Facebook / Фейсбук – 4

• 50 263
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте!Възможно ли е месинджъра да показва че си на линия,а ти в момента да не го използваш?

# 661
  • Германия
Здравейте!Възможно ли е месинджъра да показва че си на линия,а ти в момента да не го използваш?
Напълно е възможно. Това също е много стар бъг.

# 662
  • Стара Загора
Напълно е възможно. Това също е много стар бъг.

Също ако ти пишат е вероятно да се появиш на линия. Много приятели са ми казвали, че когато ми пишат се появявам на линия, а аз не съм си пипала телефона.

# 663
  • Германия
При писане не ми се е случвало, но ако звъннеш, ако отсрещния има интернет задължително ти дава, че се е появил на линия. Ако му е изключен нета, не става така

# 664
Как се прави така,че да се промени шрифта.

[/img]

# 665
  • София
От къде се влизаше да видя кой може да ми гледа снимките и приятелите??
Нещо ровя - ровя и не го намирам.
И как да дам линк към мой албум със снимки?

# 666
Може ле да ми каже някой защо и по каква причина излиза това в архивите? При положение че нито в този период нито в друг е писано в секретен чат.
Пак ли е бъг или какво?

# 667
  • София
Има ли начин да се видят общите неща с даден човек /приятел или не/?
Тук е инфото, след като профилът е отворен през обща група.
Скрит текст:

# 668
Здравейте. Имам страница в ФБ, бих искала да попитам възможно ли е да блокирам потребител, който не е харесал страницата ми, а непрекъснато спами.

# 669
Как да сваля всички снимки от messenger  от един чат?

# 670

Но мисля, че не може накуп, а само една по една.
Как да сваля всички снимки от messenger  от един чат?

# 671
От доста време не сте се оплаквали за влизане в профил.Ако сте намерили някакво решение,давайте насам,че се побърквам от досада вече.Само тази вечер беше два пъти.Понеже си записвам паролите,че няма как да помня глупостите,които съм сложила,виждам,че е през два-три дни.Имам и още един профил,само за групи са пазаруване.Регистиран е пак в abv,но там всикчо е наред/да не дърпам сега Дявола за опашката,само Simple Smile/

# 672
  • Пловдив
От доста време не сте се оплаквали за влизане в профил.Ако сте намерили някакво решение,давайте насам,че се побърквам от досада вече.Само тази вечер беше два пъти.Понеже си записвам паролите,че няма как да помня глупостите,които съм сложила,виждам,че е през два-три дни.Имам и още един профил,само за групи са пазаруване.Регистиран е пак в abv,но там всикчо е наред/да не дърпам сега Дявола за опашката,само Simple Smile/
Аз също имам два профила в абеве. В другата поща изобщо не се влиза, а в тази постоянно имам  опити за влизане. Отвсякъде от Германия от САЩ от Нидерландия от Русия Украйна е ужас!
Цяла страница с червено, което е изписано грешна парола!
И аз ги записвам паролите, защото ги правя различни за всичко.

# 673
Искам да си кача нова профилна снимка. Интересува ме, като я оразмерявам( както съм показала на снимката) като я кача ,фона и отдолу краката ни (които при оразмеряването са извън квадрата) ще са изрязани или като хората щракнат да я видят, ще си е в пълен размер?

# 674
Като кликнат, ще я видят цялата.

Общи условия

Активация на акаунт