Били ли сте на астрологична консултация? Препоръчайте астролог - 4 тема

• 108 812
  • 778
  •   2
Отговори
# 390
Има ли астролози в групата, които да направят прогноза за изхода от войната, която се води в момента и да го споделят с нас тук безплатно?
Да кажат какво според тях ще се случи с България и как ще бъде засегната тя от войната? 
Всъщност имаше един такъв астролог, който би го направил, но той за съжаление е вече при звездите. Той беше не само брилянтен астролог, но и голям Човек и Учител.Кирил Стойчев.

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 08:40 от българска мама

# 391
Здравейте , нямам много опит с астрологията, но ми е интересно какво ви е мнението относно определяне на дата за раждане ? Бременна съм и се замислям до колко е удачно да поискам астрологически съвет и да се съобразя с него като наближи момента на раждане

# 392
Здравейте , нямам много опит с астрологията, но ми е интересно какво ви е мнението относно определяне на дата за раждане ? Бременна съм и се замислям до колко е удачно да поискам астрологически съвет и да се съобразя с него като наближи момента на раждане
Различни мнения има, тук е ставало дума вече.
Моето мнение е, че не ти трябва да правиш такива допитвания.
Щастливо бременеене и  раждане!

# 393
Аз също не бих, освен ако не се наложи секцио, за което да знаете предварително. Тогава бих се допитала криво-ляво, но имайте предвид, че това не е гаранция. Има много случаи, в които жената уговаря дата и час, но детето тръгва по-рано или нещата се забавят.
За мен беше важно детето само да си избере кога.
Да не говорим, че почти никога нещата с раждането, не се развиват по план.

# 394
Различни мнения има, тук е ставало дума вече.
Моето мнение е, че не ти трябва да правиш такива допитвания.
Щастливо бременеене и  раждане!

Ако няма медицинска необходимост, не му определяйте вие пътя, намеса е.

# 395
Има ли астролози в групата, които да направят прогноза за изхода от войната, която се води в момента и да го споделят с нас тук безплатно?
Да кажат какво според тях ще се случи с България и как ще бъде засегната тя от войната? 
Всъщност имаше един такъв астролог, който би го направил, но той за съжаление е вече при звездите. Той беше не само брилянтен астролог, но и голям Човек и Учител.Кирил Стойчев.

През 2018 г. присъствах на астрологичен семинар , на който един от лекторите беше Кирил Стойчев. Разгледа бъдещето на България  /не ползва картата на Левин/  и като  краен резултат запомних , че отново ще имаме някаква форма на социализъм. Кирил Стойчев остава за мен един от успешните експериментатори в областта на астрологията - напр. той е изследвал доста карти и е стигнал до извода,че събирателният астрологичен тип на българина е Алеко Константинов.
Принципно тази война  /Русия-Украйна/ започна , когато на небето беше спокойно и сякаш се изсипа незнайно от къде, затова няма кой да даде смислен астрологичен отговор - защо, как и докога , дори руските и украинските школи дават субективни отговори, според мен. Вероятно има някой някъде да е дал правдиво обяснение , но аз не съм го прочела. Сигурно разковничето се крие във факта, че Плутон навлезе в последните три градуса на Козирог и вече е "уморен" от енергията на знака, освен това направи с Уран в Телец кармичен аспект бисекстил  /103 гр./ със сатурнов характер, със самия Сатурн отново малък кармичен аспект от 20 гр, също навлизането на ЮЛВ в Скорпион даде своето влияние за разбутване на стари мераци на диктатори. Добавям и силното кармично Пълнолуние на 16.02 в Лъв, образуващо кармичен кръст с Лунните възли. Това са все  "малки" неща , но когато се натрупат.... Надеждата на всички беше в отминалото прекрасно по своята същност Новолуние в Риби, което имаше само позитивни аспекти, но единственият негативен полуквадрат  /45 гр./ бе с тройния съвпад Плутон/Марс/Венера в Козирог. Отново малко препъникамъче и ако Венера не беше в тази тройна коалиция световната война не ни мърдаше. Сега дипломатичната Венера и войнолюбеца Марс /Венера " удържа" Марс/ са заедно във Водолей , знакът , който предлага обединение на различните, свобода и независимост, креативност, създаване на разни нови съдружия и експерименти в някаква област и т.н. Но тук ще се натъкнат на квадратурата на техния управител Уран от Телец и след това на съвпада с другия управител на знака Сатурн. Затова успешен резултат от преговори няма да има поне до края на м. март, а ако случайно се стигне до някаква договореност, то тя ще е замитане на проблемите под килима, особено ,когато утре, 10.03 , Меркурий навлезе в Риби. Като прибавя и факта,че именно от утре Сатурн започва продължителни квадратури към Лунните възли, нещата придобиват силен кармичен характер по темите на планетата - управление, държавни институции, карма, писани и неписани закони, статукво и т.н.  Ще са засегнати държавите с нестабилни правителства, с дълго управлявали личности на всички нива в живота ни :  държави, корпорации, организации, дори с доайени на фамилии и семейства . Който сега доброволно не предаде властта , ще бъде съборен по време на Скорпион тази година.
В заключение - ще караме така докъм края на м. юни, а след това...

