Образователен Говорилник - 14 катерички хрупат жълъди на катерича поляна

• 25 273
  • 784
  •   1
Отговори
# 405
Имаме ли участник тук със сини очи?
Аз винаги внимавам повече на сините очи Simple Smile
Моите са зелени. С тях как си? Simple Smile

Докато не качите снимки, не се признава!

# 406
  • София
Моите са небеснокафяви Joy

# 407
Значи да ви кажа, че и аз имам нещо въте в мен срещу сините очи. И откачам някой като ми каже, че очите са ми сини. Щото моите стават зелени, сини или сиви в зависимост от дрехите. Но са си зеленикави. Обаче хората като видят някой със светли очи и ауууу кви сини очи имал....
Освен това, на кафявите очи им отиват всякакви гримове. А на светлите очи - не. И мен това лично много ме е дразнило. Ама квот - такова...

# 408
  • в страната на чудесата
Красиви са сините очи, няма две мнения!

# 409
  • София
Да, аз сега чакам след Астрата да стана синеока, руса и 20 годишна в добра спортна форма Joy За какво си я сложих тази ваксина ако няма да ми промени ДНК-то Joy

# 410
  • в страната на чудесата
Еми да. Който не е доволен от гена си, сега е момента Simple Smile

# 411
  • София
На мен пък ми е мъчно, че много хора фалираха покрай пандемията и казват, че помощи не идват навреме. В същото време хора, на които приходите не са мръднали, по цял ден реват по форумите как българинът все се ненаял и ненапил. Ами то от яденето и пиенето се издържат сума ти хора. Никаква емпатия Sad А селяндурите без маски и непазещи се пък също не искам да ги коментирам. Въобще едно криво ми е като цяло. Да вземе да дойде пролетта най-накрая!

# 412
  • София
Лейди, объркала си ваксината - РНК ваксините променят ДНК-то. От Астрата най-много с рога да се сдобиеш. Joy

И моите деца твърдят, че мога да гледам много лошо и да съм много страшна по принцип. Както каза голямата ми дъщеря преди време: "Като ме викнеш отдолу с цялото ми име, се чудя да слизам ли или да се правя, че спя." Laughing

# 413
  • в страната на чудесата
Аш, не тъжи. Понякога фалитите са здравословни. Просто човек трябва да излиза рано. И да търси друго...
Мои познати затвориха пролетта и изоставиха ресторанта. Сега произвеждат санитарни материали...
докато моя близка роднина,, която си беше зле преди пандемията сега съвсем го закъса. Спасява я единствено мораториума върху кредитите. Искаше да бъде богата, да прави бизнес с размах. Кредит почти милион евра. Ако видиш какво пише във ФБ ще ти се скъса сърцето. Ама пандемията ужасно удължи агонията. И да фалит. Сега ковид ще е крив, а не глупостта и.

Живеем в преходни времена, нормално е да се случва това. Никой не е застрахован от риска една сутрин да се събуди с нуждата да започне отначало на 50.

Стотици бизнеси ще изчезнат. Ковид може да е тригер, но не е причина.

# 414
  • София
Sanaka, пълното име е “сърдитото име”. На моя близка малката дъщеря, когато беше на 4, се представяше “Аз се казвам Лили, а сърдитото ми име е Лиляна”.

# 415
  • София
Не знам, Лейче - днес слушах по радиото за протестите на хора от засегнатите браншове в Русе и ми стана мъчно. Как толкова много хора ей така лесно да се пренастроят в ново поприще и роля само за няколко месеца. Ами повечето от тях сигурно са се надявали, че пандемията ще отмине и са чакали, стиснали зъби, да минат няколко месеца и нещата да се оправят, а те не минават. На мен преди няколко години ми фалира отделът в старата работа и да - аз успях да намеря ново, но още ми е гадно, като се сетя, а тези, които не могат - мъчно ми е за тях. И ме хваща яд, че в момента хора, които не са жертвали нищо при тази пандемия, седят и четат морал как било нормално и очаквано някои да се жертват.

# 416
  • София
И на мен ми е мъчно за  хората в засегнатите сектори. Хич не са малко.

# 417
Говори ли ми жената на пълно име, или нещо в нас е за поправка, или има нови идеи, или нещо съм настъпил мотиката.

Морал четат много хора, които не са свършили за 50 стотинки работа през живота си. Ще мине и това.

# 418
Много е трудно за бизнеса. Особенно за ресторантьорския. Това са съдби на хора, инвестиции.
 За мен сините очи са магнетични. Детето беше с ярко сини, че така е записан и в паспорта, после се промениха на лешникови.

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 16:50 от Titina

# 419
  • софия
Говори ли ми жената на пълно име, или нещо в нас е за поправка, или има нови идеи, или нещо съм настъпил мотиката.

Морал четат много хора, които не са свършили за 50 стотинки работа през живота си. Ще мине и това.
Ха! на пълно име. Моят любим като си чуе фамилията възкликва "О оу"  след което седва бурен смях от всички ни.

Не ми пречат всякаквито очи, а и съм абсолютно скучна по отношение на харесвания - зелени очи с леко мургав тен...независимо дали момче/момиче....Много са красиви тия хора!
Иначе като малка се сещам, че и аз ги знаех тия предания за "лошите" очи, естествено сини. Глупоси, гледай как се втълпяват врелинекипели в главите на децата. Много тъпо.

Като цветята -у нас нали има тертип - винаги да подаряваш нечетно число, а на погребение само четно. И преди стоо години в Германия, отивме на рожден ден с мои приятели, мацката взима цветя от градината и аз и казвам - чакай, чакай, махни едното или откъсни още едно....Е, няма толкова шокиран поглед след като чу нашия обичай.

Хубаво е да си пазят народите фолклора, ама ако може да излезнем от тежестта на заклинателното звуене на ритуали/обичаи/вярвания отпреди памтивека ше е най-добре.

единствено ми е мъчно за хората със сини очи, защото съм чувала, че са много податливи на алергии и очите им често страдат от ярка (слънчева/сняг) светлина.

а пък за кризите и развалените бизнеси- сшециално нашето поколение през толкова неша е минало, че изобшо не ми прави впечатление. Не е нужна пандемия за да се озовеш в много трудна житйска ситусция. Няма нужда от скимтене. Поемаш въздух и вървиш напред. Не спираш. Това е всичко, което понякога можеш да направиш! все до накъде ше те отведат труда и силите ти, макар да тръгваш пак от нула.

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 16:19 от Амели

Общи условия

Активация на акаунт