Facebook / Фейсбук – 4

• 50 281
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
При мен освен известие "Грешна парола - РОР3" има и известие "Грешна парола - OAuth2" , като последните два опита с това извести са от САЩ и Украйна. Какво означава това "Грешна парола - OAuth2" ? И има ли разлика с "Грешна парола - РОР3".
При мен имаше един такъв опит  от САЩ
Между другото,  как тези от България правят опит от няколко дни денонощно през 20 минути,  това на някаква програма ли е настроена?

# 616
  • София
При мен освен известие "Грешна парола - РОР3" има и известие "Грешна парола - OAuth2" , като последните два опита с това извести са от САЩ и Украйна. Какво означава това "Грешна парола - OAuth2" ? И има ли разлика с "Грешна парола - РОР3".
При мен имаше един такъв опит  от САЩ
Между другото,  как тези от България правят опит от няколко дни денонощно през 20 минути,  това на някаква програма ли е настроена?
Може са е някакъв бот, на който са му заложили един списък от най-често изполваните пароли и той да се стреми да разбие защитата.

# 617
темата е за фейсбук

# 618
Явно са се активирали. Преди три дни получих съобшение. Смених парола. Снощи, към полунощ, както си ровех, изведнъж се заключи с ипит за влизане от Варна. Аз не съм в БГ. Пак сменях парола.
Това не са физ. хора и нямар интврес конкретно към нечий профил. На случаен принцип е, но е досадно, да.
В туитър същата работа.

# 619

Разбрахме, но пощите за които говорим са проблем на фейсбук потребителите, защото с тях са се регистрирали в платформата и впоследствие изгубили акаунтите си. Схващаш ли връзката? С нещо можеш ли да им помогнеш?

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 22:53 от LU4IQ

# 620
Точно фейсбук се обсъжда тук. Просто е различно от "как мога да прочета съобшение от някой, който съм блокнала, ама не интересува" и подобни тъпотии.

# 621
схващам, отивам да си скрийншотна моето абв, за да помагам
гугълският акаунт изпраща съобщения за компроментирани пароли и препоръчва да ги сменя - пише в кой сайт, коя парола и тн

# 622
Нещо много се изнервяте, само защото някой хора разбраха, че пощите им са атакувани....

# 623
И аз с хакнат профил във фейсбук.
Може ли да ме насочите какво да направя?
Изпратих сигнал до фейсбук и им прикачих това

Рано сутринта имах нотификация, че някой в 4.00 ч е опитал да достигне профила ми Sad

# 624
  • Пловдив
Добре дошла в отбора на хакнатите профили 😔
Аз от 4-5 дни опитвам да се отърва от тази смотана поща абв и не мога.
Това е загубена кауза за мен!
Да не говорим че е в АБВ пощата сменям пароли Влизам с една парола После искам да вляза пак със същата парола и не ме пуска, което е страшно интересно.
Друго което е интересно Моята дъщеря например днес и дадох и паролата и имейла и не може да влезне в пощата как става така не мога да си го обясня една и съща парола един и същи имейл не става!!!

# 625
Аз съм с gmail

# 626
  • Стара Загора

А в пощата Ви има ли нерегламентирано влизане?

# 627
Сега видях, че съм получила в гмайл съобщение от екипа на фейсбук, че са ми заключили профила, заради опити да се влезе в него от непознато място. Довечера от къщи ще видя как ще продължа, но има надежда сякаш Simple Smile

# 628
Сега видях, че съм получила в гмайл съобщение от екипа на фейсбук, че са ми заключили профила, заради опити да се влезе в него от непознато място. Довечера от къщи ще видя как ще продължа, но има надежда сякаш Simple Smile
При мен по същият начин беше и чаках 72 часа, за да го отключват и после се идентифицирах с шофьорска книжка и потръгнаха нещата

# 629
  • Пловдив
При мен по същият начин беше и чаках 72 часа, за да го отключват и после се идентифицирах с шофьорска книжка и потръгнаха нещата
Малеее,как сте изпратили данните ?
Мен ме е страх вече от всичко и нямам вяра за нищо .
Въртя се в омагьосан кръг ,искам да си сменя основния е-мейл ,но нещо не се получават нещата .
Дори и на телефона не получавам някакъв код ,който да сложа за потвърждение .

Общи условия

Активация на акаунт