# 396

През 2018 г. присъствах на астрологичен семинар , на който един от лекторите беше Кирил Стойчев. Разгледа бъдещето на България  /не ползва картата на Левин/  и като  краен резултат запомних , че отново ще имаме някаква форма на социализъм. Кирил Стойчев остава за мен един от успешните експериментатори в областта на астрологията - напр. той е изследвал доста карти и е стигнал до извода,че събирателният астрологичен тип на българина е Алеко Константинов.
Принципно тази война  /Русия-Украйна/ започна , когато на небето беше спокойно и сякаш се изсипа незнайно от къде, затова няма кой да даде смислен астрологичен отговор - защо, как и докога , дори руските и украинските школи дават субективни отговори, според мен. Вероятно има някой някъде да е дал правдиво обяснение , но аз не съм го прочела. Сигурно разковничето се крие във факта, че Плутон навлезе в последните три градуса на Козирог и вече е "уморен" от енергията на знака, освен това направи с Уран в Телец кармичен аспект бисекстил  /103 гр./ със сатурнов характер, със самия Сатурн отново малък кармичен аспект от 20 гр, също навлизането на ЮЛВ в Скорпион даде своето влияние за разбутване на стари мераци на диктатори. Добавям и силното кармично Пълнолуние на 16.02 в Лъв, образуващо кармичен кръст с Лунните възли. Това са все  "малки" неща , но когато се натрупат.... Надеждата на всички беше в отминалото прекрасно по своята същност Новолуние в Риби, което имаше само позитивни аспекти, но единственият негативен полуквадрат  /45 гр./ бе с тройния съвпад Плутон/Марс/Венера в Козирог. Отново малко препъникамъче и ако Венера не беше в тази тройна коалиция световната война не ни мърдаше. Сега дипломатичната Венера и войнолюбеца Марс /Венера " удържа" Марс/ са заедно във Водолей , знакът , който предлага обединение на различните, свобода и независимост, креативност, създаване на разни нови съдружия и експерименти в някаква област и т.н. Но тук ще се натъкнат на квадратурата на техния управител Уран от Телец и след това на съвпада с другия управител на знака Сатурн. Затова успешен резултат от преговори няма да има поне до края на м. март, а ако случайно се стигне до някаква договореност, то тя ще е замитане на проблемите под килима, особено ,когато утре, 10.03 , Меркурий навлезе в Риби. Като прибавя и факта,че именно от утре Сатурн започва продължителни квадратури към Лунните възли, нещата придобиват силен кармичен характер по темите на планетата - управление, държавни институции, карма, писани и неписани закони, статукво и т.н.  Ще са засегнати държавите с нестабилни правителства, с дълго управлявали личности на всички нива в живота ни :  държави, корпорации, организации, дори с доайени на фамилии и семейства . Който сега доброволно не предаде властта , ще бъде съборен по време на Скорпион тази година.
В заключение - ще караме така докъм края на м. юни, а след това...

Благодаря ти много, Титания!
Силва Дончева направи също прогноза, че войната в най-сериозната си част би трябвало да поомекне докъм 7-8 март, а докъм средата на април да спрат тотално. До към края на годината ще се чертаят нови граници и т.н
Не разбрах какво ще стане след м. юни според теб, но явно се задава голяма икономическа криза.
Едно нещо не разбирам - как е възможно някой, който е роден под знака на Везни /Путин/ да напада държави и да дава заповеди за убийства! А всъщност аз симпатизирах на Русия и винаги съм харесвала Путин като политик. Моля се всичко да свършва вече и да спрат да умират и страдат невинни хора!
Благодаря отново за усилието, което направи и сподели работата си с нас.

