Образователен Говорилник - 14 катерички хрупат жълъди на катерича поляна

• 25 283
  • 784
  •   1
Отговори
# 360
Гледайки тъпия тест, ме заболя главата.
Докато гледа теста ли те заболя главата или след това? Sweat Smile
Да преценя дали има последователност на действията.
Кой ги измисля тези простотии, не знам. Доколкото видях теста е от НБУ.
Всъщност теста може и да е умен, а ние с Мецан да сме тъпи. Sweat Smile

# 361
  • Пловдив/София
Много тъп тест. Всички са верни граматически и като запетаи...Мецан е прав, какво пречи да има едновременност в това с вазата. Тепърва явно ще се караме с образователната система.

Аз да мрънна, че пуснах антитела днес и нямам ни-как-ви. А боледувах кофти през декември. ММ и детето го изкараха, не сме се отделяли и пазили, как може да не се заразя, егати. Така исках да живеем нормално вече цялото семейство Sad

# 362
Ами, призляването става по-бързо от разплакването Laughing
Аз си го представям, че момичето, за да пусне сълзи, е трябвало да започне да плаче поне докато вазата е била в свободно падане.

# 363
Много тъп тест. Всички са верни граматически и като запетаи...Мецан е прав, какво пречи да има едновременност в това с вазата. Тепърва явно ще се караме с образователната система.

Аз да мрънна, че пуснах антитела днес и нямам ни-как-ви. А боледувах кофти през декември. ММ и детето го изкараха, не сме се отделяли и пазили, как може да не се заразя, егати. Така исках да живеем нормално вече цялото семейство Sad

Не е задължително да нямаш, може и теста да не е ок. Зависи къде си го правила, сама от аптеката, или в лаборатория, от тези, които показват стойност или само да или не... Аз правих един, в който нямах и при този в лабораторията имах...

# 364
  • София
Не всеки получава антитела при преболедуване от Ковид, уви Sad

# 365
  • в страната на чудесата
Досега не съм срещнала доказан с тест ковид - ПСР или антиген тест, който да не прави антитела.
Понякога изчезват след 3-4 месеца

# 366
  • София
Досега не съм срещнала доказан с тест ковид - ПСР или антиген тест, който да не прави антитела.
Понякога изчезват след 3-4 месеца
Ние имахме една майка в класа с положителен ПСР, много леко го изкара - направо не го усети и нямаше антитела на теста Sad

# 367
  • в страната на чудесата
Може може Аш. Аз не съм виждала. Виж обратното е често - антитела след леко неразположение.
Актьорската гилдия се тръшнала яко... Sad

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 19:57 от Leika_moja

# 368
  • София
Пфф, навремето ни учеха да избягваме употребата на деепричастия, защото са по-скоро паразитни части на речта, недобре звучащи от гледна точка на книжовния език.

Иначе понеже изразяват паралелност на действието с друго такова, затова в) е верният отговор.
И не - ревваш, защото си счупил вазата, демек едното е след другото.

Отивам да поливам мъката по насила спрения сезон на Пампорово от понеделник. Условията са фантастични, но понеже екс-боковица са й малко приходите, затова й е по-лесно да хлопне кепенците отсега. И хиляди хора, които разчитат и хранят семейства от курорта остават наникъде :/ А при тези условия можеше да има сезон сигурно до края на ваканцията.

# 369
Е, това го научих, сигурно няма да ми се падне😀

Защо жалиш, хотелите нали работят?

# 370
  • в страната на чудесата
Ох, толкова безобразно уморена съм... положението е кофти. Който не беше се тръшнал ноември, сега го направи... лошо е, че някак се променя болестта, има повече бъбречно засягане...

Мойто дЕте е на самоотглеждане, докато се прибирам имам планове за него, като изляза от банята не мога да говоря...

Добре, че затвориха театрите.
Лифтовете работят нали? А храната е в стаята? Ми то е кофти... поне да беше топло, да си ходя на село.

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 19:58 от Leika_moja

# 371
Мъчиш детето с театри?! Момче с театри?!

# 372
  • София
Не, предполагам пациентите ѝ са основно актьори...

# 373
  • в страната на чудесата
Ти пък, Нот. Младежът го заведох в Армията преди година на много шум за нищо  май. Той е заклет фен на Шекспир.  Much a do about nothing знае почти наизуст. Ужасна трагедия в армията. Помия. На 20-та Мин си тръгнахме.

Като бях малка ходих няколко пъти на театрална школа, Мариан банчев също беше в нея, той е от моя квартал. Не ми хареса и досега не съм фен на театъра. Фен съм на Мая новоселска. Имам приятели в театъра. Много ги обичам. Но в живота. Не им разбирам изкуството....

# 374
  • София
Затова - на театър на Бродуей.

Общи условия

Активация на акаунт