Facebook / Фейсбук – 4

• 50 263
  • 756
  •   1
Отговори
# 645

Това за пощата или фб се отнася ,или за двете ?
Ако не приемеш поканата ,а само пишеш с човека за да разбереш дали се познавате ,това значи ли ,че си го приел ?
Извинявам се ,ако въпроса ми е тъп ,но много съм на вие с всичко и вече питам за всичко .
Става въпрос за пращането на съобщения в месинджър, ако човекът не ти е приятел във фейсбук.

Ако изрично не приемеш покана за приятелство, няма друг начин, по който да се "сприятелите" във фейсбук.

Относно съобщенията във фейсбук, точно тази сутрин си гледах настройките, всеки може да сам да си зададе дали да получава съобщения от непознати в Massage Requests, или изобщо да ги забрани.

# 646
В последно време получавам съобщенията в месенджер с голямо закъснение, чак като вляза в приложението или като са ме питали защо не отговарям и реша да проверя. Имате ли такъв проблем?

# 647
Този проблем е доста отдавна..

# 648
  • Пловдив
Благодаря много за полезното инфо! green

# 649
  • Германия
Но явно засяга хората по различно време. От 3-4 дни месинджъра на сина е с този бъг, първите пъти даже си отнесе скандала той, че си е изключил нета и не си получава съобщенията, защото при мен стои само изпратено, но не и  получено.

# 650
  • София
Но явно засяга хората по различно време. От 3-4 дни месинджъра на сина е с този бъг, първите пъти даже си отнесе скандала той, че си е изключил нета и не си получава съобщенията, защото при мен стои само изпратено, но не и  получено.
Различните профили във фейса са на различни сървъри и затова понякога имат различно поведение.

# 651
  • София
Различните профили във фейса са на различни сървъри и затова понякога имат различно поведение.

С 2 телефона  съм. И на 2 имам месинджър. На единия   някога идват след половин час съобщенията.

# 652
Здравейте, дали някой може да ми отговори. Ако публикувам въпрос, във Фейсбук група, приятелите ми от листата ще го видят ли? Благодаря!

# 653
Не. Само, ако някой от приятелите ти и те са присъединени към въпросната група.

# 654
Ако групата е отворена, ще го видят. Ако е затворена - не, освен ако не са членове на същата група.

# 655
Благодаря!:hugs:

# 656
  • Пловдив
Не знам къде съм писала ,но може и там да съм видяла възможност за помощ .
Става въпрос ,че вчера получих странно обаждане от група по Кибер пространството т.е нещо като застичници .
Този който се представи по телефона каза ,че е от София и тъй като аз съм от Пловдив щели да предадат сигнала в Пловдив към техните колеги уж от БОП .
Обясни ми ,че ще разгледат моя случай и ,ако решат ще го предадат на прокурор.
Аз вече на нищо и в никой не вярвам ,но ...да видим дали някой ще ме потърси за доказателство .
На някой да му се е случвало такова обаждане ?
Видя ми се много необичайно.
.

# 657
Става въпрос ,че вчера получих странно обаждане от група по Кибер пространството т.е нещо като застичници .
Този който се представи по телефона каза ,че е от София и тъй като аз съм от Пловдив щели да предадат сигнала в Пловдив към техните колеги уж от БОП .
Аз вече на нищо и в никой не вярвам ,но ...да видим дали някой ще ме потърси за доказателство .

Oткъде имат телефонния ти номер?

# 658
Здравейте, искам да попитам след като даден човек ми е приятел и е добавен към списъка познати, ако искам да го добавя във списък ограничени а вече ми е писал на стената но гледам че е с функция само за приятели ако огранича човека няма предполагам да си вижда собственото съобщение или. Защото реших в последствие да го огранича.

# 659
  • Пловдив

Oткъде имат телефонния ти номер?
Ами нз, стана ми интересно.
Може би там където съм писала вероятно и номера съм написала.
Абе всичко е странно при мен 🙄
Днес колата сама потелила, уж бях е оставила на скорост, но не съм дръпнала ръчната.
Ами какво да кажа нз.
Покрай мен само неизвестни неща 🙄

Общи условия

Активация на акаунт