Facebook / Фейсбук – 4

• 50 269
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
Да ви информирам за развръзката - успях да си отключа профила. Получих на мейла код за потвърждение и след това сложих нова парола.

# 631
Току-що ми попадна нова функция на фейсбук. Явно я пускат поетапно. На мен ми харесва. Вижда се потребител като име, но когато се отиде на профила му, не се показва нищо лично, само надпис, че човека е заключил профила си. Не дава и да се снима като защита на лични данни. Единствено това ми даде да снимам.

Профила не ев БГ, аз също не съм. Може би скоро ще я има тази възможност.

# 632
  • Пловдив
Ех, да можеше и при нас да е така!
И аз искам да не ми се виждат личните ми снимки.
Този път ще търся човек, който да направи така, че да бъда защитена предполагам, че може само да знаеш как.

# 633
  • Fairbanks, Alaska
Като не искате да ви се виждат личните снимки, не качвайте и проблемът е решен.

# 634
Не, верният отговор е: Като не искате да ви се виждат личните снимки, ограничете кой да ги вижда. Има възможност и само вие да си ги виждате.

# 635
Какъв е смисълът да качвам снимки, които виждам само аз?! 🙄
Нали това е идеята, да се споделя...

Просто ограничете кой да ги вижда.

# 636
  • Пловдив
Пак съм аз .
Разбрах ,че  няма да мога да се справя сама .
Търся някой ,който да може да ми направи нещата срущу заплащане !
Ако някой знае  сигурен човек ще съм благодарна да ми пише !

# 637
Писах на един човек, които не ми е приятел в Месинджър. До момента вече 3 ден съобщението седи непрочетено. Допускам, че е отишло в спам. Какво мога да направя? Профилът е само за следване, без опция за приятелство.

# 638
Съобщенията от хора, които не са ни приятели, отиват в Massage Requests и получаваш известие за тях. След като човекът не ти е във френд листата и не ти е отговорил, дори да го е прочел, съобщението си остава само със статус "доставено". В спам отиват съобщения, които вече веднъж сме трили от непознати лица, но първото съобщение винаги се появява с известие.

# 639
Моля за помощ. Дъщеря ми без да знам аз, си е създала фейсбук профил с моя имейл, но с различна парола. Аз си имах запамнетен профила на лаптопа и си влизах без да ми иска парола. Но сменихме устройството и на новото мога да влиза само в нейния профил. Имам ли някакъв шанс да си възстановя профила?

# 640
Може да влезете с телефонен номер вместо мейл.

# 641
  • София
Моля за помощ. Дъщеря ми без да знам аз, си е създала фейсбук профил с моя имейл, но с различна парола. Аз си имах запамнетен профила на лаптопа и си влизах без да ми иска парола. Но сменихме устройството и на новото мога да влиза само в нейния профил. Имам ли някакъв шанс да си възстановя профила?
Влезте през старото устройство и променете мейла.

# 642
Справих се. Много благодаря.

# 643
Здравейте, искам да попитам има ли начин да изтрия съобщение от приложението на фейсбук Dating за запознанства?
Пратих по грешка едно съобщение, мъчих да го изтрия се и не става. :/

# 644
  • Пловдив
Съобщенията от хора, които не са ни приятели, отиват в Massage Requests и получаваш известие за тях. След като човекът не ти е във френд листата и не ти е отговорил, дори да го е прочел, съобщението си остава само със статус "доставено". В спам отиват съобщения, които вече веднъж сме трили от непознати лица, но първото съобщение винаги се появява с известие.
Това за пощата или фб се отнася ,или за двете ?
Ако не приемеш поканата ,а само пишеш с човека за да разбереш дали се познавате ,това значи ли ,че си го приел ?
Извинявам се ,ако въпроса ми е тъп ,но много съм на вие с всичко и вече питам за всичко .

Общи условия

Активация на акаунт