Били ли сте на астрологична консултация? Препоръчайте астролог - 4 тема

• 108 798
  • 778
  •   1
Отговори
# 435
Момичета помагайте Simple Smile
Подходяща дата за секцио през май месец.Вариантите са 12.05,13.05,15.05,16.05
Разбрах, че от 10 май започва ретроградният Меркурий,  което ме изплаши много.
Препоръчайте някой астролог или нумеролог, който може да ми помогне.

# 436
Много хора се раждат с ретрограден Меркурий – това е фаза, която се случва по няколко пъти в годината.
Освен това по естествена сигнификация Меркурий няма отношение към хирургията. Вие няма да издавате книга, нито ще правите сайт, нито ще сключвате търговска сделка, а ще раждате бебе.

Дата и час за секцио се избират съобразно наталните карти на родителите, на първо място на майката.
Изборът на дата - от астрологична гледна точка - изцяло се обезсмисля, ако се прави без избор на час или лекарският екип не може да спази дадения от астролога часови интервал.

# 437
Значи няма смисъл да ходя на астролог.
Ще се доверя на вътрешното си усещане, а ако бебето тръгне преди това ще е най-добре Simple Smile

# 438
Повечето планови операции по цезарово сечение се правят преди обяд. Но дори и да изберете час и да се уговорите с лекаря, който ще Ви изражда, винаги има вероятност някоя родилка с показания за спешно секцио да влезе преди Вас и да Ви обърка сметките. Може и бебето да тръгне само да се ражда, преди избраната дата и/или час.

Единствено ако раждане в частна клиника, имате възможност да изберете някой час в рамките на деня, не само преди обяд, но пак трябва да го съобразите с възможностите на лекарския екип.

Ако пък правите този избор при нумеролог, който няма никакви познания по астрология или са му много плитки познанията (като на повечето), той с избора си може да Ви "натресе" доста неблагоприятна астрологична карта.

При всички положения бебето ще се ражда в коридора на затъмненията, който не може да избегнете. Но все пак, ако имате възможност, не насрочвайте операцията за 16 май, тогава ще е лунното затъмнение (плюс пълнолуние).

# 439
Аз мислех точно на 16 да е , но щом е така ще помислим за по-ранна дата.
Много Ви благодаря ! Simple Smile

# 440
На 16ти е лунното затъмнение, на 15ти е фаза непосредствено преди него – Луната вече ще е в Скорпион и върви към опозиция със Слънцето. Квадратурата Слънце-Сатурн няма как да се избегне, но поне Луната да не се присъединява в конфигурация с тях.

Остава някоя от другите дати, изберете по майчинска интуиция.

# 441
А петък 13 пак ли е кофти дата ? Може и на 12 четвъртък.Направо съм тотално объркана Sad
Много лош период явно хващам, но няма как да променя нещата .

# 442
Петък 13ти е чиста проба суеверие. Smiley
Ако бяхме в Китай, там пък не обичат четворките и ги избягват.

# 443
Хора, ударих на камък с Димитър Колев. От мин.година преглежда само деца в Едикта, възрастни не приема по никакъв повод. Някой има ли идея дали работи на друго място с възрастни? Исках хем да се консултирам с него астрологично хем  и да си направя ирисова диагностика. Как да се свържа с него сега?
Димитър Колев се е концентрирал върху работата си с децата и не прави изобщо астрологични консултации. Казвам го от личен опит.
Едва ли е вариант ВМА, където работи като лекар и е с голяма натовареност.

# 444
Здравейте! Изправена съм пред дилема в професионален план, която е свързана с промяна на местоживеенето.
Бихте ли ми препоръчали добър астролог, който да разгледа бъдещия потенциал и на двата варианта?

# 445
Здравейте. Интересува ме дали някой има впечатления от консултация с ведическата астроложка Красимира Рохини. И сбъднали ли са се на някой нейни прогнози. Следя я от известно време във Фейсбук и ми прави впечатление, че много от прогнозите, които прави за ситуацията в България се сбъдват. Ще съм Ви благодарна, ако споделите. Разбрах от една жена, която само е разговаряла с нея, но не се е консултирала, че цените ѝ били много нормални на фона на другите ведически астролози.

# 446
  • гр. София
Здравейте. Интересува ме дали някой има впечатления от консултация с ведическата астроложка Красимира Рохини. И сбъднали ли са се на някой нейни прогнози. Следя я от известно време във Фейсбук и ми прави впечатление, че много от прогнозите, които прави за ситуацията в България се сбъдват. Ще съм Ви благодарна, ако споделите. Разбрах от една жена, която само е разговаряла с нея, но не се е консултирала, че цените ѝ били много нормални на фона на другите ведически астролози.
Правила съм два пъти хорар при нея - 2019г. и 2021г. Мога да кажа, от позиция на времето, че беше точна. На този от миналата година си спомням, че ми изпрати писмен файл на мейла около една страница, може и малко повече. Казвам го защото все пак е хорар и не ми е отговорила с две думи,а обясни изчерпателно защо е такъв отговора. Сумата беше съвсем прилична за хорар. И аз ще се радвам, ако някой сподели за прогнози при нея.

# 447
Здравейте отново. Благодаря на Vanda17 за споделения отзив за Красимира Рохини. Ще бъде чудесно, ако се включат и други с мнения. Искам да попитам дали имате впечатления за Екатерина Трифонова/Димитрова. Попаднах на доста видеа за нея в You tube и много ми хареса като излъчване, стори ми се и разбираща, доколкото аз мога да преценя. Ако някой има впечатления от консултация с нея, ще се радвам да сподели. Благодаря!

# 448
За Екатерина Димитрова мога да споделя само добри отзиви. Тя от много години се занимава с Джьотиш, не се е обявила за профи консултант след 1-2 години уводно обучение, и е преминала доста обучения при утвърдени чуждестранни преподаватели. Доколкото знам, при Рао е учила и при Марк Бони.

Тя основно с преподаване се занимава, консултациите за нея сякаш са на втори план и не е никак комерсиална, това ми прави впечатление. Ако някой търси обучение по Джьотиш на български език, мога да препоръчам нея. Тя е квалифициран преподавател, има достатъчно опит – и собствена езикова школа, и курсове по Джьотиш организира. Никаква база за сравнение с някои начинаещи колежки.

# 449
За Екатерина Димитрова мога да споделя само добри отзиви. Тя от много години се занимава с Джьотиш, не се е обявила за профи консултант след 1-2 години уводно обучение, и е преминала доста обучения при утвърдени чуждестранни преподаватели. Доколкото знам, при Рао е учила и при Марк Бони.

Тя основно с преподаване се занимава, консултациите за нея сякаш са на втори план и не е никак комерсиална, това ми прави впечатление. Ако някой търси обучение по Джьотиш на български език, мога да препоръчам нея. Тя е квалифициран преподавател, има достатъчно опит – и собствена езикова школа, и курсове по Джьотиш организира. Никаква база за сравнение с някои начинаещи колежки.

Sotis, много ти благодаря за споделеното! Винаги си много добронамерена и се включвам с коректна и насочваща информация. Благодаря! А за Красимира Рохини какво ти е мнението, ако имаш такова?

Общи условия

Активация на акаунт