Едва ДЕВЕТОКЛАСНИКЪТ училище позна и бързичко го върнаха обратно у дома

• 47 751
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Ужасно е, Ноември, дано се оправяте всички! Искам вече да се събудим от този кошмар, в който живеем от 1 година...

# 166
  • В средата на времето
Ноември, радвам се, че детето се е оправило. Дано и майката ти да се възстанови и ти също да оздравееш напълно. Hug Когато се отнася до най-близките ни, психическата издръжливост става много разтегливо понятие.

estelliana, вероятно в по-голямата си част се дължи на възрастта, а покрай ДО-то просто се поизостриха нещата. Моят приказва с мен само, когато реши, че му се разискват някакви глобални проблеми. Rolling Eyes Нищо лично не споделя.

# 167
  • Sofia
Ноември, познат на наш приятел по време на Ковид си загуби разсъдъка - беше избягал от болницата, откриха го в Пловдив (от София), търсил някаква позната. Изобщо не знаеше как се е озовал там Rolling Eyes Решихме, че това поведение е реакция към някое от лекарствата. Мина му на човека, добре си е. Стискам палци в семейството ви всичко да отмине напълно съвсем скоро! Heartpulse

Izida, каква дупка бе... да се връщаш трайно тук! Hands Point Up Не го мисли тийна - всички са така. Много добре, че е започнал да излиза, това е доста добра новина. Аз не им се сърдя за загубената мотивация за учене. Та то е просто кошмар - от едната икона на екрана в другата. И нашият си рови нещо в телефона или чати по време на някои часове. В първия пък дреме.

Игривата слива, и на мен ми се върти в ума такава идея - например късно следобедно Starbucks кафе в Княжеската градинка.

Последна редакция: пт, 09 апр 2021, 09:03 от aniK

# 168
  • София
...Игривата слива, и на мен ми се върти в ума такава идея - например късно следобедно Starbucks кафе в Княжеската градинка.
На мен ми се пие кафе на 17.04, защото на 18ти се очаква дъжд. Или пък 24ти, 25ти? Thinking

# 169
  • София
Ноември, пулмологът да ти рече само хубави неща! И майка ти да е добре.

Ние пообиколихме с приятели морето около Созопол. Децата се изкъпаха на едни скали с морско езерце..в Созопол, на Силистар.също,.ходихме и на Велека, Китен, Кастрич. Едната кола затъна в една кал, всички бутаха..като прасета се прибрахме единия ден, но беше весело.
Аз не помня коя от вас беше от Бургас, но от началото на април са открили нова чудна библиотека. Влязохме да разгледаме.
Детският сектор е прекрасен, дано има много четящи дечица. Ходихме и до къща музей Петя Дубарова, че единият ден се скъса да вали.

Ако бяхме останали в София.. децата щяха да зомбясат тотално. Малкото не щъка особено навън, уви.

Трябваше да почнат с 9 клас присъственото.  На тях им го сецнаха на средата. Сега 4 дни едната седмица, другата 2 и после кой знае..
И не разбирам какво пречи, където випуските се разминават..да си учат., ако училището прецени ., но според ММ никой не иска да поема отговорност.

# 170
  • София
Аз тези два дни около 6-ти май смятам за много неудобно да са присъствени. Ако толкова е нужно да са учебни (а те са си такива) може да са дистанционно за всички. Все пак в тези откачени времена и много изнервящо, почти зимно,  начало на пролетта е нужно да имаме шанс за малко природа и не-град.

# 171
  • нейде там, където ....
Аз тези два дни около 6-ти май смятам за много неудобно да са присъствени. Ако толкова е нужно да са учебни (а те са си такива) може да са дистанционно за всички. Все пак в тези откачени времена и много изнервящо, почти зимно,  начало на пролетта е нужно да имаме шанс за малко природа и не-град.

Аз се надявах точно тези два дни да са дистанционно. Не съм си изгърмяла дните по семейни причини, но се замислям.

Замириса ми на кафе, на 17?

# 172
Аз пък мисля , че след Великден ще върнат всички присъствено.

# 173
  • Sofia
Умувайте кафето, аз ще се включа, когато го измислите Hands V На 17 и 18 не мога предиобедно.

# 174
Те от петък и заведенията на закрито отварят, а нашите дистанционни.
Аз съм пас за събирания този месец.

# 175
  • София
Ще поведа темата в друга посока. Мъжките майки да ме извинят, ако не ги интересува, но аз съм сигурна, че и те могат да дадат женски съвет.
Ползват ли дъщерите ви ежедневно крем за лице и какъв? Аз досега купувах "Здраве", но трябва да го сменя с някакъв, който има слънцезащитен фактор, подходящ е за млада кожа и да е с мининмум вредни вещества.

# 176
Моята се гримира като египетска фараонка. Под грима използва база, която й хидратирала и предпазвала кожата. Всичко си избира сама. Спорадично си слага маски на лицето и розова вода също ползва за освежаване.

# 177
  • София
Изключение е да сложи някакъв грим, така че разните СС и ВВ не вършат работа.
Тя е с много фина и бяла кожа, лесно се зачервява от слънцето и при изгаряне образува пигментни петънца. Вече има три мънички. Аз мислех, че са бенки, но дерматолог ми обясни, че греша.

# 178
  • Sofia
Аз и децата ползваме Bioderma photoderm max 50+. Флуид е и много лесно се нанася, не е като традиционните слънцезащитни кремове, които нямат размазване. На La Roche Posay също съм взимала флуид. Като бяха малки децата им взимах Badger (от iherb) уж за по-малко химия и съм го ползвала на лицето, но това няма размазване. Биодермата не омазнява кожата, ако се прежалиш за химия. Има с цвят (като фон дьо тен), но нашето е безцветно.
В Зоя сигурно има по-био, но аз за някои неща се върнах към химията (особено за бръчки 40+ Laughing).

# 179
От години съм на натурална козметика. Чета за свойствата на етеричните масла, купувам на грамаж от магазин "Зоя" и правя смеси, като добавям колаген и хиуларонова киселина - от ДМ. Доволна съм и от този готов (но натурален) продукт:https://366.bg/bio-oil-protiv-belezi-strii-200ml.html
Все си мисля, че за детковците при добра хигиена на кожата, кремове не са нужни - объркана е мастната секреция, кожата е най-често смесена и безсмислено ще се запушат порите на лицето.

Линкът не се отваря - продуктът е Био Ойл (швейцарски). Най добра цена дава дистрибуторът Ей енд Ди фарма.

Общи условия

Активация на акаунт