Образователен Говорилник - 14 катерички хрупат жълъди на катерича поляна

• 25 254
  • 784
  •   1
Отговори
# 480
  • в страната на чудесата
Да. Вече мучат.
Затова започнах да ползвам ветеринарни средства ... 😂😂😂😂

# 481
  • София
А ветеринарните лекари не бяха включени в нито един приоритетен списък. Явно и тях ги нямат за хора Joy

# 482
  • в страната на чудесата
Уволниха им лобиста Wink преди години. Да се оправят.
Важното е, че БАБХ са ваксинирани, да могат да ходят по проверки!!!

# 483
  • София
Е, значи може да са спокойни ветеринарите. Поне от БАБХ няма да им носят зараза. Joy

# 484
  • в страната на чудесата
Абе ти много навътре ги имаш ветеринарите Simple Smile да не е лично Simple Smile
Плюс това си имат корона ваксини от 20 години 😂😂😂😂 може да имат някакви кръстосани имунитети. Па и си пият ивермектин за козЕ ...

# 485
  • софия
Абе ти много навътре ги имаш ветеринарите Simple Smile да не е лично Simple Smile
Плюс това си имат корона ваксини от 20 години 😂😂😂😂 може да имат някакви кръстосани имунитети. Па и си пият ивермектин за козЕ ...
И овце, и овце Joy

# 486
  • София
Направо се впечатлих от малкия ти, Аш. Моето абсурд да отвори пощата с линковете и да избере точния, камо ли в точния час. Той и youtube не може да пусне. Като се замисля и паролата на уиндоуса не знае. Така че шанс за самостоятелност- 0.
Но ние не даваме никакво време пред екран- евентуално вечер пускаме филм по взаимен избор за точно определено време. Никога не е играл игра. Нямаме таблети и сме на общ лаптоп вкъщи (освен служебните). Знам, че в училищна възраст няма да е лесно ограничаването вече и стискам колкото мога, защото за свърхактивните деца екраните съвсем влошават положението (часове спокийствие, години проблеми). Единствено се замислям дали е проблем, че изостава с компютърната грамотност, но все си мисля, че бързо се наваксва това. Според вас може ли да има такъв “проблем”- недостатъчно запознато с виртуалния свят дете?
За ДО като мине повече време ще споделя, като че има някакво подобрение.
Пипи, според мен това са умения, които се придобиват и наваксват бързо. При нас всяко дете има лаптоп, като профилите на всички са качени на лаптопите на останалите. За училище всеки влиза първо в профила си със своята паролата, а след това в Google Classroom, където е закарфичен линкът към Meet, където се провеждат часовете и ако едно дете е влизало там няколко пъти, няма да има проблем да се оправи. С профилите им следим времето и местата, които посещават в Интернет за извънучебна дейност, а не от някакви други съображения. Но е факт, де - малкият си има работно място и се оправя добре с технологиите Wink.

Скрит текст:
Ето колко подредено му го заварих тази сутрин (това е след премахване на чорапите и тениската от бюрцето му):

Последна редакция: вт, 23 мар 2021, 06:15 от Аш

# 487
  • София
Аз няма да снимам бюрото на моето дете- там кипи творчески хаус Grinning

# 488
  • София
Oх, току-що казаха, че била починала Татяна Лолова.

# 489
  • София
да, от ковид... RIP Pensive

# 490
  • София
е, не... ужас Sad Светъл ѝ път Sad

# 491
  • София
Слънчев шемет. Много ми е мъчно за нея.

# 492
да, от ковид... RIP Pensive

Любима актриса... Любима! Толкова чар, светлина струеше от нея.
Но се оказа, че не е Ковид. Ковид го била преборила. Тя е починала вследствие на мозъчносъдово заболяване - така казват от Пирогов. Последствията от съдовомозъчната болест и възрастовите изменения в сърдечносъдовата и дихателната система са пряката причина за смъртта. Но Ковид-ът със сигурност е допринесъл за отслабване на имунната система. Тя така или иначе не се възстановява след смъртта на съпруга си.
Да почива в мир! Светъл да е пътят на душата ѝ!

Последна редакция: вт, 23 мар 2021, 12:43 от Pulitash

# 493
  • София
Току-що гледах по БТВ филм за Татяна Лолова - смях се и плаках едновременно. Прекрасна е тази Татяна! Heart Страхотен светоглед и подход към живота! Светъл път!

# 494
  • София
Светъл път на Татяна Лолова! Тъжно е когато един по един големите имена на българския театър и кино си отиват Sad

През ноември тя се снима в сериал на Мирамар и Илиан Джевелеков, който се излъчва от края на април по БНТ. Мисля, че това е последният и телевизионен проект. Предстоеше и да запише клип с Орлин Горанов, но....

Общи условия

Активация на акаунт