# 397
Да не политизираме темата.Иначе има мнения,че до лятото всичко ще е приключило.

# 398
Здравейте, имате ли впечатления/мнение за Димитър Кожухаров, доколкото разбирам използва друга астрология, различна от класическата от което дори асцедента е с един знак разлика 🙄

# 399
Димитър Кожухаров практикува традиционна (антична) астрология – тя може да бъде както тропическа, така и сидерална. Той използва в практиката си сидералния Зодиак, който се разминава с общоприетата тропическа версия.
Класическата астрология не е нищо друго освен традиционна. Модерна класическа няма.

Има отзиви за него някъде по-назад в темата. Дотук оставам с впечатлението, че няма много недоволни.
Изпраща аудиофайл с тълкуване на хороскопа.

# 400
Здравейте! Една позната ми похвали Виолета Йолант, искам да попитам тези от вас които са си правили хороскоп при нея дали сте доволни или ще си дам парите на вятъра?

# 401
Mari eta72, не могада повярвам колко хули прочетох срещу даден астролог. Астролога не е гадател всички знаем и щом си безкрайно доволна от двама, трима защо се допита до Титания?!? Не се заяждам просто питам, и преди да вляза в Графа защитници ще кажа, че не познавам Титания и никога не съм се допитвала до нея. Интересно ми е какво те провокира да търсиш трети,пети астролог при положение, че си доволна от други?!?

Violeta, ( дано не бъркам името на съфорумката) ако Магерова ти е казала, че ще имаш дете 2025 или след 120 години и това не ти дава мира се опитай да прогониш тази мисъл от съзнанието си, от беглите ми познания по-астрология зная, че 1 минута отклонение в часа дава година разлика в прогностиката, може часа да е сгрешен, може утре да забременееш, не се връзвай толкова. Божа работа е това с децата. Пожелавам ти скорошна бременност и прекрасно дете.

Аз лично съм си правила анализ при трима астролози, единия е по-скоро астропсихолог но по-онова време ми беше много интересно. Другият не е българин и третия е Sotis.
Sotis, Благодаря ти за изчерпателния анализ.Само това ще кажа за да не прозвучи като реклама и да бъда оплюта.

# 402
Здравейте,
От известно време се опитвам да си уговоря консултация ( срещу заплащане разбира се ) с астролог относно дата за предстоящо раждане. В началото мислих, че това е един вид бизнес за тези, които се занимават малко повече с астрология и би било доста лесно .
За мое огромно учудване обаче към момента имам 4 отказа от астролози, с които се свързах, като причината е все една и съща - самата дата не е от Такова значение , колкото часа на раждане, а часа обикновено е почти невъзможно да се контролира.
Не , че не съм съгласна , ама доктора очаква да му посоча конкретен ден пък и някак ми е трудно да повярвам , съвсем съвсем всички дни са еднакви ...
Всякакви идеи или съвети от ваша страна са добре дошли !

# 403
Хееей, отсвири ме?!? Sad
Димитър Кожухаров практикува традиционна (антична) астрология – тя може да бъде както тропическа, така и сидерална. Той използва в практиката си сидералния Зодиак, който се разминава с общоприетата тропическа версия.
Класическата астрология не е нищо друго освен традиционна. Модерна класическа няма.

Има отзиви за него някъде по-назад в темата. Дотук оставам с впечатлението, че няма много недоволни.
Изпраща аудиофайл с тълкуване на хороскопа.

# 404
Mari eta72, не могада повярвам колко хули прочетох срещу даден астролог. Астролога не е гадател всички знаем и щом си безкрайно доволна от двама, трима защо се допита до Титания?!? Не се заяждам просто питам, и преди да вляза в Графа защитници ще кажа, че не познавам Титания и никога не съм се допитвала до нея. Интересно ми е какво те провокира да търсиш трети,пети астролог при положение, че си доволна от други?!?

Четете , пишете, но нищо не сте разбрали.... Нищо не съм се допитвала.....Заблудих се от рекламната дейност , която върви тук ...Платих 200лева за една соларна прогноза, от три хаотични листа, номерирани на ръка , получени три седмици след уговорения срок , януари 2019 година ....След цели три години, виждайки , как отново върви рекламната дейност, си написах мнението , заради такива като вас,
 които търсят истината ....да не получат същото.....Влагам достатъчно ресурс да  избирам най-доброто , да надграждам и да не живея в ограничения и дефицити....

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 20:48 от mari eta72

Общи условия

Активация на акаунт