клиент/програма за получаване на писма) проверявате пощенската кутия на сървъра и изтегляте на локалния си компютър съхранените там писма. За да използвате POP3 протокол е необходимо да имате локален имейл клиент от типа на Outlook Express, Mozilla Thunderbird, Eudora mail, Netscape Messenger и др."

Ето някакво обяснение, не че ми става по ясно.

# 589
  • Пловдив
Аз прочетох за него ,че е някакво устройство  за програми със сървъра ,но така и не разбрах какво е .
Въпроса много ми хареса на metome какво търсят ?
Аз Ви споделих ,че от там са ми хакнали и профила на фб.
Паролата е сменена всичкооооо ,питам се защо точно на мен ???!
Ако мога и аз ще сложа атаките при мен ,ами те са от всякъде САЩ,Румъния ,Украйна абе ужас !!!

# 590
Не мисля, че им трябвам аз или вие, просто опитват навсякъде, а с каква цел не знам. Хора с хакнати профили знам никой не им е искал откуп или каквото и да е, нито пък са активни после.

# 591
  • Пловдив
Профила в фб са ми сменили паролата и снимките ми със семейството са присвоили.
Питам защо?
Гадно ми е и имам чувството, че нещо са откраднали от сърцето ми 😔

# 592
  • Стара Загора
Току-що реших да проверя и моя мейл, с който съм регистрирана във фб. Уплаших се... и при мен са влизали от всяка точка на света... Смених паролата, дано да се спрат.

# 593
Току-що реших да проверя и моя мейл, с който съм регистрирана във фб. Уплаших се... и при мен са влизали от всяка точка на света... Смених паролата, дано да се спрат.
Влизали ли са, или има опити за влизане?
Все си мисля, че влязат ли веднъж, дотам си ...

# 594
  • София
Така и не разбрах как ги виждате тия влизания. Беше дадена някаква снимка, но нито разбрах от къде, нито къде се намира въпросната функция. Вероятно щото е от телефон.

# 595
Така и не разбрах как ги виждате тия влизания. Беше дадена някаква снимка, но нито разбрах от къде, нито къде се намира въпросната функция. Вероятно щото е от телефон.

На комп - влизаш в поща абв - горе на лентата до името ти има i със стрелкичка за падащо меню, оттам - "виж повече" влизаш отново в абв и гледаш "история". Или от името -> профил -> абв -> история.

# 596
  • София
На комп - влизаш в поща абв - горе на лентата до името ти има i със стрелкичка за падащо меню, оттам - "виж повече" влизаш отново в абв и гледаш "история". Или от името -> профил -> абв -> история.
Ааааа... аз рекох, че е за фейса. АБВ от както ми погоди номер преди много години не го ползвам. От години съм в джимайлската поща и не я заменям за никаква друга.

# 597
  • Стара Загора
Влизали ли са, или има опити за влизане?
Все си мисля, че влязат ли веднъж, дотам си ...

Влизали са в абв пощата, на някои пише грешна парола, но други са си я разбили - Ирак, Иран, Испания, Бангладеш, Русия, Франция, САЩ, Великобритания, Македония, Индонезия, Мавриций и още и още. В тази поща влизам много рядко. Смених паролата с по-сложна. Извадила съм някакъв късмет, че не са ми хакнали фб. Но малко се притеснявам, не знам защо.

# 598
  • Пловдив
Точно така бяха влезна ли и в моята поща.  Хакнали са пощата и после оттам и Фейсбука. Сега искам да изтрия профила ми и не мога, не знам как се изтрива тоя профил. Иска пароли, но няма изтриване изтриване 😔

# 599
Между другото не са за подценяване и хакерите от България,  при мен имаше опити за влизане и в абв и във фейсбук

Общи условия

Активация на акаунт