Образователен Говорилник - 14 катерички хрупат жълъди на катерича поляна

• 25 297
  • 784
  •   1
Отговори
# 315
Мецане, както се очертава, ще имаш мнооого време за решаване на задачи и състезания.

Само жени бе, това девическо училище ли е било...и колажите вече ги правят през куп за грош начи...

Днес докато чаках детето от състезанието, много ме е страх да не съм се заразил, а за дезинфекция виното вече не върши работа. Като няма и ски, и спа, поне твърдо гориво все още има, а и подходяща чаша се намира

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 20:23 от Татко Мецан

# 316
  • София
Един мъж се вижда зад блондинката със зеленото яке. (Изглежда ми като   обучение на учител(к)и.).

# 317
  • в страната на чудесата
Значи всяко учене е като анатомията. Каквото пропуснеш е завинаги!

Мен много ме тревожи липсата на емпатия в младежите под 18 и тежката хипохондрия в онези под 30. Чудовищна хипохондрия.

# 318
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хайде!

Здрави да сме,особено психически Stuck Out Tongue Winking Eye

Това не е ли чаша от Нутела?

# 319
Амели, стига съм поствал чаши, ами искам да те питам като спец, а и другите в темата също, защото са естети и значи и те са спецове, как се прави тази рисунка на детето, била чрез издраскване и аз нищо не разбирам и не съм чувал за такава техника и той ми каза, че като толкова не разбирам от рисуване, нямало какво да ми обяснява 😆

# 320
Хайде!

Здрави да сме,особено психически Stuck Out Tongue Winking Eye

Това не е ли чаша от Нутела?

На такава прилича. Имам я от години и не помня. Но не е винена със сигурност Simple Smile

# 321
  • София
Един мъж се вижда зад блондинката със зеленото яке. (Изглежда ми като   обучение на учител(к)и.).

Аз залагам на родителска среща. Joy

Ето, ако ви се чете: https://www.mh.government.bg/media/filer_public/2021/03/18/zapoved173.pdf

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 21:04 от sanaka

# 322
Мецане, сменил си и чашата, и питието. Браво. Вирус няма да те хване!
Пепелникът ти ми навява едни спомени! Ех!

# 323
  • София
Какво е чаша от Нутела? Това е течен шоколад.... нали в едни бурканчета. Само аз ли имам винени чаши.. вече, че до скоро нямах хахаха Grinning

# 324
Мецане, сменил си и чашата, и питието. Браво. Вирус няма да те хване!
Пепелникът ти ми навява едни спомени! Ех!

От Джъмбо, братче, хем сега е актуален магазин. 5 или 6 кинта беше, не е малко за пепелник, от години не съм стъпвал в Джъмбо, та може и да са поевтинели. Май като купувахме оттам седяща количка за детето, като беше на 1 годинка, май тогава го купих и пепелника.

# 325
  • софия
Много е хубава рисунката, Мецане!
Не виждам добре през снимката, но и двете техники, с които ми хрумва, че може да е павена са с издраскване.

Абе какво само придиряте за чашите, бре! Ай наздраве, другото не е важно!

# 326
Аааа, в Джъмбо не съм стъпвала от години. Дори не знам кво си купуват хората от там.
Видях пепелника и се присетих за едни други времена.
Наздраве. Ние открихме виното на Чифлик ливади. Не му правя реклама, нямам нищо общо. По нищо не отстъпва на любимото ми Скайя.

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 21:25 от Фран

# 327
  • Отвъд алеята зад шкафа
Какво е чаша от Нутела? Това е течен шоколад.... нали в едни бурканчета. Само аз ли имам винени чаши.. вече, че до скоро нямах хахаха Grinning

Ей ги на! С картинка и без. Нутела, 200 гр.

Тази вечер менюто е пастис, а до него е чашата ми за червено вино. Но цяла зима карам всъщност на бяло.

Наздраве на всички!

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 21:28 от gadamer

# 328
Ами Фран, аз виното на чифлик ливади даже мисля, че съм го снимал тук. Където пише на етикета, че кокошките да рият, прасетата да се калят и такива неща. Чакай да потърся.

Амели, ти като си художник, аз не съм и нямам хабер какво значи чрез издраскване.

Това ли е? Тази снимка е от ноември, другия пик на ковид, не е от сега, сега нямам такова вино.

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 21:52 от Татко Мецан

# 329
Хахаха! Мецан!
Не знам, не помня. От две години пазарувам само от този магазин. Мога са препоръчам доста продукти вкл. и виното.

Общи условия

Активация на акаунт