Едва ДЕВЕТОКЛАСНИКЪТ училище позна и бързичко го върнаха обратно у дома

• 47 748
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • София
На моята девойка ги махаме с крем. Започнахме преди няколко месеца, точно заради изпотяване (на 13 години е). До сега само аз й ги махам. Не смее все още да ползва самобръсначка, страх я че ще се пореже. Махаме ги на две седмици.

# 151
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Ани моята е с малко окосмяване и използва ленти, ако пропусне довършва с пинсета.

# 152
Моята се бръснеше, понеже сега сме на плаж реши да й ги махне козметичката с кола маска, оплака се, че много я заболяло, като се върнем ще я водя на лазер - и за интим и за мишници. Аз от години почти не се занимавам с косми, няма такова удобство! Но все пак е на 16, като беше 6 клас май започна с онези миризливите кремове...

# 153
  • Sofia
За лазер е добре да са минали пубертета, но ти сигурно знаеш.

# 154
# 155
9-ти клас пак е последна дупка на кавала

# 156
  • Варна
Аа има и по-последна, 6-ти. Sad

# 157
  • София
Някой има ли телефонния номер на Изида? Аз съм го загубила явно.
Повече от месец не се е появявала и на лично съобщение не отговори.

# 158
  • София
Спунк, писах ЛС.

Ани,
Скрит текст:
За махането и на моята започнахме от рано, още на 9г. При нея подозирам, че едно яко кортикостероидно лечение даде по-ранен старт на окосмяване, впоследствие и другите промени. Та не исках и аз бръснене, но с крем ѝ ставаше лошо от миризмата. Лентичките я болеше, а и не бях много смела, заради врастване. Та на края стигнахме до бръснене. И тя се научи сама след 1-2 пъти. И вече над година не виждам промяна в посока - по-черни, дебели, сгъстяване и т.н. Та за това място точно мисля, че бръсненето си остава най ОК.

# 159
  • Sofia
Някой има ли телефонния номер на Изида? Аз съм го загубила явно.
Повече от месец не се е появявала и на лично съобщение не отговори.

Да кажеш какво става, ако я чуеш! Или най-добре тя да се включи, да не я мислим!

Jiema, така май ще е работата с девойката Heartpulse А момчетата какво ще ги правим с немския... там май тояга ще трябва да ползваме Laughing

# 160
  • В средата на времето
Чукам, отварям и влизам...
Здравейте, момичета! Съжалявам, че съм станала повод за притеснения. Всичко е наред здравословно и с мен, и със семейството ми. Цопнала съм се в някаква поредна дупка и за това ме отняма. Но и това ще мине. Не съм чела темата назад, ще я прочета сега, но да напиша, че се надявам всички да сте здрави и добре! Hug

Да се допълня:
Вече нямам сили да се ядосвам с това ДО....Наборът изкара първия срок добре, втория - развали успеха. Но за разлика от миналата година, когато не искаше да си показва носа навън, сега излиза често. Взе си карта за фитнес и ходи един-два пъти в седмицата. Няма нищо общо с преди. Явно успя да се настрои към новата нормалност... донякъде. Не му е добре ученето вкъщи, виждам го, от стаята му излиза само, за да яде и хич не си дава зор и да се облича. Като бях хоум офис миналия месеца на няколко пъти, сутрин, влизах в стаята му инцидентно и какво заварвах - в час е, но вместо да слуша и да си записва, играе на игри. Angry Та така...мотивация - нулева. Дано нещата да успеят да се нормализират в близката година, че да им остане малко време да изживеят както трябва тези така страхотни години иначе.
Аз се записах през портала за ваксина, но понеже искам Пфайзер, веднъж вече отложих часа, защото ми се обадиха, за да ме уведомят че имало само АЗ, дали съм искала. Ми не, не искам. Като са дали възможност за избор, искам да ми поставят това, което съм си избрала. Angry Та така.

Ноември, твоето дете оздравя ли?

Последна редакция: чт, 08 апр 2021, 16:35 от Izida

# 161
  • Там, където мечтите се сбъдват
Изида, това със стоенето в стаята и излизане само за да хапне е валидно и за набора от вече два месеца, изключвам излизането навън, за да се види с любовта, то си е в сила. Само се чудя каква част от промяната се дължи на ДО и каква на пубертета. Склонна съм да вярвам, че е скочил в пубертета с все сили...не ми се вярваше, че такава коренна промяна ще настъпи и ще комуникира само с баща си, а с мен - само невербална комуникация, кимване с глава, завъртане на очи и най-много някоя тежка въздишка...но и това ще мине, адаптирам се и аз към тази промяна:)

# 162
  • Варна
Изида, да, оздравя. Благодаря. За съжаление зарази и мен и родителите ми, та беше тежко. Майка ми в болница, аз имам недостиг на въздух. Абе гадост. При майка ми се отрази на мозъка, слава богу за кратко. Не се изразявам много точно, но и тя няма точна диагноза.
Надявам се да вървим към оправяне. Утре съм на пулмолог.
Набора ужасно се уплаши като видя баба си и за малко да набие лекарката от бърза помощ, която каза, че нищо и няма понеже знаела коя е лявата и ръка. Но не можеше да си каже името и не знаеше къде се намира.
Искам някак всичко това вече да свърши
 Оказва се, че не съм много силна психически.

# 163
  • София
Ето и заповедта на здравния министър
заповед
Добре, че е Дидева, да следи за тези неща. Публикува я в друга тема и я споделям. Flowers Hibiscus
Интересен ми е графика на наборите. Надявам се да продължат и след Великден.

# 164
  • София
Аз се надявам да може да се видим.
Като се позатопли времето, нещо срещичка, това онова..
Иначе набора предният път му се размина присъственото заради ковида на баща му, а после и неговия. Имаше кашлица, температура няколко дни и липса на обоняние.

Общи условия

Активация на акаунт